Billeje i Frankrig

Leder du efter billig biludlejning i Frankrig? Så søg her!

Paris, Frankrig
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Paris, Frankrig
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Frankrig

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Frankrig
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

37 kr./dag

25 sep. - 2 okt.
Nissan Qashqai
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

53 kr./dag

25 sep. - 2 okt.
BMW X1
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

38 kr./dag

8 okt. - 15 okt.
Hyundai i40
Peugeot 108
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-dørs køretøjer

34 kr./dag

8 okt. - 15 okt.
Peugeot 108
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

8 okt. - 15 okt.
Opel Corsa
Ford Focus Wagon
eller lignende Kompakt stationcar
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

15 okt. - 31 okt.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

37 kr./dag

15 okt. - 31 okt.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

47 kr./dag

25 sep. - 2 okt.
Hyundai i40
Toyota Verso
eller lignende Varevogn til passagerer
Op til 5 passagerer

84 kr./dag

26 aug. - 23 sep.
Toyota Verso

Oplysninger om billeje i Frankrig

Frankrig har lidt ry for at være bilismens ”vilde vesten”. Helt så galt er det dog ikke i virkeligheden. Som noget specielt, så er det ikke tilladt ryge i en bil, hvis der er nogen under 18 år i bilen. I Frankrig må man gerne bruge håndfri mobil og GPS, med mere. Men man må ikke benytte headset eller høretelefoner under kørslen. Trafikken fra de store motorveje har forkørselsret frem for trafikken fra de mindre landeveje. I rundkørsler er der højre vigepligt, medmindre andet er skiltet. Promillegrænsen er som herhjemme, men har man haft kørekort under tre år, så er promillegrænsen 0.02%. Biludlejningsfirmaet bør have sikret at alle udlejningsbiler kommer med det obligatoriske sikkerhedsudstyr og miljømærke, men tjek det også selv når du afhenter bilen.

Det absolut vigtigste er naturligvis at man medbringer sit danske kørekort. Man skal have haft kørekortet mindst ét år, før man kan få lov til at leje biler i Frankrig. Er man under 21, så kan det også være lidt svært, og er man under 25 vil der ofte komme et tillæg til lejen, da forsikringen af unge bilister typisk er dyrere. Typisk skal man også have et af de gængse, internationale kreditkort med, og det bør være udstedt til lejeren af bilen. Flere og flere steder accepterer dog også debetkort til betaling, hvor et beløb så reserveres på kortet som depositum. Men tjek hos biludlejningsfirmaet, hvilke betalingsmidler de accepterer. Bemærk at man ikke nødvendigvis må benytte lejebilen på de franske øer.

Paris er vanvittig! Gør alt du kan for at undgå at køre i byen. Trafikken og trafikkulturen her har givet ophav til rygtet om Frankrig som bilismens vilde vesten. Samtidigt går det stærkt og pladsen til fejl er minimal. Samme gælder i stor grad også Lyon, Marseille og andre franske storbyer. Udlejningsbiler i Frankrig er fine mellem byerne og ude i de mere landlige egne, men i storbyerne er det lidt noget andet. Der sker heldigvis ikke så mange personskader, men dog er der en del skader på biler. I ferietider kan opstå meget lange køer, typisk mod solkysten, omkring Bordeaux og ved nogle grænser. Brug din GPS eller mobil til at holde dig orienteret og tjek eventuelt hos FDM, om eventuelle fridage og vejarbejde, når du planlægger din tur til Frankrig. Kan du fransk, så er det også godt at følge med i skiltningen, samt lytte til lokal- og regionalradio undervejs.

Udenfor og mellem storbyerne kommer udlejningsbiler i Frankrig til deres ret, da en køretur langs sydkysten i Côte d’Azur, eller en køretur mellem lavendelmarkerne i Provence er nogle af de smukkeste man kan opleve, ikke bare i Frankrig, men i Europa. Billige lejebiler finder du nemt her gennem momondo og dit biludlejningsfirma kan ofte hjælpe med tips til køreturen også. En helt anden slags populær rute er blandt de skønne vinmarker og vingårde i Alsace, i Nordfrankrig. Læg gerne overnatninger ind undervejs, så de lokale vine også kan prøves, så som Sylvaner, Riesling og Crémant, der hører til de bedste i området. Route des Grandes Alpes er ruten hvis du vil opleve Europas tag fra det franske, og måske kan du genkende nogle af Tour de France mest ikoniske ruter. Kombiner eventuelt køreturen med vandreture, eller cykelture i områderne og oplev den smukke, men også ekstreme natur. Her kommer fransk biludlejning helt til sin ret.


Find billig billeje i Frankrig

Find den lejebil i Frankrig, der passer til dine behov

Biler i Lille

167 kr. - 478 kr.

Alle biltyper

265 kr. - 1.066 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Frankrig er 310 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Frankrig er i november. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 167 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 57% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Frankrig.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Frankrig er 660 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Frankrig er i januar. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 299 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Frankrig.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Frankrig er 983 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Frankrig er i november. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 611 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 27% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Frankrig er 523 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Frankrig er i januar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 273 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Frankrig.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Frankrig er 782 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Frankrig er i oktober. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 445 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 9% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Frankrig.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Frankrig er 1.203 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Frankrig er i marts. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 608 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 41% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Frankrig er 825 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Frankrig er i maj. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 634 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Frankrig. I Frankrig kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

29 kr./dag

8 okt. - 15 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

31 kr./dag

8 okt. - 15 okt.
Volkswagen Polo

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Frankrig

Nærliggende attraktioner:

Disneyland Paris22,6 km
Louvre23,0 km
Champ de Mars25,3 km
Eiffeltårnet25,4 km

Nærliggende attraktioner:

Avoriaz140,0 km
Tignes Ski Resort143,7 km
Disneyland Paris390,7 km
Louvre405,4 km
Champ de Mars406,6 km

Nærliggende attraktioner:

Louvre15,2 km
Champ de Mars15,4 km
Eiffeltårnet15,6 km
Disneyland Paris34,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Frankrig

Herunder vises de mest populære hoteller i Frankrig

Billeje i Frankrig

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Frankrig, så du er klar til næste rejse.

I øjeblikket er keddy by Europcar det billigste biludlejningsfirma i Frankrig. Gennem dem kan rejsende finde gode tilbud på helt ned til 100 kr. om dagen. De rejsende, som lejer bil hos keddy by Europcar, får normalt tilbud, der er lavere end landets gennemsnit på 554 kr. om dagen. Husk, at priserne kan variere afhængigt af det sted, hvor du lejer bilen, antallet af dage, du lejer bilen i, og den biltype, du vælger.

Hvis du har planer om at rejse til Frankrig og leje bil, så hav in mente, at Sunnycars er det biludlejningsfirma, som har flest biludlejningssteder. Du har derfor større sandsynlighed for at finde et af deres 895 biludlejningssteder, som ligger fordelt over hele landet, enten i lufthavnen på din destination eller et sted i centrum af byen. Sunnycars plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Frankrig. I Nice har Sunnycars for eksempel 6 biludlejningssteder.

Folk kører i højre side i Frankrig. Hvis du rejser til Frankrig fra et land, der kører i den modsatte side af vejen, kan det tage noget tid at vænne sig til, især hvis du har planer om at leje bil under dit ophold.

Frankrig har en score på 6,1 for vejkvalitet på en skala fra 1 til 7, hvor 1 er den laveste score. Det sætter Frankrig som nr. 7 ud af 137 lande for vejforhold. Du kan opleve, at det afhænger af hvor i Frankrig, du rejser, hvor gode vejforholdene er.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Frankrig og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Frankrig kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Husk, at du også skal være mindst 18 år gammel for at indtage alkohol, og at det ikke anbefales at føre motorkøretøj i påvirket tilstand.

En Mini er den mest populære biltype at leje blandt dem, der rejser til Frankrig. Ifølge vores data foretrak 24% af vores brugere en Mini frem for andre biltyper. Det kan skyldes de aktiviteter, de havde planlagt, samt vejret på destinationen. Når du lejer en Mini i Frankrig, kan du forvente at skulle betale 163 kr. om dagen i gennemsnit.

I sidste uge lå gennemsnitsprisen på benzin i Frankrig på 13,42 kr. pr. liter. Ifølge vores data har Frankrig hverken de dyreste eller de billigste benzinpriser i verden. I øjeblikket har Algeriet de billigste på 2,31 kr. pr. liter, og Hong Kong har de dyreste på 21,49 kr. pr. liter. Husk, at benzinpriser ændres jævnligt og kan være anderledes på dine rejsedatoer.


Biludlejning i populære lufthavne i Frankrig

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Frankrig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Frankrig


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Frankrig via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Frankrig. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Frankrig.

Fair brændstofregler kan vælges specifikt på momondo, så du kan indskrænke din søgning efter lejebiler i Frankrig.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Frankrig.

Ja, du kan finde tilbud på billeje i Frankrig med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.