Udlejningsbiler fra Thrifty i Frankfurt

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Frankfurt, Tyskland
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Frankfurt Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Frankfurt, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

4 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Frankfurt

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Thrifty udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Frankfurt kunder og personale føler sig sikre, har Thrifty også vedtaget disse ekstra politikker:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja. De 1 lokation som Thrifty har i Lufthavn: Frankfurt Intl kan findes på Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

Thrifty tilbyder gratis afbestilling af billeje i Frankfurt (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Thrifty, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Thrifty.

Med en gennemsnitspris på 288 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Thrifty i Frankfurt i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Frankfurt helt ned til 288 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste januar.

Thrifty har 4 biludlejningslokationer i Frankfurt. Deres Rhein-main A/p,terminal T1/t2 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 42% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Thrifty i Frankfurt, valgt at leje deres bil fra Thrifty lokationen på Rhein-main A/p,terminal T1/t2.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Frankfurt

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Thrifty? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Frankfurt biludlejningsfirmaer