Billeje i Bergen Flesland Lufthavn

Leder du efter billig biludlejning i Bergen Flesland Lufthavn? Søg her!

Bergen, Norge - Flesland (BGO)
19. dec. — 22. dec.
Bergen, Norge - Flesland (BGO)
tir. 19.12
Middag
fre. 22.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Bergen Flesland Lufthavn

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Bergen Flesland Lufthavn

Hvilken bil er der flest, som lejer at Bergen Flesland Lufthavn?

De fleste momondo-brugere lejer en Volkswagen Golf SportWagen at Bergen Flesland Lufthavn, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Toyota Yaris. Hvis du er interesseret i at leje en Volkswagen Golf SportWagen, er priserne i gennemsnit på 1.097 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Volkswagen Golf SportWagen at Bergen Flesland Lufthavn på helt ned til 166 kr. om dagen. Leje af en Toyota Yaris at Bergen Flesland Lufthavn ligger i gennemsnit på 228 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 154 kr. om dagen.

Hvilken bil er mest populær at leje i Flesland Lufthavn?

De mest populære biltyper at leje i Flesland Lufthavn er SUV. 26% af vores brugere har søgt efter lejebiler af typen SUV i Flesland Lufthavn i det forgangne år. Suzuki SX4 S-Cross og Volkswagen Tiguan er de to mest populære SUV bilmodeller at leje. Sixt er det mest populære biludlejningsfirmat, der tilbyder SUV i Flesland Lufthavn. 443 kr. om dagen er den billigste pris at leje biltypen SUV til fra Sixt.

Hvornår er det bedst at leje bil i Flesland Lufthavn?

Ifølge vores data er det bedste tidspunkt at leje bil i Flesland Lufthavn på mere end 90 dage forud for afhentningsdatoen, hvor priserne ligger på 381 kr./dag i gennemsnit. I det forgangne år har mommondos brugere oplevet, at priserne på billeje i weekenden i Flesland Lufthavn lå på 561 kr./dag, og priserne i hverdagen lå på 592 kr./dag. Overvej at leje bil i januar (den billigste måned), hvor priserne på billeje i gennemsnit ligger på 323 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma er det bedste i Flesland Lufthavn?

Det bedste biludlejningsfirma i Flesland Lufthavn er Sixt, som har 21 anmeldelser og en gennemsnitsvurdering fra kunderne på 7,7. 25% af momondos brugere valgte en lejebil hos Sixt i det forgangne år. Hertz ligger også i Flesland Lufthavn og har en høj kundevurdering på 5,6 ud fra 15 anmeldelser.

Find billig billeje i Bergen Flesland Lufthavn

Find den lejebil i Bergen Flesland Lufthavn, der passer til dine behov

Lille cars

227 kr. - 898 kr.

Alle biltyper

284 kr. - 1.098 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Bergen Flesland Lufthavn er 429 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Bergen Flesland Lufthavn er i marts. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 227 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Bergen Flesland Lufthavn. I Bergen Flesland Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Bergen Flesland Lufthavn er 594 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Bergen Flesland Lufthavn er i februar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 276 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bergen Flesland Lufthavn. I Bergen Flesland Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Bergen Flesland Lufthavn er 618 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Bergen Flesland Lufthavn er i november. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 374 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 15% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bergen Flesland Lufthavn. I Bergen Flesland Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Bergen Flesland Lufthavn er 549 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Bergen Flesland Lufthavn er i oktober. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 293 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Bergen Flesland Lufthavn. I Bergen Flesland Lufthavn kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Bergen Flesland Lufthavn

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bergen Flesland Lufthavn
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

8,0
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,6

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,3
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

8,6

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,8

Value

6,6

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,3

Comfort

8,6

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,0
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

7,4

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,1

Sunnycars

2 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Bergen

Herunder vises de mest populære hoteller i Bergen

Billeje i Bergen Flesland Lufthavn

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Bergen Flesland Lufthavn, så du er klar til næste rejse

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Bergen Flesland Lufthavn?

Priser for biler i Bergen Flesland Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Bergen Flesland Lufthavn?

Der er 15 udbydere for biler i Bergen Flesland Lufthavn fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Bergen Flesland Lufthavn?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Bergen Flesland Lufthavn. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Bergen Flesland Lufthavn?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Bergen Flesland Lufthavn. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Bergen Flesland Lufthavn?

Hvis du booker billeje i Bergen Flesland Lufthavn via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Bergen Flesland Lufthavn?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Bergen Flesland Lufthavn ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Bergen Flesland Lufthavn med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Bergen Flesland Lufthavn.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Bergen Flesland Lufthavn på momondo?

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Bergen Flesland Lufthavn.

Kan jeg finde billeje i Bergen Flesland Lufthavn, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Bergen Flesland Lufthavn på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Bergen Flesland Lufthavn med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Bergen Flesland Lufthavn.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bergen Flesland Lufthavn på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.