Billeje i Konya, Konya-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Konya, Konya-provinsen

Konya, Tyrkiet
15. aug. — 22. aug.
Samme aflevering
Konya, Tyrkiet
man. 15.8
Middag
man. 22.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Konya, Konya-provinsen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Konya, Konya-provinsen
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

48 kr./dag

16 nov. - 16 nov.
Hyundai i40
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

31 kr./dag

21 aug. - 28 aug.
Hyundai i40
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

34 kr./dag

2 sep. - 22 sep.
Volkswagen up!
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

78 kr./dag

2 sep. - 17 sep.
Audi Q3
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

16 nov. - 16 nov.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

2 sep. - 17 sep.
Volkswagen Polo
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

44 kr./dag

2 sep. - 22 sep.
Mazda CX-3
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

38 kr./dag

2 sep. - 22 sep.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

54 kr./dag

2 sep. - 22 sep.
Hyundai i40

Vigtige oplysninger om billeje i Konya

Sandsynligheden for, at du får lov til at forlade Tyrkiet i en udlejningsbil er meget lille, uanset om den er fra Konya eller andre byer i landet. Det skyldes, at udlejningsfirmaerne generelt ikke tillader det, blandt andet af forsikringsmæssige årsager. Selvfølgelig er det et forsøg værd at rette henvendelse til forskellige firmaer, der står for biludlejning i Konya, for at høre mere om dine muligheder, men du bør ikke forvente det store. Skal du videre vestpå til eksempelvis Grækenland og Bulgarien eller østpå til Georgien og Armenien for at fortsætte din kør-selv-ferie, er det mest sandsynlige scenarie, at du er nødt til at aflevere din udlejningsbil i Tyrkiet og leje en ny, når du ankommer til din destination.

Du kan godt finde firmaer, hvor du ikke skal bruge kreditkort i forbindelse med biludlejning i Konya, men kan anvende et debetkort eller kontanter i stedet. Det mest almindelige er dog, at firmaerne – især dem, du typisk finder, når du reserverer en bil hjemmefra – vil kræve, at du er i besiddelse af et internationalt kreditkort, når du afhenter bilen. Det er altid en god idé at have styr på reservationen, inden du forlader Danmark, da det giver dig bedre muligheder for at finde en billig lejebil. Ved afhentning skal firmaerne blandt andet bruge kortet til at reservere et beløb, som skal dække benzin, eventuelle skader osv. Der skal derfor være tilstrækkelig dækning på kortet. Hvis du ikke kender beløbets størrelse i forvejen, kan du kontakte udlejningsfirmaet for yderligere oplysningerne. Der kan nemlig være små variationer, alt efter hvem du vælger. Kortet skal desuden stå i chaufførens navn.

Når du har fået styr på biludlejningen i Konya, er næste skridt at sætte dig bag rattet. Det kan kræve en smule tilvænning i en tyrkisk storby, selv om trafikken ikke når de samme højder som i Istanbul. Færdselsreglerne i Tyrkiet er såmænd ikke oldgræsk i forhold til, hvordan de er i Danmark, men der kan være en vis forskel på kørestilen. Tyrkiske bilister kører gerne en smule mere aggressivt end danske. Det skal du ikke lade dig påvirke for meget af. Kører du på motorvejene uden for byen, vil du sandsynligvis støde på det såkaldte betalingssystemet HGS på et eller andet tidspunkt. Systemet opkræver automatisk en vejafgift ved hjælp af en elektronisk enhed, som tyrkiske biler er forsynet med. I sidste ende skal du naturligvis betale for disse afgifter. Det gør du, når du afleverer din bil tilbage til udlejningsfirmaet.

Foruden et internationalt kredit- eller debetkort til depositum og betaling for leje af bil kommer det nok ikke bag på nogen, at du skal huske at medbringe dit kørekort. Som regel skal du kun have haft kortet i ét år, men visse bilkategorier kræver, at du har endnu flere år på bagen som bilist. I de fleste tilfælde vil du ikke få nogen problemer ved at fremvise dit danske kørekort i forbindelse med biludlejningen, men hvis du vil være på den sikre side, bør du anskaffe dig et internationalt kørekort. Det kan sagtens betale sig, da du kun skal ofre få penge og en lille smule af din tid for at få den ekstra tryghed. Endelig skal du kunne fremvise foto-ID. Her vil dit pas typisk være den bedste løsning, da du i forvejen har det med på rejsen.


Find billig billeje i Konya, Konya-provinsen

Find den lejebil i Konya, der passer til dine behov

Biler i Lille

153 kr. - 325 kr.

Alle biltyper

191 kr. - 819 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Konya, Tyrkiet er 231 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Konya, Tyrkiet er i januar. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 153 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 49% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Konya.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Konya, Tyrkiet er 323 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Konya, Tyrkiet er i marts. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 153 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Konya.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Konya, Tyrkiet er 521 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Konya, Tyrkiet er i marts. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 307 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Konya, Tyrkiet er 299 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Konya, Tyrkiet er i marts. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 258 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Konya.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Konya, Tyrkiet er 727 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Konya, Tyrkiet er i december. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 513 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

31 kr./dag

16 nov. - 16 nov.
Opel Corsa
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

29 kr./dag

2 sep. - 17 sep.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

21 kr./dag

2 sep. - 22 sep.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Konya

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Konya, Konya-provinsen
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0
11 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Konya

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Konya

Det mest populære bureau

Pandora Car Hire

Populære biltyper

Compact, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

211 kr.

Den mest populære model

Renault Symbol
Det mest populære biludlejningsbureau i Konya, der er fundet på momondo i denne måned, er Pandora Car Hire. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Nissa Car Rental og Hello Car Rental
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Konya i de seneste 72 timer: Compact, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Konya er 211 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 371 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Konya i de seneste 7 dage er Renault Symbol. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Konya

Herunder vises de mest populære hoteller i Konya

Kørsel i lejebil i Konya – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Konya, så du er klar til næste rejse.

I september i Konya var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 382 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 330 kr.. 368 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Konya, men for september er det ikke unormalt at se priser helt ned til 193 kr., afhængigt af dine ønsker.

Daglige priser fra Pandora Car Hire er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 306 kr./dag når du lejer en bil i Konya. Den absolut billigste pris fundet på deres 2 udlejningskontorer i Konya er 128 kr./dag.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Konya opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Konya så som Enterprise, Hertz og Budget der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 13 °C og nedbør på 20 mm i september, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Konya. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i september måned og er et populært valg blandt Konya rejsende. Leje af en Standard i Konya koster 351 kr./dag i gennemsnit.

I byen Konya, Tyrkiet er der 2 udlejningssteder ejet af Budget med en gennemsnitlig daglig pris på 382 kr..

Rejsende, som lejer en bil i Konya, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Konya ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Konya i august måned, bør forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 0 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Konya til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af Konya-provinsen normalt har en temperatur på 22 °C, og at du kan forvente 0 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Konya

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Konya

Populære udlejningsbiler i Konya

Lej en af disse populære biltyper i Konya

Kom i gang med at planlægge din rejse til Konya


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Konya via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Konya. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Konya, der tilbyder gratis afbestilling.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Konya med fair brændstofregler.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Konya.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Konya på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.