Udlejningsbiler fra Nissa Car Rental i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på Nissa Car Rental udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
tir. 4.10
Middag
tir. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Nissa Car Rental biludlejningstilbud i Istanbul, Istanbul-provinsen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

110 kr. - 309 kr.

Alle biltyper

144 kr. - 495 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Nissa Car Rental i Istanbul, Istanbul-provinsen er i juni når priserne er 110 kr. per dag i gennemsnit. 110 kr. per dag er 37% lavere end den gennemsnitlige årspris på 174 kr. for en Nissa Car Rental Lille udlejningsbil i Istanbul. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Nissa Car Rental i Istanbul, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Nissa Car Rental alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

312 kr./dag

13 nov. – 25 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

399 kr./dag

29 okt. – 12 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Nissa Car Rental

432 kr./dag

29 okt. – 12 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Istanbul Nissa Car Rental lokationer

Herunder kan du finde information om alle Nissa Car Rental biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Nissa Car Rental udlejningsbiler i Istanbul

Nissa Car Rental ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Nissa Car Rental indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

I oktober, kan du forvente at betale 276 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Nissa Car Rental i Istanbul. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Istanbul fra Nissa Car Rental var 158 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Nissa Car Rental billeje i Istanbul i gennemsnit 1.931 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ifølge vores data er Lille mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Nissa Car Rental mens de besøgte Istanbul i oktober. Baseret på Nissa Car Rental biludlejningspriser i oktober sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Lille mellemklasse på 159 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 158 kr./dag sidste oktober, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

I Istanbul har Nissa Car Rental 4 lokationer. Istanbul Sabiha Gokcen Airport er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 77% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Istanbul fra Nissa Car Rental, Istanbul Sabiha Gokcen Airport lokationen.


Nissa Car Rental biler i andre byer i Tyrkiet