Billeje i Lufthavn: Bergen Flesland

Leder du efter billig biludlejning i Lufthavn: Bergen Flesland? Søg her!

Bergen, Norge - Flesland (BGO)
18. aug. — 25. aug.
Samme aflevering
Bergen, Norge - Flesland (BGO)
tor. 18.8
Middag
tor. 25.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Lufthavn: Bergen Flesland

Find den lejebil i Lufthavn: Bergen Flesland, der passer til dine behov

Biler i Lille

234 kr. - 920 kr.

Alle biltyper

293 kr. - 1.409 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Lufthavn: Bergen Flesland er 552 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Lufthavn: Bergen Flesland er i januar. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 234 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Bergen Flesland. I Lufthavn: Bergen Flesland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Lufthavn: Bergen Flesland er 612 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Lufthavn: Bergen Flesland er i november. Prisen er 44% lavere end resten af året og ligger på kun 344 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Bergen Flesland. I Lufthavn: Bergen Flesland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Lufthavn: Bergen Flesland er 462 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Lufthavn: Bergen Flesland er i september. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 349 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Lufthavn: Bergen Flesland. I Lufthavn: Bergen Flesland kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Bergen Flesland

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Lufthavn: Bergen Flesland
1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,3

Value

6,6
1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,6

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

5,3
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bergen

Herunder vises de mest populære hoteller i Bergen

Billeje i Lufthavn: Bergen Flesland

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Lufthavn: Bergen Flesland, så du er klar til næste rejse

Med en gennemsnitspris på 233 kr./dag er Hyundai i10 fra Hertz i øjeblikket det billigste alternativ i Lufthavn: Flesland. Den billigste pris i de seneste 12 måneder for Hyundai i10 fra Hertz er 230 kr./dag. Hvis du lejer en bil inden din ankomstdato, er der større sandsynlighed for, at du finder det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Flesland.

Ifølge vores data er det bedste tidspunkt at leje bil i Lufthavn: Flesland på mere end 90 dage forud for afhentningsdatoen, hvor priserne ligger på 402 kr./dag i gennemsnit. I det forgangne år har mommondos brugere oplevet, at priserne på billeje i weekenden i Lufthavn: Flesland lå på 592 kr./dag, og priserne i hverdagen lå på 624 kr./dag. Overvej at leje bil i januar (den billigste måned), hvor priserne på billeje i gennemsnit ligger på 341 kr./dag.

Det bedste biludlejningsfirma i Lufthavn: Flesland er Europcar, som har 1 anmeldelse og en gennemsnitsvurdering fra kunderne på 9,6. 20% af momondos brugere valgte en lejebil hos Europcar i det forgangne år. Budget og Avis ligger også i Lufthavn: Flesland og har høje kundevurderinger. Budget har en vurdering på 9,4 ud fra 10 anmeldelser. Avis har en vurdering på 8,2 ud fra 4 anmeldelser.

Det koster i gennemsnit 855 kr. om dagen at leje bil i Lufthavn: Flesland. Gennemsnitsprisen for en weekendleje er 4.305 kr.. Hvis du lejer bil i Lufthavn: Flesland for en måned, ligger prisen i gennemsnit på 22.201 kr.. Du kan måske finde bedre priser på billeje, men det vil afhænge af den biltype, du vil leje, samt det tidspunkt på året, hvor du rejser.


Leje af bil i andre byer i Norge


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lufthavn: Bergen Flesland


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du booker billeje i Lufthavn: Bergen Flesland via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Lufthavn: Bergen Flesland ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Lufthavn: Bergen Flesland.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Lufthavn: Bergen Flesland.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Lufthavn: Bergen Flesland på momondo.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Lufthavn: Bergen Flesland.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.