Find billige fly til Bergen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 11.12
søn. 18.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bergen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bergen

Bedste pris på enkeltbillet

346 kr.

Bedste pris på returbillet

550 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 20min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bergen fra Danmark i de seneste 72 timer er 346 kr. (København Kastrup til Bergen Flesland).
Den bedste pris på en returbillet til Bergen fra Danmark i de seneste 72 timer er 550 kr. (København Kastrup til Bergen Flesland).
Det hurtigste fly til Bergen fra Danmark tager 1t. 20min. (København Kastrup til Bergen Flesland).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Bergen, herunder KLM, Scandinavian Airlines og Norwegian.

Indsigter og trends for flyrejser til Bergen

Få indsigter om din flyrejse til Bergen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bergen?

Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Bergen på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.009 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Bergen med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.016 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Bergen?

467 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Bergen. Dette fly er fra Trondheim og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Bergen. Hvis du vil finde den billigste pris til Bergen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bergen på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Bergen er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 1.094 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Bergen på en søndag på 1.595 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bergen?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Bergen på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Bergen om eftermiddagen helt ned til 1.157 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.580 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bergen?

Rejsetiden fra Danmark til Bergen varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Bergen Flesland (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 1t. 20min.. En anden populær rute fra Danmark til Bergen er at flyve fra Billund til Bergen Flesland, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bergen?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Bergen på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.350 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bergen

Find de billigste fly til disse Bergen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bergen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bergen

København (CPH) til Bergen (BGO)

Fly til Bergen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bergen Flesland, hvor den gennemsnitlige pris er 1.350 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bergen

Bergen er kendt for sit omskiftelige vejr der ofte byder på masser af regn, og sommermånederne anses derfor ofte for at være det bedste tidspunkt at rejse på, da det er her vejret viser sig fra sin bedste side. Sørg altid for at pakke praktisk når rejsen går til Bergen, så du er klar til lidt af hvert vejrmæssigt. I vintermånederne kan du også være heldig at spotte nordlys, som til tider lyser kraftigt over Bergen.

Rejsende, som flyver til Bergen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Stord (67 km fra Bergen centrum), Lufthavn: Førde Bringeland (114 km fra Bergen centrum), Lufthavn: Haugesund (117 km fra Bergen centrum), Lufthavn: Sogndal Haukasen (130 km fra Bergen centrum) eller Lufthavn: Flora (133 km fra Bergen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 2.464 kr. pr. person er Lufthavn: Sogndal Haukasen den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bergen. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Bergen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bergen fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Bergen

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Bergen

Hvilke flyselskaber flyver til Bergen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bergen

Hvilke flyselskaber flyver til Bergen?

Scandinavian Airlines, Norwegian, Wideroe og KLM er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Bergen regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Bergen med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Wideroe-fly til Bergen

Wideroe flyver til Bergen ca. 36 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Wideroe, men der er fundet priser på helt ned til 603 kr. fra Billund til Bergen. Wideroe er blevet bedømt med 8,0/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

KLM-fly til Bergen

KLM (7,5/10, 175 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Bergen med tilbud fra helt ned til 1.137 kr. retur fra Aalborg. Med 26 KLM-fly til Bergen om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Bergen

Neden for finder du alle lufthavne i Bergen samt deres afstand til centrum

Bergen Lufthavn ligger syd fra centrum, og når du skal ind til byen kan du tage med bus eller Bybanen (sporvognen). Flybussen går hvert tiende minut fra terminalen ved området mellem A5 og A7. Du kan også tage med den lokale bus på rute 23 til Loddefjord. Derudover er der busser til Hurtigruten og Flesland Havn.


Populære fly til Bergen

Find dine flybilletter til Bergen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bergen
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris649 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Bergen

Det er nemt at gå rundt i Bergen, hvor de største seværdigheder ligger inden for få kilometers afstand. Der er dog også god mulighed for offentlig transport, hvis du vil med bus eller Bybanen. Bybanen kører mellem Byparken i centrum og Lagunen i bydelen Fana.

Der er mange turister, som køber et Bergenskort, der giver mulighed for at rejse gratis med både Bybanen og busserne. Derudover giver kortet gratis adgang til flere museer og attraktioner samt rabat på restauranter og parkering. Kortet koster 200 kr. for 24 timer, 265 kr. for 48 timer og 315 kr. til 72 timer. Derfor kan det hurtigt betale sig at købe et kort til tre dage. Bemærk, at priser kan variere, og at det er bedst at tjekke den officielle hjemmeside, hvor der også er mulighed for at bestille Bergenskortet.

Taxaerne ligger i den dyre ende i Bergen, hvor de startgebyret er ca. 60 kr. Derefter koster det ca. 10 kr. i kilometerpris. Så selv hvis du skal en lille tur på 3 km, så kan det allerede koste dig ca. 90 kr. Derfor bør du overveje, om det måske er bedre at investere i et Bergenskort og spare lidt på ferien eller bruge pengene på shopping i stedet.


Visumkrav for Bergen

Som dansk turist behøver du ikke visum, når du tager på ferie til Bergen. Norge har dog indskærpet reglerne når det kommer til pas og visum, og derfor skal alle nordiske borgere kunne vise gyldig billedlegitimation såsom pas eller kørekort, ved indrejse til Norge.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bergen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bergen

Højsæsonen for turister i Bergen er om sommeren, og det er også i juli måned du finder de højeste priser på flybilletter. Skal du finde de billigste billetter, så skal du kigge nærmere på februar måned. Vores statistik fortæller derudover, at det bedste tidspunkt at købe flybilletten på er 45-56 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bergen, marts 2018).

Der er masser af at give sig til i Bergen, og naturen er og bliver en vigtig del af disse. Kabelbanen Fløibanen er blandt de mest populære, her kan du tage med Fløibanen op til Fløyen, hvor der er en fantastisk udsigt udover både by og hav. Sørg også for at lægge et besøg forbi Fisketorget der ligger 150 m fra Fløibanen, og hvor du kan smage på norsk fisk når det er bedst – særligt den norske laks er en udsøgt fornøjelse. En af Bergens måske mest ikoniske seværdighed er Bryggen og de fine bygninger i hansestil. Bryggen har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1979.

Med dit blå EU-sygesikringskort har du ret til behandling på samme vilkår som indbyggerne i Bergen. Det anbefales dog altid at købe en rejseforsikring når du rejser udenlands, og særligt hvis du f.eks. planlægger skiferie i Norge.

Ja, du kan drikke postevand i hele Norge.

Priserne er generelt høje i Norge i forhold til Danmark, og derfor er drikkepenge ikke lige så udbredt som i andre lande. Tjenere og taxachauffører vil dog uden tvivl sætte pris på en ekstra skilling.

Bergen er kendt for at være den by på Norges vestkyst hvor du finder de bedste shoppingmuligheder, så der er rig mulighed for at få brændt lidt kontanter af her. Du kan tage i indkøbscenteret Kløverhuset, som er det ældste shoppingcenter i byen, eller du kan besøge det mere moderne center, Galleriet, som ligger i hjertet af byen.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Bergen, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Bergen vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Bergen, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Bergen spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.