Udlejningsbiler fra Thrifty i Frankfurt

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Frankfurt

Frankfurt, Tyskland
8. Dec — 15. Dec
Frankfurt, Tyskland
Fri 8.12
Middag
Fri 15.12
Middag
Chaufførens alder:

Frankfurt Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Frankfurt, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

3 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Frankfurt

Har Thrifty en lokation i Frankfurt Intl Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Thrifty har i Frankfurt Intl Lufthavn kan findes på Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Frankfurt?

Thrifty tilbyder gratis afbestilling af billeje i Frankfurt (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Thrifty, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Thrifty.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Thrifty når man er i Frankfurt i december?

Med en gennemsnitspris på 212 kr./dag, udlejning af Mini biler fra Thrifty i Frankfurt i december er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Frankfurt helt ned til 212 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste december.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Frankfurt?

Thrifty har 3 biludlejningslokationer i Frankfurt. Deres Rhein-main A/p,terminal T1/t2 lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 77% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Thrifty i Frankfurt, valgt at leje deres bil fra Thrifty lokationen på Rhein-main A/p,terminal T1/t2.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Frankfurt?

Priser for biler i Frankfurt blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Frankfurt?

Fra november 2023 er der 141 udbydere at vælge mellem for biler i Frankfurt.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Frankfurt?

Blandt forskellige lande, herunder Frankfurt, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Frankfurt?

For at leje en bil i Frankfurt, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Frankfurt på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.