Lej en bil i Stavanger, Norge

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Stavanger, Norge

Stavanger, Norge
30. jul — 6. aug
Samme aflevering
Stavanger, Norge
fre 30.7
Middag
fre 6.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Stavanger, Norge

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

239 kr. - 604 kr.

Alle biltyper

239 kr. - 868 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Stavanger, Norge, er 206 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Stavanger, Norge, er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 239 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Stavanger. I Stavanger kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Stavanger.


Biludlejningsfirmaer i Stavanger

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Stavanger, Norge
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,4

Comfort

8,5

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

8,8

Valuta for pengerne

6,8
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

7,0
4 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Stavanger, Norge til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bergen Fleslands biludlejningsdisk

Biludlejning i Stavanger

34 brugere har søgt efter billeje i Stavanger med momondo i juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Stavanger for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Stavanger som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Stavanger. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Stavanger har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Sixt når du besøger Stavanger. Med gennemsnitspriser på 450 kr./dag tilgængelige gennem deres udlejningskontor, er Sixt et super udlejningsfirma at leje fra.

Hvad er den bedste type bil at leje i Stavanger i august måned?

På rejser til Stavanger i august måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Stavanger i august måned, når temperaturer er på omkring 12 °C og der er 161 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Stavanger koster 505 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Stavanger har flest biludlejningssteder?

Hertz er meget populært i Stavanger, Norge, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 3 biludlejningssteder i Stavanger, Norge by, og du kan forvente at betale omkring 540 kr./dag for din udlejningsbil i Stavanger, Norge.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Stavanger, Norge?

50 km/t. er fartgrænsen i Stavanger, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Stavanger er henholdsvis 90 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Stavanger så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Stavanger, Norge i juli?

I juli er der normalt 96 mm nedbør i Stavanger og en gennemsnitstemperatur på 14 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Stavanger, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Klimaet i Stavanger under juli måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Stavanger. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Stavanger plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Ford Ka, Ford Fiesta og Hyundai i10.

Minder vejret i Stavanger om vejret i resten af Rogaland?

Klimaet i Rogaland i juli er normalt 14 °C med en forventet nedbør på 95,7 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Stavanger til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Norge

Se vores biludlejningstilbud i byer som Oslo, Bergen og Tromsø i Norge

Biludlejning i lufthavne i Stavanger

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Stavanger

Kom i gang med at planlægge din rejse til Stavanger