Billeje i Konya, Konya-provinsen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Konya, Konya-provinsen

Konya, Tyrkiet
1. juni — 8. juni
Samme aflevering
Konya, Tyrkiet
tor. 1.6
Middag
tor. 8.6
Middag
Chaufførens alder:

Information om og trends inden for biludlejning i Konya

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Konya

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Konya?

De billigste udlejningsbiler i Konya kan normalt findes gennem Cizgi Rent A Car. Når du booker hos Cizgi Rent A Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 153 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Konya er 268 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Konya?

Når vores brugere lejer bil in Konya, vælger de fleste en Renault Clio til 268 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Renault Symbol til i gennemsnit 245 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Renault Clio in Konya for helt ned til 99 kr./dag og udlejning af Renault Symbol for helt ned til 94 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Konya, Konya-provinsen

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Konya, Konya-provinsen
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

203 kr./dag

31 maj - 7 juni
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

244 kr./dag

31 maj - 7 juni
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

269 kr./dag

31 maj - 7 juni
Peugeot 208
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

281 kr./dag

7 juli - 3 aug.
Ford Focus
Volkswagen Passat
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

292 kr./dag

31 maj - 7 juni
Volkswagen Passat
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

300 kr./dag

23 juli - 9 aug.
Peugeot 208
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

325 kr./dag

31 juli - 4 aug.
Peugeot 208
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

393 kr./dag

31 maj - 7 juni
Mazda CX-3
Skoda Octavia
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

440 kr./dag

1 juni - 22 juli
Skoda Octavia

Vigtige oplysninger om billeje i Konya

Sandsynligheden for, at du får lov til at forlade Tyrkiet i en udlejningsbil er meget lille, uanset om den er fra Konya eller andre byer i landet. Det skyldes, at udlejningsfirmaerne generelt ikke tillader det, blandt andet af forsikringsmæssige årsager. Selvfølgelig er det et forsøg værd at rette henvendelse til forskellige firmaer, der står for biludlejning i Konya, for at høre mere om dine muligheder, men du bør ikke forvente det store. Skal du videre vestpå til eksempelvis Grækenland og Bulgarien eller østpå til Georgien og Armenien for at fortsætte din kør-selv-ferie, er det mest sandsynlige scenarie, at du er nødt til at aflevere din udlejningsbil i Tyrkiet og leje en ny, når du ankommer til din destination.

Du kan godt finde firmaer, hvor du ikke skal bruge kreditkort i forbindelse med biludlejning i Konya, men kan anvende et debetkort eller kontanter i stedet. Det mest almindelige er dog, at firmaerne – især dem, du typisk finder, når du reserverer en bil hjemmefra – vil kræve, at du er i besiddelse af et internationalt kreditkort, når du afhenter bilen. Det er altid en god idé at have styr på reservationen, inden du forlader Danmark, da det giver dig bedre muligheder for at finde en billig lejebil. Ved afhentning skal firmaerne blandt andet bruge kortet til at reservere et beløb, som skal dække benzin, eventuelle skader osv. Der skal derfor være tilstrækkelig dækning på kortet. Hvis du ikke kender beløbets størrelse i forvejen, kan du kontakte udlejningsfirmaet for yderligere oplysningerne. Der kan nemlig være små variationer, alt efter hvem du vælger. Kortet skal desuden stå i chaufførens navn.

Når du har fået styr på biludlejningen i Konya, er næste skridt at sætte dig bag rattet. Det kan kræve en smule tilvænning i en tyrkisk storby, selv om trafikken ikke når de samme højder som i Istanbul. Færdselsreglerne i Tyrkiet er såmænd ikke oldgræsk i forhold til, hvordan de er i Danmark, men der kan være en vis forskel på kørestilen. Tyrkiske bilister kører gerne en smule mere aggressivt end danske. Det skal du ikke lade dig påvirke for meget af. Kører du på motorvejene uden for byen, vil du sandsynligvis støde på det såkaldte betalingssystemet HGS på et eller andet tidspunkt. Systemet opkræver automatisk en vejafgift ved hjælp af en elektronisk enhed, som tyrkiske biler er forsynet med. I sidste ende skal du naturligvis betale for disse afgifter. Det gør du, når du afleverer din bil tilbage til udlejningsfirmaet.


Find billig billeje i Konya, Konya-provinsen

Find den lejebil i Konya, der passer til dine behov

Biler i Lille

147 kr. - 308 kr.

Alle biltyper

289 kr. - 855 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Konya, Tyrkiet er 221 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Konya, Tyrkiet er i november. Prisen er 34% lavere end resten af året og ligger på kun 147 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 51% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Konya.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Konya, Tyrkiet er 333 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Konya, Tyrkiet er i januar. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 255 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Konya.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Konya, Tyrkiet er 523 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Konya, Tyrkiet er i januar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 306 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Konya.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Konya, Tyrkiet er 420 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Konya, Tyrkiet er i oktober. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 218 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Konya.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Konya, Tyrkiet er 398 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Konya, Tyrkiet er i oktober. Prisen er 22% lavere end resten af året og ligger på kun 488 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Konya, Tyrkiet er 905 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Konya, Tyrkiet er i december. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 495 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 50% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Konya. I Konya kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Konya.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

203 kr./dag

31 maj - 7 juni
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

244 kr./dag

31 maj - 7 juni
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

269 kr./dag

31 maj - 7 juni
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Konya

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Konya, Konya-provinsen

Budget

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

3,5

Comfort

3,5

Samlet

3,5

Afhentning/aflevering

4,5

Value

3,5

Global Rent A Car

11 kontorer

Nissa Car Rental

5 kontorer

Sunnycars

5 kontorer

CIRCULAR

4 kontorer

ESSENCE CAR RENTAL

3 kontorer

Nokta Rent A Car

3 kontorer

1First Car Rental

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Konya

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Konya

Det mest populære bureau

Garenta

Populære biltyper

Economy, Intermediate, Compact

Billigste lejebil

216 kr.

Den mest populære model

Renault Clio
Det mest populære biludlejningsbureau i Konya, der er fundet på momondo i denne måned, er Garenta. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Pandora Car Hire og CIRCULAR
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Konya i de seneste 72 timer: Economy, Intermediate, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Konya er 216 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 314 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Konya i de seneste 7 dage er Renault Clio. Vores brugere foretrækker også Class Compact SUV som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Konya

Herunder vises de mest populære hoteller i Konya

Kørsel i lejebil i Konya – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Konya, så du er klar til næste rejse.

I juni i Konya var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 625 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 235 kr.. 399 kr. er den normale pris for at leje en bil i en uge i Konya, men for juni er det ikke unormalt at se priser helt ned til 188 kr., afhængigt af dine ønsker.

Rejsende, som lejer en bil i Konya, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Konya ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Konya

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Konya

Lejebiler der er populære i Konya

Lej en af disse populære biltyper i Konya

Kom i gang med at planlægge din rejse til Konya


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Konya via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Konya. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.