Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Konya, Konya-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Konya, Konya-provinsen

Konya, Tyrkiet
26. mar. — 2. apr.
Konya, Tyrkiet
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Konya

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Konya

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Konya?

De billigste udlejningsbiler i Konya kan normalt findes gennem Renticar. Når du booker hos Renticar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 128 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Konya er 131 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Konya?

Når vores brugere lejer bil in Konya, vælger de fleste en Renault Symbol til 378 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Vauxhall Mokka til i gennemsnit 491 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Renault Symbol in Konya for helt ned til 120 kr./dag og udlejning af Vauxhall Mokka for helt ned til 320 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Konya, Konya-provinsen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Konya, Konya-provinsen
Economy251 kr./dag
Lille mellemklasse215 kr./dag
Stor mellemklasse272 kr./dag
Standard561 kr./dag
Mellemstor SUV429 kr./dag
Kompakt SUV432 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Konya

Kan jeg krydse grænsen i en lejebil fra Konya?

Sandsynligheden for, at du får lov til at forlade Tyrkiet i en udlejningsbil er meget lille, uanset om den er fra Konya eller andre byer i landet. Det skyldes, at udlejningsfirmaerne generelt ikke tillader det, blandt andet af forsikringsmæssige årsager. Selvfølgelig er det et forsøg værd at rette henvendelse til forskellige firmaer, der står for biludlejning i Konya, for at høre mere om dine muligheder, men du bør ikke forvente det store. Skal du videre vestpå til eksempelvis Grækenland og Bulgarien eller østpå til Georgien og Armenien for at fortsætte din kør-selv-ferie, er det mest sandsynlige scenarie, at du er nødt til at aflevere din udlejningsbil i Tyrkiet og leje en ny, når du ankommer til din destination.

Kan du leje en udlejningsbil i Konya uden et kreditkort?

Du kan godt finde firmaer, hvor du ikke skal bruge kreditkort i forbindelse med biludlejning i Konya, men kan anvende et debetkort eller kontanter i stedet. Det mest almindelige er dog, at firmaerne – især dem, du typisk finder, når du reserverer en bil hjemmefra – vil kræve, at du er i besiddelse af et internationalt kreditkort, når du afhenter bilen. Det er altid en god idé at have styr på reservationen, inden du forlader Danmark, da det giver dig bedre muligheder for at finde en billig lejebil. Ved afhentning skal firmaerne blandt andet bruge kortet til at reservere et beløb, som skal dække benzin, eventuelle skader osv. Der skal derfor være tilstrækkelig dækning på kortet. Hvis du ikke kender beløbets størrelse i forvejen, kan du kontakte udlejningsfirmaet for yderligere oplysningerne. Der kan nemlig være små variationer, alt efter hvem du vælger. Kortet skal desuden stå i chaufførens navn.

Hvilke færdselsregler skal jeg holde øje med i Konya?

Når du har fået styr på biludlejningen i Konya, er næste skridt at sætte dig bag rattet. Det kan kræve en smule tilvænning i en tyrkisk storby, selv om trafikken ikke når de samme højder som i Istanbul. Færdselsreglerne i Tyrkiet er såmænd ikke oldgræsk i forhold til, hvordan de er i Danmark, men der kan være en vis forskel på kørestilen. Tyrkiske bilister kører gerne en smule mere aggressivt end danske. Det skal du ikke lade dig påvirke for meget af. Kører du på motorvejene uden for byen, vil du sandsynligvis støde på det såkaldte betalingssystemet HGS på et eller andet tidspunkt. Systemet opkræver automatisk en vejafgift ved hjælp af en elektronisk enhed, som tyrkiske biler er forsynet med. I sidste ende skal du naturligvis betale for disse afgifter. Det gør du, når du afleverer din bil tilbage til udlejningsfirmaet.

Hvilke dokumenter skal en international rejsende bruge for at kunne leje en bil i Konya?

Foruden et internationalt kredit- eller debetkort til depositum og betaling for leje af bil kommer det nok ikke bag på nogen, at du skal huske at medbringe dit kørekort. Som regel skal du kun have haft kortet i ét år, men visse bilkategorier kræver, at du har endnu flere år på bagen som bilist. I de fleste tilfælde vil du ikke få nogen problemer ved at fremvise dit danske kørekort i forbindelse med biludlejningen, men hvis du vil være på den sikre side, bør du anskaffe dig et internationalt kørekort. Det kan sagtens betale sig, da du kun skal ofre få penge og en lille smule af din tid for at få den ekstra tryghed. Endelig skal du kunne fremvise foto-ID. Her vil dit pas typisk være den bedste løsning, da du i forvejen har det med på rejsen.


Find billig billeje i Konya, Konya-provinsen

Find den lejebil i Konya, der passer til dine behov

Lille biler

157 kr. - 389 kr.

Alle biltyper

187 kr. - 656 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Konya, Tyrkiet er 242 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Konya, Tyrkiet er i februar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 157 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 37% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Konya.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Konya, Tyrkiet er 353 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Konya, Tyrkiet er i januar. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 204 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Konya.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Konya, Tyrkiet er 830 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Konya, Tyrkiet er i maj. Prisen er 33% lavere end resten af året og ligger på kun 560 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 55% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Konya, Tyrkiet er 477 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Konya, Tyrkiet er i januar. Prisen er 57% lavere end resten af året og ligger på kun 208 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Konya.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Konya, Tyrkiet er 479 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Konya, Tyrkiet er i november. Prisen er 55% lavere end resten af året og ligger på kun 217 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 21% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Konya, Tyrkiet er 951 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Konya, Tyrkiet er i marts. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 780 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 60% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Kia Cee'd
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

215 kr./dag

4 maj - 10 maj
Kia Cee'd
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

251 kr./dag

11 apr. - 18 apr.
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

257 kr./dag

11 apr. - 18 apr.
Volkswagen Polo

Biludlejningsfirmaer i Konya

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Konya, Konya-provinsen

Garenta

2 kontorer

Europcar

3 kontorer

GREEN MOTION

2 kontorer

Avis

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,3

Value

6,0

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,0

Comfort

5,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

4,0

CIRCULAR

4 kontorer

Global Rent A Car

11 kontorer

Nissa Car Rental

5 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Konya

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Konya

Det mest populære bureau

Sixt

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste lejebil

197 kr.

Den mest populære model

Hyundai i10
Det mest populære biludlejningsbureau i Konya, der er fundet på momondo i denne måned, er Sixt. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Garenta og Hertz
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Konya i de seneste 72 timer: Economy, Compact, SUV.
Den laveste pris for en lejebil i Konya er 197 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 317 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Konya i de seneste 7 dage er Hyundai i10. Vores brugere foretrækker også Hyundai i10 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Konya

Herunder vises de mest populære hoteller i Konya
Mevlana Otel

Mevlana Otel

Mevlana Cad. (Finansbank Arkası) No. 2, Konya, Türkiye

1,4 km fra centrum

Hostelida

Hostelida

Ihsaniye Mahallesi, Pamir Sokak No:5, Konya, Türkiye

0,2 km fra centrum

Selcuk Hotel Sems-i Tebrizi

Selcuk Hotel Sems-i Tebrizi

Mevlana Caddesi Kazanli Sok. No 6, Konya, Türkiye

1,0 km fra centrum

Novotel Konya

Novotel Konya

Seker Mah Cevreyolu Cad, No 38 Selcuklu, Konya, Türkiye

2,6 km fra centrum

Umut Bakis Hotel

Umut Bakis Hotel

Semsi Tebrizi Mh. Istanbul Cd. No 111, Konya, Türkiye

1,4 km fra centrum

Dedeman Konya Hotel And Convention Center

Dedeman Konya Hotel And Convention Center

Beysehir Isparta Cevre Yolu Esenler Mh., Konya, Türkiye

2,6 km fra centrum

Mevlana Palace

Mevlana Palace

Istanbul St, Sari Hafiz St. 2, Konya, Türkiye

1,5 km fra centrum

Hilton Garden Inn Konya, Turkey

Hilton Garden Inn Konya, Turkey

Aziziye Mahallesi, Kislaonu Sokak No 4 Karatay, Konya, Türkiye

2,5 km fra centrum

Mevlana Sems Hotel

Mevlana Sems Hotel

Semsitebrizi Mah Sems Cd No 6, Konya, Türkiye

1,2 km fra centrum

Bera Konya Hotel

Bera Konya Hotel

Kucuk Ihsaniye Mah. Dr. Hulusi Baybal Cad. No:9 Selcuklu, Konya, Türkiye

0,7 km fra centrum

Bablin Butik Otel

Bablin Butik Otel

Ayan Bey Sok. No. 19, Konya, Türkiye

1,7 km fra centrum

Bayir Diamond Hotel & Convention Center Konya

Bayir Diamond Hotel & Convention Center Konya

Musalla Baglari Mah., Nalcaci Cad. No 100 Selcuklu, Konya, Türkiye

2,3 km fra centrum

Lotus Otel

Lotus Otel

Azi̇zi̇ye Mah.Ayabey Sok.no:22 Karatay/Konya, Konya, Türkiye

1,6 km fra centrum

Demosan City Hotel

Demosan City Hotel

Fatih Mahallesi Çevre Yolu Caddesi No:120, Konya, Türkiye

3,0 km fra centrum

Konya Dervish Hotel

Konya Dervish Hotel

Aziziye Mah. Güngör Sk. No: 7, Konya, Türkiye

2,0 km fra centrum

Ramada Plaza by Wyndham Konya

Ramada Plaza by Wyndham Konya

Yeni Istanbul Caddesi 58A, Horozluh, Konya, Türkiye

7,5 km fra centrum

Gherdan Gold Hotel

Gherdan Gold Hotel

Kosova Mah. Bende Sok. 12/1, Konya, Türkiye

10,9 km fra centrum

Rumi Hotel

Rumi Hotel

Aziziye Mahallesi Fakih Sokak No3 Mevlana Alani Karatay, Konya, Türkiye

1,8 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Konya – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Konya, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Konya, Tyrkiet i april?

I april i Konya var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 468 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 244 kr.. 417 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Konya, men for april er det ikke unormalt at se priser helt ned til 156 kr., afhængigt af dine ønsker.

Hvad er den bedste type bil at leje i Konya i april måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 15 °C og nedbør på 40 mm i april, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Konya. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i april måned og er et populært valg blandt Konya rejsende. Leje af en Standard i Konya koster 914 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Konya, Tyrkiet?

Rejsende, som lejer en bil i Konya, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Konya ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Vauxhall Mokka in Konya?

Hvordan er vejret i Konya, Tyrkiet i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Konya i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 30 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Konya om vejret i resten af Konya-provinsen?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Konya til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Konya-provinsen normalt har en temperatur på 5 °C, og at du kan forvente 30 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Konya?

Priser for biler i Konya blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Konya?

Fra marts 2024 er der 86 udbydere at vælge mellem for biler i Konya.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Konya?

Blandt forskellige lande, herunder Konya, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Konya?

For at leje en bil i Konya, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Konya?

Hvis du booker billeje i Konya via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Konya?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Konya. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Konya med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Konya, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Konya på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Konya med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Konya, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Konya.

Kan jeg søge efter billeje i Konya med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Konya på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Konya på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Konya


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo