Billeje i Frankrig

Leder du efter billig biludlejning i Frankrig? Så søg her!

Paris, Frankrig
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Paris, Frankrig
tor. 5.10
Middag
tor. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Frankrig

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Frankrig

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Frankrig?

I øjeblikket er Firefly det billigste biludlejningsfirma i Frankrig. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 126 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos Firefly, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 401 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Frankrig?

Det mest populære biludlejningsfirma i Frankrig er INTERRENT . Dette udlejningsfirma har lige nu 2 anmeldelser, med en gennemsnitlig score for kundetilfredshed på 5,2 ud af 10. 54% af momondos brugere har fornyligt valgt INTERRENT som deres favorit biludlejningsfirma for deres rejser i Frankrig.

Hvilket udlejningsbureau i Frankrig har flest biludlejningssteder?

Hvis du har planer om at rejse til Frankrig og leje bil, så hav in mente, at Free2Move er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 710 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Free2Move plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Frankrig. I Nice har Free2Move for eksempel 3 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Frankrig?

En Economy er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Frankrig. Ifølge vores data foretrak 31% af vores brugere en Economy frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Economy i Frankrig, kan du forvente at skulle betale 421 kr. om dagen i gennemsnit.

Bedste tilbud på lejebiler i Frankrig

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Frankrig
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

108 kr./dag

31 okt. - 11 nov.
Fiat Panda
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

123 kr./dag

31 okt. - 11 nov.
Opel Corsa
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

144 kr./dag

11 nov. - 25 nov.
Kia Cee'd
Hyundai i30
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

164 kr./dag

11 nov. - 25 nov.
Hyundai i30
Peugeot 508
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

178 kr./dag

11 nov. - 25 nov.
Peugeot 508
Renault Kadjar
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

186 kr./dag

11 nov. - 25 nov.
Renault Kadjar
Vauxhall Mokka
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

216 kr./dag

11 nov. - 25 nov.
Vauxhall Mokka
Ford Ka
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

219 kr./dag

15 okt. - 19 okt.
Ford Ka
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

221 kr./dag

4 okt. - 11 okt.
Volkswagen up!

Oplysninger om billeje i Frankrig

Har Frankrig nogen unikke færdselslove?

Frankrig har lidt ry for at være bilismens ”vilde vesten”. Helt så galt er det dog ikke i virkeligheden. Som noget specielt, så er det ikke tilladt ryge i en bil, hvis der er nogen under 18 år i bilen. I Frankrig må man gerne bruge håndfri mobil og GPS, med mere. Men man må ikke benytte headset eller høretelefoner under kørslen. Trafikken fra de store motorveje har forkørselsret frem for trafikken fra de mindre landeveje. I rundkørsler er der højre vigepligt, medmindre andet er skiltet. Promillegrænsen er som herhjemme, men har man haft kørekort under tre år, så er promillegrænsen 0.02%. Biludlejningsfirmaet bør have sikret at alle udlejningsbiler kommer med det obligatoriske sikkerhedsudstyr og miljømærke, men tjek det også selv når du afhenter bilen.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Frankrig?

Det absolut vigtigste er naturligvis at man medbringer sit danske kørekort. Man skal have haft kørekortet mindst ét år, før man kan få lov til at leje biler i Frankrig. Er man under 21, så kan det også være lidt svært, og er man under 25 vil der ofte komme et tillæg til lejen, da forsikringen af unge bilister typisk er dyrere. Typisk skal man også have et af de gængse, internationale kreditkort med, og det bør være udstedt til lejeren af bilen. Flere og flere steder accepterer dog også debetkort til betaling, hvor et beløb så reserveres på kortet som depositum. Men tjek hos biludlejningsfirmaet, hvilke betalingsmidler de accepterer. Bemærk at man ikke nødvendigvis må benytte lejebilen på de franske øer.

Hvilke områder i Frankrig har mest trafik?

Paris er vanvittig! Gør alt du kan for at undgå at køre i byen. Trafikken og trafikkulturen her har givet ophav til rygtet om Frankrig som bilismens vilde vesten. Samtidigt går det stærkt og pladsen til fejl er minimal. Samme gælder i stor grad også Lyon, Marseille og andre franske storbyer. Udlejningsbiler i Frankrig er fine mellem byerne og ude i de mere landlige egne, men i storbyerne er det lidt noget andet. Der sker heldigvis ikke så mange personskader, men dog er der en del skader på biler. I ferietider kan opstå meget lange køer, typisk mod solkysten, omkring Bordeaux og ved nogle grænser. Brug din GPS eller mobil til at holde dig orienteret og tjek eventuelt hos FDM, om eventuelle fridage og vejarbejde, når du planlægger din tur til Frankrig. Kan du fransk, så er det også godt at følge med i skiltningen, samt lytte til lokal- og regionalradio undervejs.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Frankrig?

Udenfor og mellem storbyerne kommer udlejningsbiler i Frankrig til deres ret, da en køretur langs sydkysten i Côte d’Azur, eller en køretur mellem lavendelmarkerne i Provence er nogle af de smukkeste man kan opleve, ikke bare i Frankrig, men i Europa. Billige lejebiler finder du nemt her gennem momondo og dit biludlejningsfirma kan ofte hjælpe med tips til køreturen også. En helt anden slags populær rute er blandt de skønne vinmarker og vingårde i Alsace, i Nordfrankrig. Læg gerne overnatninger ind undervejs, så de lokale vine også kan prøves, så som Sylvaner, Riesling og Crémant, der hører til de bedste i området. Route des Grandes Alpes er ruten hvis du vil opleve Europas tag fra det franske, og måske kan du genkende nogle af Tour de France mest ikoniske ruter. Kombiner eventuelt køreturen med vandreture, eller cykelture i områderne og oplev den smukke, men også ekstreme natur. Her kommer fransk biludlejning helt til sin ret.


Find billig billeje i Frankrig

Find den lejebil i Frankrig, der passer til dine behov

Lille

226 kr. - 626 kr.

Alle biltyper

404 kr. - 964 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Frankrig er 343 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Frankrig er i januar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 226 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 52% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Frankrig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Frankrig er 608 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Frankrig er i februar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 394 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Frankrig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Frankrig er 944 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Frankrig er i februar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 568 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Frankrig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Frankrig er 558 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Frankrig er i januar. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 343 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Frankrig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Frankrig er 840 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Frankrig er i februar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 629 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Frankrig.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Frankrig er 1.028 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Frankrig er i november. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 599 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 32% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Frankrig er 759 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Frankrig er i november. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 557 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

108 kr./dag

31 okt. - 11 nov.
Fiat Panda
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

123 kr./dag

31 okt. - 11 nov.
Opel Corsa
Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

144 kr./dag

11 nov. - 25 nov.
Kia Cee'd

Biludlejningsfirmaer i Frankrig

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Frankrig

Free2Move

710 kontorer

keddy by Europcar

621 kontorer

Sunnycars

570 kontorer

Europcar

508 kontorer

Hertz

456 kontorer

Rent@Car

443 kontorer

ADA

349 kontorer

Avis

339 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Frankrig

Nærliggende attraktioner:

Parc de Belleville19,8 km
Élysée Montmartre20,8 km
Moulin Rouge21,4 km
Place de la Nation21,5 km
Le Grand Rex21,6 km

Nærliggende attraktioner:

Megeve Ski Resort119,0 km
ESF Courchevel 1850124,9 km
Avoriaz140,0 km
Tignes Ski Resort143,7 km
Cathédrale Saint-Nicolas de Nice282,3 km

Nærliggende attraktioner:

Place d'Italie11,8 km
Place de la Nation13,9 km
Louvre15,2 km
Champ de Mars15,4 km
Eiffeltårnet15,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Frankrig

Herunder vises de mest populære hoteller i Frankrig

Billeje i Frankrig

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Frankrig, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Frankrig?

Folk kører i højre side i Frankrig. Hvis du rejser til Frankrig fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Hvor gode er vejene i Frankrig?

Frankrig har en score på 6,1 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Frankrig som nr. 7 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Frankrig, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Hvad er promillegrænsen i Frankrig?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Frankrig og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Frankrig kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

Hvor meget koster benzin i Frankrig?

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Frankrig på 14,65 kr. pr. liter. Ifølge vores data har Frankrig hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Kuwait de billigste på 2,41 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,87 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Frankrig?

Priser for biler i Frankrig opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Frankrig?

Antallet af udbydere for biler i Frankrig er 6.825 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Frankrig?

Blandt forskellige lande, herunder Frankrig, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Frankrig?

For at leje en bil i Frankrig, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære regioner i Frankrig

Find den perfekte lejebil til din rejse til en af disse regioner, som du bare må besøge, i Frankrig

Biludlejning i populære byer i Frankrig

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Frankrig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Frankrig


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Frankrig?

Hvis du booker billeje i Frankrig via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Frankrig?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Frankrig. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Frankrig med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Frankrig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Frankrig på momondo?

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Frankrig.

Kan jeg finde billeje i Frankrig, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Frankrig.

Kan jeg søge efter billeje i Frankrig med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Frankrig med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Frankrig på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.