Lej en bil i Mardin, Tyrkiet

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Mardin, Tyrkiet

Mardin, Tyrkiet
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Mardin, Tyrkiet
tor. 9.12
Middag
tor. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i Mardin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Mardin, Tyrkiet
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

9,0
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Mardin, Tyrkiet til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Diyarbakırs biludlejningsdisk

Biludlejning i Mardin

I december til og med i dag 68 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Mardin.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Mardin for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Avis er en af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Mardin. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Mardin, Tyrkiet?

Rejsende, som lejer en bil i Mardin, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Mardin ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 90 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Mardin?

Leje af Ford Focus og Nissan Qashqai in Mardin er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Ford Focus in Mardin kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 351 kr./dag og kan gå helt ned til 203 kr./dag. Priser på leje af en Nissan Qashqai kan også variere, men plejer at ligge på omkring 492 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 466 kr./dag.

Hvordan er vejret i Mardin, Tyrkiet i december?

I december måned er gennemsnitstemperaturen i Mardin 5 °C, og den forventede nedbør er 121 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Mardin.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Vejret i Mardin i december vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Mardin. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Mardin plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Et eksempel på en lille lejebil er Ford Focus.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mardin