Udlejningsbiler fra Thrifty i Stuttgart

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Stuttgart

Stuttgart, Tyskland
12. dec. — 19. dec.
Stuttgart, Tyskland
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Thrifty biludlejningstilbud i Stuttgart, Baden-Württemberg

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

115 kr. - 320 kr.

Alle biltyper

115 kr. - 320 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Thrifty i Stuttgart, Baden-Württemberg er i december når priserne er 115 kr. per dag i gennemsnit. 115 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 196 kr. for en Thrifty Lille udlejningsbil i Stuttgart. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Thrifty i Stuttgart, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Lille udlejningsbiler fra Thrifty alt efter hvilken dag du booker.


Stuttgart Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Stuttgart, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

4 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Stuttgart

Har Thrifty en lokation i Stuttgart Echterdingen Lufthavn?

Der er 1 lokation i Stuttgart Echterdingen Lufthavn. De adresser for dette Thrifty biludlejningscenter er A/p Echterdingen.

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Stuttgart?

Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Stuttgart. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Thrifty for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Thrifty i Stuttgart her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Stuttgart i januar?

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Thrifty i Stuttgart, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 150 kr./dag i gennemsnit og 150 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Stuttgart?

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Stuttgart. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Stuttgart er placeret på A/p Echterdingen.I løbet af de sidste 12 måneder har 78% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Stuttgart endt med at leje deres bil fra A/p Echterdingen lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Stuttgart?

Priser for biler i Stuttgart blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Stuttgart?

Der er 127 udbydere for biler i Stuttgart fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Stuttgart?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Stuttgart. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Stuttgart?

For at leje en bil i Stuttgart, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Stuttgart på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.