Udlejningsbiler fra Nissa Car Rental i Konya

Find og sammenlign gode tilbud på Nissa Car Rental udlejningsbiler i Konya

Konya, Tyrkiet
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Konya, Tyrkiet
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Konya Nissa Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nissa Car Rental biludlejningssteder i Konya, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Nissa Car Rental udlejningsbiler i Konya

Nissa Car Rental ønsker at deres kunder og personale i Konya skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Nissa Car Rental indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Konya. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Konya fra Nissa Car Rental i september vil i gennemsnit koste 365 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste september helt ned til 215 kr. per dag fra Nissa Car Rental, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Konya i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.555 kr. for en udlejningsbil fra Nissa Car Rental.

Ja, Nissa Car Rental har 1 lokation i Lufthavn: Konya som som er beliggende på Büyükkayac?k, Vali Ahmet Kayhan Cad., Selçuklu/Konya.

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Nissa Car Rental mens de besøgte Konya i september. Baseret på Nissa Car Rental biludlejningspriser i september sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 335 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 269 kr./dag sidste september, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

At leje en Stationcar er den billigste type af bil tilgængelig fra Nissa Car Rental i Konya. AT leje en Stationcar fra Nissa Car Rental koster 320 kr./dag i gennemsnit (8% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 17% af vores brugere valgt at leje en Stationcar for at spare penge på deres udlejningsbil i Konya.

Nissa Car Rental har 4 biludlejningslokationer i Konya. Deres Büyükkayac?k, Vali Ahmet Kayhan Cad., Selçuklu/Konya lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 55% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Nissa Car Rental i Konya, valgt at leje deres bil fra Nissa Car Rental lokationen på Büyükkayac?k, Vali Ahmet Kayhan Cad., Selçuklu/Konya.


Nissa Car Rental biler i andre byer i Tyrkiet

Find Nissa Car Rental tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyrkiet, som Antalya, Istanbul, og Izmir