Udlejningsbiler fra Thrifty i Stuttgart

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Stuttgart

Stuttgart, Tyskland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Stuttgart, Tyskland
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Stuttgart Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Stuttgart, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

4 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Stuttgart

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Thrifty i Stuttgart under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Thrifty har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Der er 1 lokation i Lufthavn: Stuttgart Echterdingen. De adresser for dette Thrifty biludlejningscenter er A/p Echterdingen.

Thrifty tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Stuttgart. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Thrifty for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Thrifty i Stuttgart her.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Thrifty i Stuttgart, Mini udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Mini udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 332 kr./dag i gennemsnit og 332 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Stuttgart. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Stuttgart er placeret på A/p Echterdingen.I løbet af de sidste 12 måneder har 76% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Stuttgart endt med at leje deres bil fra A/p Echterdingen lokationen.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Stuttgart

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Thrifty? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Stuttgart biludlejningsfirmaer