Billeje i Ajaccio, Korsika

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ajaccio, Korsika

Ajaccio, Korsika, Frankrig
7. okt. — 14. okt.
Samme aflevering
Ajaccio, Korsika, Frankrig
fre. 7.10
Middag
fre. 14.10
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Ajaccio, Korsika

Find den lejebil i Ajaccio, der passer til dine behov

Biler i Lille

136 kr. - 542 kr.

Alle biltyper

139 kr. - 563 kr.

The average price of a Lille rental in Ajaccio, Frankrig is 234 kr.. The cheapest time to rent a Lille in Ajaccio, Frankrig is in oktober. The price is 42% lower than the rest of the year at just 136 kr. per day. A Lille rental is typically 2% billigere than the average car rental in Ajaccio. The average price of a vehicle rental in Ajaccio can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.


Biludlejningsfirmaer i Ajaccio

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ajaccio, Korsika
1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,5

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,3
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Ajaccio

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Ajaccio

Populære biltyper

Standard, Economy, Passenger Van

Billigste lejebil

136 kr.
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Ajaccio i de seneste 72 timer: Standard, Economy, Passenger Van.
Den laveste pris for en lejebil i Ajaccio er 136 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 235 kr./dag.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Ajaccio

Herunder vises de mest populære hoteller i Ajaccio

Kørsel i lejebil i Ajaccio – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Ajaccio, så du er klar til næste rejse.

Biludlejning i Ajaccio er billigst gennem Hertz på deres udlejningskontor i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 136 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 235 kr./dag.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Ajaccio ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Ajaccio. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

På rejser til Ajaccio i oktober måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Ajaccio i oktober måned, når temperaturer er på omkring 13 °C og der er 100 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Ajaccio koster 341 kr./dag i gennemsnit.

Hertz er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Ajaccio, Frankrig. På dets 1 udlejningssted,kan du forvente at betale en daglig pris på 235 kr. i Ajaccio, Frankrig.

50 km/t. er fartgrænsen i Ajaccio, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Ajaccio er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Ajaccio så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Ajaccio i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 40 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Ajaccio til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Korsika normalt har en temperatur på 21 °C, og at du kan forvente 46 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Ajaccio

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Ajaccio

Se flere lejebiler i Frankrig

Find billige udlejningsbiler i Frankrig

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ajaccio


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Ajaccio. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Ajaccio. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Ajaccio.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Ajaccio.

Ja, der kan søges efter lejebiler i Ajaccio med øget rengøring på momondo.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Ajaccio.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.