Billeje i Stavanger, Rogaland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Stavanger, Rogaland

Stavanger, Norge
6. dec. — 13. dec.
Stavanger, Norge
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Stavanger

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Stavanger

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Stavanger?

De billigste udlejningsbiler i Stavanger kan normalt findes gennem Alamo. Når du booker hos Alamo, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 231 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Stavanger er 241 kr./dag.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Stavanger?

Til gennemsnitligt 344 kr./dag (og helt ned til 234 kr./dag) er udlejning af en Volkswagen Polo in Stavanger det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Toyota Yaris in Stavanger for 434 kr./dag i gennemsnit (237 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Find billig billeje i Stavanger, Rogaland

Find den lejebil i Stavanger, der passer til dine behov

Lille cars

285 kr. - 795 kr.

Alle biltyper

287 kr. - 1.263 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Stavanger, Norge er 450 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Stavanger, Norge er i januar. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 285 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 29% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stavanger. I Stavanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Stavanger, Norge er 724 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Stavanger, Norge er i januar. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 291 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 14% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Stavanger. I Stavanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Stavanger, Norge er 619 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Stavanger, Norge er i oktober. Prisen er 12% lavere end resten af året og ligger på kun 546 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stavanger. I Stavanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Stavanger, Norge er 571 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Stavanger, Norge er i november. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 337 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stavanger. I Stavanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Stavanger

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Stavanger, Rogaland

National

1 kontor

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,3

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,0

Alamo

2 kontorer

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,9

Samlet

7,8

Afhentning/aflevering

7,9

Value

6,7

Sunnycars

3 kontorer

keddy by Europcar

2 kontorer

Thrifty

2 kontorer

Dollar

1 kontor

Hurtige fakta om biludlejning i Stavanger

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Stavanger

Det mest populære bureau

Budget

Populære biltyper

Mini, Compact, Economy

Billigste lejebil

391 kr.

Den mest populære model

Class Compact SUV
Det mest populære biludlejningsbureau i Stavanger, der er fundet på momondo i denne måned, er Budget. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Avis
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Stavanger i de seneste 72 timer: Mini, Compact, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Stavanger er 391 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 454 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Stavanger i de seneste 7 dage er Class Compact SUV. Vores brugere foretrækker også Volkswagen Polo som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Stavanger

Herunder vises de mest populære hoteller i Stavanger

Kørsel i lejebil i Stavanger – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Stavanger, så du er klar til næste rejse.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Stavanger, Norge?

50 km/t. er fartgrænsen i Stavanger, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Stavanger er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Stavanger så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 5 Series in Stavanger?

Hvordan er vejret i Stavanger, Norge i november?

I november er der normalt 151 mm nedbør i Stavanger og en gennemsnitstemperatur på 5 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Stavanger, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Stavanger om vejret i resten af Rogaland?

Klimaet i Rogaland i november er normalt 5 °C med en forventet nedbør på 155,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Stavanger til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Stavanger?

Priser for biler i Stavanger opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Stavanger?

Fra november 2023 er der 16 udbydere at vælge mellem for biler i Stavanger.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Stavanger?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Stavanger. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Stavanger?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Stavanger. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Stavanger?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Stavanger, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Stavanger?

Når du har udført en søgning efter billeje i Stavanger, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Stavanger med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Stavanger og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Stavanger på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Stavanger på momondo.

Kan jeg finde billeje i Stavanger, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Stavanger.

Kan jeg søge efter billeje i Stavanger med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Stavanger på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Stavanger på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.