Billeje i Stuttgart, Baden-Württemberg

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Stuttgart, Baden-Württemberg

Stuttgart, Tyskland
13. dec. — 20. dec.
Stuttgart, Tyskland
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Stuttgart

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Stuttgart

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Stuttgart?

De billigste udlejningsbiler i Stuttgart kan normalt findes gennem Thrifty. Når du booker hos Thrifty, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 151 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Stuttgart er 151 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Stuttgart har flest lokationer?

Sunnycars har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Stuttgart, med 14 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Stuttgart?

Til gennemsnitligt 1.180 kr./dag (og helt ned til 454 kr./dag) er udlejning af en Audi Q3 in Stuttgart det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Nissan Qashqai in Stuttgart for 234 kr./dag i gennemsnit (211 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Vigtige oplysninger om billeje i Stuttgart

Stuttgart, også kendt som Tysklands produktionscentrum, roses for Landesmuseum, Ludwigsburg paladset, Schlossplatz og Wilhelma Botaniske og Zoologiske Have. Biludlejning i Stuttgart er en fremragende mulighed for at udforske kendte turistattraktioner lige uden for byen, såsom Schwarzwald eller de schwabiske alper. Det er nemt at komme rundt i Stuttgart i en lejet bil, men husk, at dele af byen er miljøzoner, hvilket betyder, at kun køretøjer med lav emission, såsom en elbil, er tilladt. Du vil sandsynligvis køre din lejebil i Stuttgart på Autobahn A8, der strækker sig fra øst til vest eller Autobahn A81, der strækker sig fra nord mod syd. Stuttgart, der er hovedstaden i Baden-Württemberg, har masser af parkeringspladser, herunder parkering på gaden eller langtidsparkeringspladser. Med over 40 biludlejningssteder i Stuttgart har du ingen problemer med at skaffe en udlejningsbil, der vil passe til alle dine rejsebehov.

Er det værd at leje en bil, mens man besøger Stuttgart?

Ligesom i mange europæiske byer har Stuttgart investeret i offentlig transport med sit letbanesystem, buslinjer og jernbaneforbindelser. På grund af disse systemer er Stuttgart ekstremt fodgængervenlig, især i forhold til at udforske seværdighederne i den indre by såsom Stiftskirche Collegiate kirken. Hvis du planlægger at bo i byen og benytte dig af biludlejning i Stuttgart, er en økonomisk måde at parkere din billige lejebil i Stuttgart er ved at benytte P&R parkeringsområderne beliggende uden for byen og nær offentlig transport.  Det er også mere praktisk at udforske seværdigheder uden for den indre by med en Biludlejning i Stuttgart. Du skal blot følge B312 for en dagstur til de schwabiske Alper eller A81 for at komme til at vandre i Schwarzwald. Samlet set er det ikke nødvendigt at leje bil i Stuttgart, da byen er fodgængervenlig, men det kan være en mere luksuriøs mulighed i forhold til offentlig transport.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i Stuttgart?

Ud over at sørge for, at din billeje i Stuttgart opfylder lave emissionszonestandarder, er der også trafiklove, der kan være forskellige fra dit hjemland. Sørg for, at zoner med "ingen parkering" og "ingen kørsel" bliver overholdt for at undgå unødvendige bøder. Husk også, at mange af Autobahns har håndhævet hastighedsgrænser gennem specielle kameraer, så selv hvis du ikke ser politibiler, adlyd skiltene. En anden ting du kan støde på, er blinkende gule lys. Opfat disse som stopskilte. Uanset om du vælger leje af passagervogn eller leje af en økonomibil, skal alle køretøjer have sikkerhedsseler, der fungerer. Sikkerhedsseler skal altid benyttes af passagerer på bagsædet. Den tilladte grænse for alkoholkoncentration i blodet er 0,05 %. Kontakt Stuttgart-afdelingen for motorkøretøjer for at få en mere komplet liste over færdselslove.

Skal jeg have et særligt kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Stuttgart, hvis jeg besøger fra et andet land?

Turister der ønsker at leje bil i Stuttgart, skal være mindst 18 år gamle, men bilister under 25 år kan blive pålagt yderligere gebyrer. Selv om de fleste europæiske agenturer vil leje dig en bil med kun dit nationale kørekort, anbefales det på det kraftigste, at du køber en international køretilladelse, hvilket vil hjælpe dig med at undgå bøder, hvis det tyske politi stopper dig.


Find billig billeje i Stuttgart, Baden-Württemberg

Find den lejebil i Stuttgart, der passer til dine behov

Lille cars

179 kr. - 602 kr.

Alle biltyper

289 kr. - 1.098 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Stuttgart, Tyskland er 329 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Stuttgart, Tyskland er i oktober. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 179 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stuttgart. I Stuttgart kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Stuttgart, Tyskland er 555 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Stuttgart, Tyskland er i februar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 248 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Stuttgart. I Stuttgart kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Stuttgart, Tyskland er 613 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Stuttgart, Tyskland er i september. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 236 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 17% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Stuttgart. I Stuttgart kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Stuttgart, Tyskland er 501 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Stuttgart, Tyskland er i februar. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 225 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stuttgart. I Stuttgart kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Stuttgart, Tyskland er 371 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Stuttgart, Tyskland er i september. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 228 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stuttgart. I Stuttgart kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Stuttgart, Tyskland er 592 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Stuttgart, Tyskland er i september. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 277 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Stuttgart. I Stuttgart kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Stuttgart

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Stuttgart, Baden-Württemberg

Alamo

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

8,2

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,7

Value

8,2

National

3 kontorer

BUCHBINDER

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0

Europcar

10 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,0

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

5,6

Value

6,0

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,0

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

4,6

Value

6,3

Hurtige fakta om biludlejning i Stuttgart

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Stuttgart

Populære biltyper

Mini, Intermediate, SUV

Billigste lejebil

227 kr.

Den mest populære model

Class Convertible
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Stuttgart i de seneste 72 timer: Mini, Intermediate, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Stuttgart er 227 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 237 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Stuttgart i de seneste 7 dage er Class Convertible. Vores brugere foretrækker også Audi Q3 som alternativ.

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Stuttgart

Nærliggende attraktioner:

Neue Messe Stuttgart156,5 km

Nærliggende attraktioner:

Neue Messe Stuttgart1,4 km

Nærliggende attraktioner:

Neue Messe Stuttgart116,4 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Stuttgart

Herunder vises de mest populære hoteller i Stuttgart

Kørsel i lejebil i Stuttgart – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Stuttgart, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Stuttgart, Tyskland biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Stuttgart tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Europcar, Enterprise Rent-A-Car og Alamo, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Stuttgart i januar måned?

Leje af en standardbil i Stuttgart i januar måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 1 °C og nedbør omkring 40 mm i januar, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Stuttgart koster 281 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Stuttgart, Tyskland?

50 km/t. er fartgrænsen i Stuttgart, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Stuttgart er henholdsvis 100 km/t. og Rådgivende. Hvis du lejer en bil i Stuttgart så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Stuttgart, Tyskland i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Stuttgart i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 1 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Stuttgart om vejret i resten af Baden-Württemberg?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Stuttgart og rundt i Baden-Württemberg eller til de omkringliggende områder i december måned, kan forvente temperaturer på omkring 1 °C og ca. 50,4 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Stuttgart?

Priser for biler i Stuttgart blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Stuttgart?

Der er 127 udbydere for biler i Stuttgart fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Stuttgart?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Stuttgart. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Stuttgart?

For at leje en bil i Stuttgart, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Stuttgart?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Stuttgart, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Stuttgart?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Stuttgart. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Stuttgart med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Stuttgart.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Stuttgart på momondo?

Ja, fair brændstofregler er et specifikt filter, som tilbydes på momondo, for alle biludlejningssteder, inklusive Stuttgart.

Kan jeg finde billeje i Stuttgart, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Stuttgart.

Kan jeg søge efter billeje i Stuttgart med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Stuttgart.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Stuttgart på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.