Lej en bil i Melun, Frankrig

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Melun, Frankrig

Melun, Seine-et-Marne, Frankrig
5. okt. — 12. okt.
Samme aflevering
Melun, Seine-et-Marne, Frankrig
tir. 5.10
Middag
tir. 12.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Melun

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Melun, Frankrig
1 kontor
Oversigt

Renlighed

5,0

Comfort

4,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

3,0

Valuta for pengerne

2,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
3 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Melun, Frankrig til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Paris-Orlys biludlejningsdisk

Biludlejning i Melun

Indtil videre har der i september været 70 søgninger på biludlejning i Melun på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Melun for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Melun har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på Enterprise. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Melun. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Melun, Frankrig?

50 km/t. er fartgrænsen i Melun, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Melun er henholdsvis 80 km/t. og 130 km/t.. Hvis du lejer en bil i Melun så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Melun?

Når vores brugere lejer bil in Melun, vælger de fleste en Ford Focus til 374 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Fiat 500 til i gennemsnit 277 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Ford Focus in Melun for helt ned til 54 kr./dag og udlejning af Fiat 500 for helt ned til 101 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Mercedes-Benz V-Class in Melun?

Europcar har en Mercedes-Benz V-Class (og andre lignende køretøjer i kategorien Luksus) til udlejning in Melun. Dukan forvente at kunne leje en Mercedes-Benz V-Class in Melun fra Europcar for 552 kr./dag i gennemsnit.

Hvordan er vejret i Melun, Frankrig i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Melun i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 55 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Melun i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Melun. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Melun plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Focus, Fiat 500 og Hyundai Accent.

Minder vejret i Melun om vejret i resten af Île-de-France?

Klimaet i Île-de-France i september er normalt 17 °C med en forventet nedbør på 48 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Melun til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Melun