Billeje i Lufthavn: Bastia Poretta

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Bastia Poretta? Søg her!

Bastia, Frankrig - Poretta (BIA)
14. apr. — 17. apr.
Samme aflevering
Bastia, Frankrig - Poretta (BIA)
fre. 14.4
Middag
man. 17.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Oplysninger om billeje i Lufthavn: Bastia Poretta

Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst ét år. Skal der tilføjes ekstra chauffør, gælder samme regler – også aldersgrænsen, som siger, du skal være 21 år for at leje bil. Kommer du fra et land, hvor kørekortet består af mere end én del, skal begge dele medbringes og fremvises ved afhentningen af din lejebil. Et internationalt kørekort kan være nødvendigt, hvis du kommer fra et land uden for EU. Reglerne kan variere en smule, så det kan du med fordel spørge til og få afklaret, når du eventuelt bestiller bilen online. Når du spørger til, hvordan man lejer en bil, skal du også skal have et kreditkort. I lufthavnen accepterer de ikke VISA/Dankort, og du kan heller ikke benytte hverken debetkort eller kontanter. Du skal også vise dit pas eller, hvis du er borger i et EU-land, kan du også vise et nationalt ID-bevis.

Der er adgang til wi-fi i hele lufthavnen, så det dækker også området for biludlejning, men signalet er ikke nødvendigvis så stærkt på parkeringspladsen, hvor du afhenter/afleverer din lejebil. Hvis du vil aflevere bilen uden for den vanlige åbningstid, skal personalet være tilstede, og dette skal aftales på forhånd. Du må desuden forvente at betale et ekstra gebyr for denne service. Bastia Poretta Lufthavn er opmærksomme på særlige behov for hjælp til at komme rundt i lufthavnen, hvis man for eksempel bruger kørestol. Har man brug for hjælp, kan man enten informere sit rejseselskab om dette i forvejen eller kontakte lufthavnens informationsskranke.


Find billig billeje i Lufthavn: Bastia Poretta

Find den lejebil i Lufthavn: Bastia Poretta, der passer til dine behov

Biler i Lille

129 kr. - 517 kr.

Alle biltyper

129 kr. - 517 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Bastia Poretta er 209 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Bastia Poretta er i november. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 129 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 13% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Bastia Poretta. I Lufthavn: Bastia Poretta kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Bastia Poretta

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Bastia Poretta

Europcar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,0

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

8,1

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,4

Value

7,6

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,1

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

7,1

Value

6,3

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,4

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

4,9

Value

4,9

ADA

1 kontor

Alamo

1 kontor

Avis

1 kontor

Cargo Bastia

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bastia

Herunder vises de mest populære hoteller i Bastia

Billeje i Lufthavn: Bastia Poretta

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Bastia Poretta, så du er klar til næste rejse

Ford Ka er den billigste lejebil i Lufthavn: Poretta, som kan findes hos Hertz. Gennemsnitsprisen for at leje Ford Ka hos Hertz er 348 kr./dag. I det forgangne år har momondos brugere også fundet priser på helt ned til 248 kr./dag for Ford Ka fra Hertz. Du kan måske finde tilbuddet på Lufthavn: Poretta, hvis du booker på forhånd.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Bastia Poretta


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Lufthavn: Bastia Poretta, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Lufthavn: Bastia Poretta, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.