Lej en bil i Stavanger, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Stavanger, Norge

Stavanger, Norge
19. maj — 26. maj
Samme aflevering
Stavanger, Norge
ons 19.5
Middag
ons 26.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Stavanger

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Stavanger, Norge
8,0
Fantastisk
2 anmeldelser3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

5,0

Valuta for pengerne

8,0
8,0
Fantastisk
6 anmeldelser1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

8,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

6,3
0,0
Forfærdelig
4 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Stavanger, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bergen Fleslands biludlejningsdisk

Biludlejning i Stavanger

34 brugere har søgt efter billeje i Stavanger med momondo i maj.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Stavanger for at reducere spredningen af COVID-19?

National, Sixt, og Hertz er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Stavanger som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Stavanger. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Stavanger har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Sixt når du besøger Stavanger. Med gennemsnitspriser på 436 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Sixt et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Stavanger, Norge biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Stavanger tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som National, Sixt og Hertz, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er den bedste type bil at leje i Stavanger i juni måned?

På rejser til Stavanger i juni måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Stavanger i juni måned, når temperaturer er på omkring 14 °C og der er 96 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Stavanger koster 489 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Stavanger har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Stavanger, Norge, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Stavanger, Norge by, og du kan forvente at betale omkring 524 kr./dag for din udlejningsbil i Stavanger, Norge.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Stavanger, Norge?

50 km/t. er fartgrænsen i Stavanger, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Stavanger er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Stavanger så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Stavanger, Norge i maj?

I maj er der normalt 68 mm nedbør i Stavanger og en gennemsnitstemperatur på 10 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Stavanger, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Klimaet i Stavanger under maj måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Stavanger. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Stavanger plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Ka, Ford Fiesta og Volkswagen Golf.

Minder vejret i Stavanger om vejret i resten af Rogaland?

Klimaet i Rogaland i maj er normalt 10 °C med en forventet nedbør på 72 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Stavanger til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Norge

Se vores biludlejningstilbud i byer som Oslo, Bergen og Tromsø i Norge

Biludlejning i lufthavne i Stavanger

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Stavanger

Kom i gang med at planlægge din rejse til Stavanger