Fly Europa Norge Bergen

Find billige flybilletter til Bergen

tir.. 19.3.
tir.. 26.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bergen?

+120.0%
+80.0%
+40.0%
Grundpris
Pris
918 - 1.764 DKK

Flytilbud til Bergen fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser til Bergen fundet af brugere på momondo
Hurtigste
Billigste
Norwegian
Norwegian
CPH
23:55
Lufthavn: København Kastrup
1t 20m
01:15
+1
BGO
Lufthavn: Bergen Flesland
Norwegian
BGO
08:00
Lufthavn: Bergen Flesland
1t 20m
09:20
CPH
Lufthavn: København Kastrup
1.067 DKK
SAS
SAS
CPH
10:05
Lufthavn: København Kastrup
1t 20m
11:25
BGO
Lufthavn: Bergen Flesland
SAS
BGO
21:35
Lufthavn: Bergen Flesland
1t 20m
22:55
CPH
Lufthavn: København Kastrup
1.245 DKK
Norwegian
Norwegian
CPH
23:55
Lufthavn: København Kastrup
1t 20m
01:15
+1
BGO
Lufthavn: Bergen Flesland
Norwegian
BGO
08:00
Lufthavn: Bergen Flesland
1t 20m
09:20
CPH
Lufthavn: København Kastrup
1.067 DKK
SAS
SAS
CPH
10:05
Lufthavn: København Kastrup
1t 20m
11:25
BGO
Lufthavn: Bergen Flesland
SAS
BGO
21:35
Lufthavn: Bergen Flesland
1t 20m
22:55
CPH
Lufthavn: København Kastrup
1.245 DKK

Hvilke flyselskaber flyver til Bergen?

Air France, Norwegian Air International, Wideroe, SAS Scandinavian Airlines og KLM tilbyder flyrejser til Bergen fra København. Med direkte fly fra København tager flyveturen kun 1,5 time. Selvom lavprisflyselskaber er de billigste skal du ikke glemme, at priserne ofte ikke inkluderer indchecket baggage samt mad og drikke. Se hvor meget vi estimerer du kan skulle betale i ekstra udgifter, i søgeresultaterne.


Lufthavne tæt på Bergen

Herunder finder du alle lufthavne i Bergen samt afstand til centrum
Bergen Flesland
11 km fra centrum

Bergen Lufthavn ligger syd fra centrum, og når du skal ind til byen kan du tage med bus eller Bybanen (sporvognen). Flybussen går hvert tiende minut fra terminalen ved området mellem A5 og A7. Du kan også tage med den lokale bus på rute 23 til Loddefjord. Derudover er der busser til Hurtigruten og Flesland Havn.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Bergen?

Det er nemt at gå rundt i Bergen, hvor de største seværdigheder ligger inden for få kilometers afstand. Der er dog også god mulighed for offentlig transport, hvis du vil med bus eller Bybanen. Bybanen kører mellem Byparken i centrum og Lagunen i bydelen Fana.

Der er mange turister, som køber et Bergenskort, der giver mulighed for at rejse gratis med både Bybanen og busserne. Derudover giver kortet gratis adgang til flere museer og attraktioner samt rabat på restauranter og parkering. Kortet koster 200 kr. for 24 timer, 265 kr. for 48 timer og 315 kr. til 72 timer. Derfor kan det hurtigt betale sig at købe et kort til tre dage. Bemærk, at priser kan variere, og at det er bedst at tjekke den officielle hjemmeside, hvor der også er mulighed for at bestille Bergenskortet.

Taxaerne ligger i den dyre ende i Bergen, hvor de startgebyret er ca. 60 kr. Derefter koster det ca. 10 kr. i kilometerpris. Så selv hvis du skal en lille tur på 3 km, så kan det allerede koste dig ca. 90 kr. Derfor bør du overveje, om det måske er bedre at investere i et Bergenskort og spare lidt på ferien eller bruge pengene på shopping i stedet.


Kan man rejse til Bergen uden pas eller visum?

Som dansk turist behøver du ikke visum, når du tager på ferie til Bergen. Norge har dog indskærpet reglerne når det kommer til pas og visum, og derfor skal alle nordiske borgere kunne vise gyldig billedlegitimation såsom pas eller kørekort, ved indrejse til Norge.


Hurtige facts om Bergen

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Bergen
Lokal tid
Valuta
Norsk krone
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
24 DKK
Mad
Billig restaurant
137 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
28 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bergen


Populære ruter til Bergen

De mest søgte fly til Bergen samt den billigste pris og den korteste rejsetid

Tips og gode råd til Bergen

Hvordan får man den billigste flybillet til Bergen?

Højsæsonen for turister i Bergen er om sommeren, og det er også i juli måned du finder de højeste priser på flybilletter. Skal du finde de billigste billetter, så skal du kigge nærmere på februar måned. Vores statistik fortæller derudover, at det bedste tidspunkt at købe flybilletten på er 45-56 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bergen, marts 2018).

Hvad skal man se i Bergen?

Der er masser af at give sig til i Bergen, og naturen er og bliver en vigtig del af disse. Kabelbanen Fløibanen er blandt de mest populære, her kan du tage med Fløibanen op til Fløyen, hvor der er en fantastisk udsigt udover både by og hav. Sørg også for at lægge et besøg forbi Fisketorget der ligger 150 m fra Fløibanen, og hvor du kan smage på norsk fisk når det er bedst – særligt den norske laks er en udsøgt fornøjelse. En af Bergens måske mest ikoniske seværdighed er Bryggen og de fine bygninger i hansestil. Bryggen har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1979.

Aktiviteter for børn

Børnene elsker Akvariet! Her kan de opleve pingviner, søløver og krokodiller på nært hold. Derudover byder VilVite, videnscentret i Bergen, på masser af spændende oplevelser for både små og store børn. Leg, lær og udforsk de mange udstillinger og lav sjove forsøg sammen.

Skal man købe rejseforsikring?

Med dit blå EU-sygesikringskort har du ret til behandling på samme vilkår som indbyggerne i Bergen. Det anbefales dog altid at købe en rejseforsikring når du rejser udenlands, og særligt hvis du f.eks. planlægger skiferie i Norge.

Kan man drikke vand fra hanen?

Ja, du kan drikke postevand i hele Norge.

Giver man drikkepenge i Bergen?

Priserne er generelt høje i Norge i forhold til Danmark, og derfor er drikkepenge ikke lige så udbredt som i andre lande. Tjenere og taxachauffører vil dog uden tvivl sætte pris på en ekstra skilling.

Hvor er der gode shoppingområder?

Bergen er kendt for at være den by på Norges vestkyst hvor du finder de bedste shoppingmuligheder, så der er rig mulighed for at få brændt lidt kontanter af her. Du kan tage i indkøbscenteret Kløverhuset, som er det ældste shoppingcenter i byen, eller du kan besøge det mere moderne center, Galleriet, som ligger i hjertet af byen.

*Flypriser til Bergen Flesland er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.
Fly Europa Norge Bergen