Billeje i Stavanger

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Stavanger

Stavanger, Norge
9. mar — 16. mar
Samme aflevering
Stavanger, Norge
tir 9.3
Middag
tir 16.3
Middag

Biludlejningsfirmaer i Stavanger

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Stavanger
Vurdering af udbyder: God 7.5

Vurdering baseret på 11 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.0

Vurdering baseret på 7 anmeldelser


Afstanden fra Stavanger til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bergen Fleslands biludlejningsdisk

Biludlejning i Stavanger

34 brugere har søgt efter billeje i Stavanger med momondo i marts.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Stavanger for at reducere spredningen af COVID-19?

National, Sixt, og Hertz er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Stavanger som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Stavanger. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Stavanger har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Sixt når du besøger Stavanger. Med gennemsnitspriser på 439 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Sixt et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Stavanger biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Stavanger tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som National, Sixt og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Stavanger i april måned?

En standardbil er ideel at leje på rejser til Stavanger i april. I Stavanger kommer der igennemsnit 68 mm nedbør og med temperaturer omkring 10 °C i april måned. Disse forhold er velegnede for en standardbil, som nemt kan klare lidt regn og klarer sig også fint, hvis temperaturen falder lidt. Leje af en Standard i Stavanger koster 1.048 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Stavanger har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Stavanger, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Stavanger by, og du kan forvente at betale omkring 528 kr./dag for din udlejningsbil i Stavanger.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Stavanger?

50 km/t. er fartgrænsen i Stavanger, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Stavanger er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Stavanger så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Stavanger, Norge i marts?

I marts er der normalt 80 mm nedbør i Stavanger og en gennemsnitstemperatur på 3 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Stavanger, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i marts?

Klimaet i Stavanger under marts måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Stavanger. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Stavanger plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Ka, Ford Fiesta og Volkswagen Golf.

Minder vejret i Stavanger om vejret i resten af Rogaland?

Klimaet i Rogaland i marts er normalt 3 °C med en forventet nedbør på 88,3 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Stavanger til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Stavanger

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Stavanger

Kom i gang med at planlægge din rejse til Stavanger

 • Få den seneste informatiom om fly til Stavanger

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Stavanger
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Stavangers mest populære områder

  Find hoteller in Stavanger
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Stavanger