Flyrejser Europa Norge Bergen, Hordaland

Find billige flybilletter til Bergen, Hordaland

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Bergen (BGO)
tir.. 26.1.
tir.. 2.2.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Bergen

Find de billigste fly til disse Bergen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bergen, Hordaland?

Bergen er kendt for sit omskiftelige vejr der ofte byder på masser af regn, og sommermånederne anses derfor ofte for at være det bedste tidspunkt at rejse på, da det er her vejret viser sig fra sin bedste side. Sørg altid for at pakke praktisk når rejsen går til Bergen, så du er klar til lidt af hvert vejrmæssigt. I vintermånederne kan du også være heldig at spotte nordlys, som til tider lyser kraftigt over Bergen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bergen, Hordaland?

148 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Bergen, Hordaland. Dette fly er fra Wien og er 94% billigere end de fleste andre flyrejser til Bergen, Hordaland. Hvis du vil finde den billigste pris til Bergen, Hordaland fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bergen, Hordaland?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Bergen, Hordaland fra Danmark, med flest priser fundet omkring 874 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Bergen, Hordaland med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 898 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bergen, Hordaland?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Bergen, Hordaland. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.141 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bergen, Hordaland på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Bergen, Hordaland er på en fredag, hvor der kan findes priser helt ned til 942 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 1.364 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Bergen, Hordaland.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bergen, Hordaland?

Det billigste tidspunkt at flyve til Bergen, Hordaland på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 925 kr.. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Bergen, Hordaland, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.313 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bergen, Hordaland?

Rejsende, som flyver til Bergen, Hordaland, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Stord (67 km fra Bergen, Hordaland centrum), Lufthavn: Førde Bringeland (114 km fra Bergen, Hordaland centrum), Lufthavn: Haugesund (117 km fra Bergen, Hordaland centrum), Lufthavn: Sogndal Haukasen (130 km fra Bergen, Hordaland centrum) eller Lufthavn: Flora (133 km fra Bergen, Hordaland centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Bergen, Hordaland på?

Med en gennemsnitspris på 1.799 kr. pr. person er Lufthavn: Haugesund den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bergen, Hordaland. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Find de billigste enkeltbilletter til Bergen Flesland

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Bergen, Hordaland, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian
Norwegian
21. apr.
1t. 20min.
København Kastrup
1t. 20min.
13:40
Bergen Flesland
Norwegian
22. apr.
1t. 20min.
København Kastrup
1t. 20min.
13:40
Bergen Flesland
Norwegian
21. apr.
4t. 20min.
København Kastrup
4t. 20min.
1 stop
14:35
Bergen Flesland

Hvilke flyselskaber flyver til Bergen, Hordaland?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Bergen, Hordaland

Air France, Norwegian Air International, Wideroe, SAS Scandinavian Airlines og KLM tilbyder flyrejser til Bergen fra København. Med direkte fly fra København tager flyveturen kun 1,5 time. Selvom lavprisflyselskaber er de billigste skal du ikke glemme, at priserne ofte ikke inkluderer indchecket baggage samt mad og drikke. Se hvor meget vi estimerer du kan skulle betale i ekstra udgifter, i søgeresultaterne.


Lufthavne tæt på Bergen

Herunder finder du alle lufthavne i Bergen samt afstand til centrum

Bergen Lufthavn ligger syd fra centrum, og når du skal ind til byen kan du tage med bus eller Bybanen (sporvognen). Flybussen går hvert tiende minut fra terminalen ved området mellem A5 og A7. Du kan også tage med den lokale bus på rute 23 til Loddefjord. Derudover er der busser til Hurtigruten og Flesland Havn.


Populære fly til Bergen, Hordaland

Find dine flybilletter til Bergen, Hordaland blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Bergen
Korteste rejsetid
1t. 20min.
Laveste pris
520 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Bergen?

Det er nemt at gå rundt i Bergen, hvor de største seværdigheder ligger inden for få kilometers afstand. Der er dog også god mulighed for offentlig transport, hvis du vil med bus eller Bybanen. Bybanen kører mellem Byparken i centrum og Lagunen i bydelen Fana.

Der er mange turister, som køber et Bergenskort, der giver mulighed for at rejse gratis med både Bybanen og busserne. Derudover giver kortet gratis adgang til flere museer og attraktioner samt rabat på restauranter og parkering. Kortet koster 200 kr. for 24 timer, 265 kr. for 48 timer og 315 kr. til 72 timer. Derfor kan det hurtigt betale sig at købe et kort til tre dage. Bemærk, at priser kan variere, og at det er bedst at tjekke den officielle hjemmeside, hvor der også er mulighed for at bestille Bergenskortet.

Taxaerne ligger i den dyre ende i Bergen, hvor de startgebyret er ca. 60 kr. Derefter koster det ca. 10 kr. i kilometerpris. Så selv hvis du skal en lille tur på 3 km, så kan det allerede koste dig ca. 90 kr. Derfor bør du overveje, om det måske er bedre at investere i et Bergenskort og spare lidt på ferien eller bruge pengene på shopping i stedet.


Kan man rejse til Bergen uden pas eller visum?

Som dansk turist behøver du ikke visum, når du tager på ferie til Bergen. Norge har dog indskærpet reglerne når det kommer til pas og visum, og derfor skal alle nordiske borgere kunne vise gyldig billedlegitimation såsom pas eller kørekort, ved indrejse til Norge.


Tips og gode råd til Bergen

Hvordan får man den billigste flybillet til Bergen?

Højsæsonen for turister i Bergen er om sommeren, og det er også i juli måned du finder de højeste priser på flybilletter. Skal du finde de billigste billetter, så skal du kigge nærmere på februar måned. Vores statistik fortæller derudover, at det bedste tidspunkt at købe flybilletten på er 45-56 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bergen, marts 2018).

Hvad skal man se i Bergen?

Der er masser af at give sig til i Bergen, og naturen er og bliver en vigtig del af disse. Kabelbanen Fløibanen er blandt de mest populære, her kan du tage med Fløibanen op til Fløyen, hvor der er en fantastisk udsigt udover både by og hav. Sørg også for at lægge et besøg forbi Fisketorget der ligger 150 m fra Fløibanen, og hvor du kan smage på norsk fisk når det er bedst – særligt den norske laks er en udsøgt fornøjelse. En af Bergens måske mest ikoniske seværdighed er Bryggen og de fine bygninger i hansestil. Bryggen har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1979.

Aktiviteter for børn

Børnene elsker Akvariet! Her kan de opleve pingviner, søløver og krokodiller på nært hold. Derudover byder VilVite, videnscentret i Bergen, på masser af spændende oplevelser for både små og store børn. Leg, lær og udforsk de mange udstillinger og lav sjove forsøg sammen.

Skal man købe rejseforsikring?

Med dit blå EU-sygesikringskort har du ret til behandling på samme vilkår som indbyggerne i Bergen. Det anbefales dog altid at købe en rejseforsikring når du rejser udenlands, og særligt hvis du f.eks. planlægger skiferie i Norge.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan drikke postevand i hele Norge.

Giver man drikkepenge i Bergen?

Priserne er generelt høje i Norge i forhold til Danmark, og derfor er drikkepenge ikke lige så udbredt som i andre lande. Tjenere og taxachauffører vil dog uden tvivl sætte pris på en ekstra skilling.

Hvor er der gode shoppingområder?

Bergen er kendt for at være den by på Norges vestkyst hvor du finder de bedste shoppingmuligheder, så der er rig mulighed for at få brændt lidt kontanter af her. Du kan tage i indkøbscenteret Kløverhuset, som er det ældste shoppingcenter i byen, eller du kan besøge det mere moderne center, Galleriet, som ligger i hjertet af byen.

Flyrejser Europa Norge Bergen, Hordaland
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class