Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Nissa Car Rental i Konya

Find og sammenlign gode tilbud på Nissa Car Rental udlejningsbiler i Konya

Konya, Tyrkiet
30. apr. — 7. maj
Konya, Tyrkiet
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Chaufførens alder:
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Nissa Car Rental biludlejningstilbud i Konya, Konya-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

203 kr. - 388 kr.

Alle biltyper

230 kr. - 533 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Nissa Car Rental i Konya, Konya-provinsen er i december når priserne er 203 kr. per dag i gennemsnit. 203 kr. per dag er 25% lavere end den gennemsnitlige årspris på 272 kr. for en Nissa Car Rental Lille udlejningsbil i Konya. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Nissa Car Rental i Konya, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Nissa Car Rental i Konya, Konya-provinsen er i maj når priserne er 261 kr. per dag i gennemsnit. 261 kr. per dag er 19% lavere end den gennemsnitlige årspris på 323 kr. for en Nissa Car Rental Mellemstor udlejningsbil i Konya. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Nissa Car Rental i Konya, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Nissa Car Rental i Konya, Konya-provinsen er i december når priserne er 273 kr. per dag i gennemsnit. 273 kr. per dag er 16% lavere end den gennemsnitlige årspris på 323 kr. for en Nissa Car Rental Varevogn udlejningsbil i Konya. Mens december nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Nissa Car Rental i Konya, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Varevogn udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

267 kr./dag

28 apr. – 19 maj
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

278 kr./dag

28 apr. – 19 maj
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

288 kr./dag

30 apr. – 7 maj
Chevrolet Sonic Sedan

Information om Nissa Car Rental udlejningsbiler i Konya

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Nissa Car Rental i Konya koste i maj?

Billeje i Konya fra Nissa Car Rental i maj vil i gennemsnit koste 397 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste maj helt ned til 281 kr. per dag fra Nissa Car Rental, Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Konya i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.779 kr. for en udlejningsbil fra Nissa Car Rental.

Har Nissa Car Rental en lokation i Konya Lufthavn?

Ja, Nissa Car Rental har 1 lokation i Konya Lufthavn som som er beliggende på Büyükkayac?k, Vali Ahmet Kayhan Cad., Selçuklu/Konya.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Nissa Car Rental når man er i Konya i maj?

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Nissa Car Rental mens de besøgte Konya i maj. Baseret på Nissa Car Rental biludlejningspriser i maj sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 353 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 281 kr./dag sidste maj, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Nissa Car Rental i Konya?

At leje en Stationcar er den billigste type af bil tilgængelig fra Nissa Car Rental i Konya. AT leje en Stationcar fra Nissa Car Rental koster 379 kr./dag i gennemsnit (8% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 28% af vores brugere valgt at leje en Stationcar for at spare penge på deres udlejningsbil i Konya.

Hvor mange Nissa Car Rental biludlejningslokationer er der i Konya?

Nissa Car Rental har 5 biludlejningslokationer i Konya. Deres Büyükkayac?k, Vali Ahmet Kayhan Cad., Selçuklu/Konya lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 46% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Nissa Car Rental i Konya, valgt at leje deres bil fra Nissa Car Rental lokationen på Büyükkayac?k, Vali Ahmet Kayhan Cad., Selçuklu/Konya.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Konya?

Priser for biler i Konya blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Konya?

Fra april 2024 er der 86 udbydere at vælge mellem for biler i Konya.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Konya?

Blandt forskellige lande, herunder Konya, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Konya?

For at leje en bil i Konya, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Konya Nissa Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nissa Car Rental biludlejningssteder i Konya, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Nissa Car Rental

5 kontorer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Konya på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 30.4
Middag
tir. 7.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Konya

Populære typer af udlejningsbiler i Konya