Lej en bil i Konya, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Konya, Tyrkiet

Konya, Tyrkiet
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Konya, Tyrkiet
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Konya, Tyrkiet

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

111 kr. - 248 kr.

Alle biltyper

111 kr. - 547 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Konya, Tyrkiet, er 141 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Konya, Tyrkiet, er i februar. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 111 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Konya.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Konya, Tyrkiet, er 284 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Konya, Tyrkiet, er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 315 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Konya.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Konya, Tyrkiet, er 312 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Konya, Tyrkiet, er i juli. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 449 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 6% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Konya.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Konya, Tyrkiet, er 315 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Konya, Tyrkiet, er i december. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 454 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 7% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Konya.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Cizgi Rent A Car

162 kr./dag

9 sep – 18 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
CIRCULAR

169 kr./dag

9 sep – 18 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Cizgi Rent A Car

170 kr./dag

9 sep – 18 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Konya

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Konya, Tyrkiet
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,5

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

6,5

Valuta for pengerne

5,5
10 kontorer
5 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Konya, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Konyas biludlejningsdisk

Biludlejning i Konya

834 brugere har søgt efter billeje i Konya med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Konya for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Konya udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Enterprise, Hertz og Budget. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Konya, Tyrkiet i august?

I august i Konya var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 230 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 164 kr.. 255 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Konya, men for august er det ikke unormalt at se priser helt ned til 137 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Konya har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra CIRCULAR er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 272 kr./dag når du lejer en bil i Konya. Den absolut billigste pris fundet på deres 4 udlejningskontorer i Konya er 44 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Konya, Tyrkiet biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Konya opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Konya så som Enterprise, Hertz og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Konya har flest biludlejningssteder?

I byen Konya, Tyrkiet er der 2 udlejningssteder ejet af Budget med en gennemsnitlig daglig pris på 277 kr..

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Konya, Tyrkiet?

Rejsende, som lejer en bil i Konya, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Konya ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Konya, Tyrkiet i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Konya i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 0 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Konya typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Konya om vejret i resten af Konya-provinsen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Konya til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Konya-provinsen normalt har en temperatur på 22 °C, og at du kan forvente 0 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Konya

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Konya

Kom i gang med at planlægge din rejse til Konya