Udlejningsbiler fra Nissa Car Rental i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Nissa Car Rental udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Nissa Car Rental biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

96 kr. - 299 kr.

Alle biltyper

96 kr. - 466 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Nissa Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 96 kr. per dag i gennemsnit. 96 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 176 kr. for en Nissa Car Rental Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Nissa Car Rental i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Nissa Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i december når priserne er 96 kr. per dag i gennemsnit. 96 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 281 kr. for en Nissa Car Rental Mellemstor udlejningsbil i Istanbul. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Nissa Car Rental i Istanbul, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Mellemstor udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

136 kr./dag

10 nov. – 1 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

136 kr./dag

10 nov. – 1 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

176 kr./dag

10 nov. – 1 dec.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul Nissa Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nissa Car Rental biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Nissa Car Rental

17 kontorer

Information om Nissa Car Rental udlejningsbiler i Istanbul

Hvad er den mest populære bil at leje fra Nissa Car Rental når man er i Istanbul i oktober?

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Nissa Car Rental mens de besøgte Istanbul i oktober. Baseret på Nissa Car Rental biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 467 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 451 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvor mange Nissa Car Rental biludlejningslokationer er der i Istanbul?

I Istanbul har Nissa Car Rental 17 lokationer. Istanbul Sabiha Gokcen Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 65% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Istanbul fra Nissa Car Rental, Istanbul Sabiha Gokcen Airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 479 udbydere for biler i Istanbul fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Nissa Car Rental biler i andre byer i Tyrkiet

Find Nissa Car Rental tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyrkiet, som NISSA CAR RENTAL I og NISSA CAR RENTAL I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Istanbul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.