Billeje i Stavanger, Rogaland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Stavanger, Rogaland

Stavanger, Norge
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Stavanger, Norge
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Stavanger, Rogaland

Find den lejebil i Stavanger, der passer til dine behov

Biler i Lille

273 kr. - 785 kr.

Alle biltyper

273 kr. - 1.091 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Stavanger, Norge er 474 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Stavanger, Norge er i oktober. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 273 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stavanger. I Stavanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Stavanger, Norge er 457 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Stavanger, Norge er i marts. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 608 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stavanger. I Stavanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Stavanger, Norge er 409 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Stavanger, Norge er i november. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 361 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 28% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stavanger. I Stavanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Stavanger

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Stavanger, Rogaland
3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

10,0
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Stavanger

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Stavanger

Populære biltyper

Mini, Intermediate, Wagon

Billigste lejebil

389 kr.

Den mest populære model

Volkswagen Golf
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Stavanger i de seneste 72 timer: Mini, Intermediate, Wagon.
Den laveste pris for en lejebil i Stavanger er 389 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 640 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Stavanger i de seneste 7 dage er Volkswagen Golf.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Stavanger

Herunder vises de mest populære hoteller i Stavanger

Kørsel i lejebil i Stavanger – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Stavanger, så du er klar til næste rejse.

519 kr. er prisen for at leje en bil en weekend i Stavanger i september. Tilbud fås helt ned til 519 kr.. Biludlejningstilbud er lidt anderledes, når du lejer for en uge - priser starter omkring 0 kr. og har en gennemsnitspris på 0 kr..

På rejser til Stavanger i september måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Stavanger i september måned, når temperaturer er på omkring 9 °C og der er 154 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Stavanger koster 512 kr./dag i gennemsnit.

50 km/t. er fartgrænsen i Stavanger, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Stavanger er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Stavanger så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

I august er der normalt 113 mm nedbør i Stavanger og en gennemsnitstemperatur på 14 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Stavanger, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Klimaet i Rogaland i august er normalt 14 °C med en forventet nedbør på 122,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Stavanger til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Stavanger

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Stavanger

Kom i gang med at planlægge din rejse til Stavanger


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Stavanger, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Stavanger, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Stavanger og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Stavanger på momondo.

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Stavanger.

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Stavanger på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.