Find billige flybilletter til Bergen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 31.10
søn. 7.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Bergen.
Se nuværende rejserestriktioner for Norge

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bergen

Find de billigste fly til disse Bergen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bergen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bergen

København (CPH) til Bergen (BGO)

Fly til Bergen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bergen Flesland, hvor den gennemsnitlige pris er 1.195 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BERGEN FRA KØBENHAVNseptember23% billigereAt flyve fra København til Bergen ​​koster i gennemsnit blot 915 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BERGEN FRA KØBENHAVNaugust38% dyrereDet koster cirka 1.644 kr. at flyve til Bergen ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BERGEN FRA KØBENHAVNjuli606% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bergen fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bergen?

Bergen er kendt for sit omskiftelige vejr der ofte byder på masser af regn, og sommermånederne anses derfor ofte for at være det bedste tidspunkt at rejse på, da det er her vejret viser sig fra sin bedste side. Sørg altid for at pakke praktisk når rejsen går til Bergen, så du er klar til lidt af hvert vejrmæssigt. I vintermånederne kan du også være heldig at spotte nordlys, som til tider lyser kraftigt over Bergen.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Bergen?

  155 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Bergen. Dette fly er fra Wien og er 94% billigere end de fleste andre flyrejser til Bergen. Hvis du vil finde den billigste pris til Bergen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Bergen?

  Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Bergen på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 915 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Bergen med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 940 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bergen?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Bergen på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.195 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bergen på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Bergen er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 991 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Bergen på en søndag på 1.435 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bergen?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Bergen på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Bergen om aftenen helt ned til 1.017 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.549 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bergen?

  Rejsende, som flyver til Bergen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Stord (67 km fra Bergen centrum), Lufthavn: Førde Bringeland (114 km fra Bergen centrum), Lufthavn: Haugesund (117 km fra Bergen centrum), Lufthavn: Sogndal Haukasen (130 km fra Bergen centrum) eller Lufthavn: Flora (133 km fra Bergen centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Bergen på?

  Med en gennemsnitspris på 1.755 kr. pr. person er Lufthavn: Haugesund den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bergen. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Bergen Flesland fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Bergen Flesland

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Bergen Flesland.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 24 timer inden afrejse til Bergen Flesland.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Bergen Flesland.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Bergen Flesland?

Hjemrejse til Danmark fra Bergen Flesland

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Bergen Flesland skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Bergen Flesland er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Bergen nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bergen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bergen fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian Air International
CPHKøbenhavn Kastrup
1t. 20min.
BGOBergen Flesland

Find de billigste enkeltbilletter til Bergen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bergen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og SAS
Norwegian
14. feb.
CPH07:50København Kastrup
1t. 20min.
BGO09:10Bergen Flesland
Norwegian
11. nov.
CPH07:40København Kastrup
1t. 20min.
BGO09:00Bergen Flesland
Norwegian
19. nov.
CPH11:45København Kastrup
1t. 20min.
BGO13:05Bergen Flesland

Hvilke flyselskaber flyver til Bergen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bergen
 • Hvilke flyselskaber flyver til Bergen?

  SAS, Norwegian, Wideroe og Norwegian Air International er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Bergen regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Bergen med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Bergen

Neden for finder du alle lufthavne i Bergen samt deres afstand til centrum

Bergen Lufthavn ligger syd fra centrum, og når du skal ind til byen kan du tage med bus eller Bybanen (sporvognen). Flybussen går hvert tiende minut fra terminalen ved området mellem A5 og A7. Du kan også tage med den lokale bus på rute 23 til Loddefjord. Derudover er der busser til Hurtigruten og Flesland Havn.


Populære fly til Bergen

Find dine flybilletter til Bergen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bergen
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris569 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Bergen

Det er nemt at gå rundt i Bergen, hvor de største seværdigheder ligger inden for få kilometers afstand. Der er dog også god mulighed for offentlig transport, hvis du vil med bus eller Bybanen. Bybanen kører mellem Byparken i centrum og Lagunen i bydelen Fana.

Der er mange turister, som køber et Bergenskort, der giver mulighed for at rejse gratis med både Bybanen og busserne. Derudover giver kortet gratis adgang til flere museer og attraktioner samt rabat på restauranter og parkering. Kortet koster 200 kr. for 24 timer, 265 kr. for 48 timer og 315 kr. til 72 timer. Derfor kan det hurtigt betale sig at købe et kort til tre dage. Bemærk, at priser kan variere, og at det er bedst at tjekke den officielle hjemmeside, hvor der også er mulighed for at bestille Bergenskortet.

Taxaerne ligger i den dyre ende i Bergen, hvor de startgebyret er ca. 60 kr. Derefter koster det ca. 10 kr. i kilometerpris. Så selv hvis du skal en lille tur på 3 km, så kan det allerede koste dig ca. 90 kr. Derfor bør du overveje, om det måske er bedre at investere i et Bergenskort og spare lidt på ferien eller bruge pengene på shopping i stedet.


Visumkrav for Bergen

Som dansk turist behøver du ikke visum, når du tager på ferie til Bergen. Norge har dog indskærpet reglerne når det kommer til pas og visum, og derfor skal alle nordiske borgere kunne vise gyldig billedlegitimation såsom pas eller kørekort, ved indrejse til Norge.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bergen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bergen

Hvordan får man den billigste flybillet til Bergen?

Højsæsonen for turister i Bergen er om sommeren, og det er også i juli måned du finder de højeste priser på flybilletter. Skal du finde de billigste billetter, så skal du kigge nærmere på februar måned. Vores statistik fortæller derudover, at det bedste tidspunkt at købe flybilletten på er 45-56 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bergen, marts 2018).

Hvad skal man se i Bergen?

Der er masser af at give sig til i Bergen, og naturen er og bliver en vigtig del af disse. Kabelbanen Fløibanen er blandt de mest populære, her kan du tage med Fløibanen op til Fløyen, hvor der er en fantastisk udsigt udover både by og hav. Sørg også for at lægge et besøg forbi Fisketorget der ligger 150 m fra Fløibanen, og hvor du kan smage på norsk fisk når det er bedst – særligt den norske laks er en udsøgt fornøjelse. En af Bergens måske mest ikoniske seværdighed er Bryggen og de fine bygninger i hansestil. Bryggen har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1979.

Aktiviteter for børn

Børnene elsker Akvariet! Her kan de opleve pingviner, søløver og krokodiller på nært hold. Derudover byder VilVite, videnscentret i Bergen, på masser af spændende oplevelser for både små og store børn. Leg, lær og udforsk de mange udstillinger og lav sjove forsøg sammen.

Skal man købe rejseforsikring?

Med dit blå EU-sygesikringskort har du ret til behandling på samme vilkår som indbyggerne i Bergen. Det anbefales dog altid at købe en rejseforsikring når du rejser udenlands, og særligt hvis du f.eks. planlægger skiferie i Norge.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan drikke postevand i hele Norge.

Giver man drikkepenge i Bergen?

Priserne er generelt høje i Norge i forhold til Danmark, og derfor er drikkepenge ikke lige så udbredt som i andre lande. Tjenere og taxachauffører vil dog uden tvivl sætte pris på en ekstra skilling.

Hvor er der gode shoppingområder?

Bergen er kendt for at være den by på Norges vestkyst hvor du finder de bedste shoppingmuligheder, så der er rig mulighed for at få brændt lidt kontanter af her. Du kan tage i indkøbscenteret Kløverhuset, som er det ældste shoppingcenter i byen, eller du kan besøge det mere moderne center, Galleriet, som ligger i hjertet af byen.