Find billige flybilletter til Sogndal

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sogndal

Find de billigste fly til disse Sogndal-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sogndal

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sogndal

København (CPH) til Bergen (BGO)

Fly til Sogndal ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bergen Flesland, hvor den gennemsnitlige pris er 1.396 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SOGNDAL FRA KØBENHAVNnovember27% billigereAt flyve fra København til Sogndal ​​koster i gennemsnit blot 2.182 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SOGNDAL FRA KØBENHAVNjuni17% dyrereDet koster cirka 3.510 kr. at flyve til Sogndal ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SOGNDAL FRA KØBENHAVNapril667% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sogndal fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sogndal?

Når du booker flyrejser til Sogndal Haukasen Lufthavn (SOG) i Norge fra Danmark, har du mange muligheder at vælge imellem. Du kan nemlig bestille flyrejser til Sogndal fra både København, Aarhus og Aalborg. Hvis du vælger at rejse fra Københavns Lufthavn til Sogndal i Norge, tager turen typisk mellem fire og fem timer. Hvis du derimod vælger at flyve fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL), skal du ligge et par timer oveni turens varighed, da din første mellemlanding typisk bliver i Københavns Lufthavn. Herefter flyver du samme rute, som hvis du havde startet din tur fra hovedstaden.

Fra Danmark er det ikke muligt at flyve direkte til Sogndal i Norge. Den typiske tur har en til to mellemlandinger, afhængigt af hvor på påbegynder din rejse. Når du køber en flyrejse til Sogndal, flyver du typisk fra Købehavn til Oslo Gardermoen (OSL) eller Bergen Flesland (BGO), hvorefter turen går videre til Sogndal. Vær opmærksom på, at skift fra indenrigs- til udenrigsflyvninger, ofte kan betyde, at du skal tjekke ind samt gennem sikkerhedskontrollen igen. Medregn derfor dette i din rejse, hvis du vælger et flytilbud til Sogndal fra København, Aarhus eller Aalborg.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Sogndal for 1.087 kr./person, hvilket er 66% billigere end gennemsnitsflyprisen til Sogndal. Hvis du vil finde den billigste pris til Sogndal fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan flyve til Sogndal i november, så er december den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Sogndal i december har en gennemsnitlig pris på omkring 2.648 kr..

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Sogndal fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 2.445 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en tirsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.518 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Sogndal.

Når du flyver til Sogndal fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.387 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly til Sogndal koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.350 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Sogndal, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Førde Bringeland (74 km fra Sogndal centrum), Lufthavn: Sandane (85 km fra Sogndal centrum), Lufthavn: Flora (117 km fra Sogndal centrum), Lufthavn: Volda Hovden (119 km fra Sogndal centrum) eller Lufthavn: Fagernes Valdres (120 km fra Sogndal centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 3.029 kr. pr. person er Lufthavn: Førde Bringeland den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Sogndal. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Lufthavne i nærheden af Sogndal

Neden for finder du alle lufthavne i Sogndal samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Sogndal Lufthavn?

Når du lander i Sogndal, har du flere muligheder for tranport til centrum. Du kan vælge at leje en bil, hvilket er en populær løsning blandt rejsende, som skal være længere tid i det norske. Husk, at leje bilen i god tid inden ankomst, så du er sikker på, at den står klar i lufthavnen, når du ankommer. Det er også muligt at praje en taxa fra Sogndal Lufthavn til centrum. I højsæsonen holder der taxaer i forbindelse med indkommende fly. Ellers kan du kontakte taxaselskabet. Du finder deres information i ankomsthallen. Det er muligt at benytte offentlig transport i form af busser til og fra lufthavnen. Turen tager typisk under en halv time, og du skal med bus FB58. Du finder busserne samme sted, som du hopper på en taxa, nemlig lige uden for ankomsthallen.


Visumkrav for Sogndal

Som nordisk statsborger er du ikke underlagt visumpligt, når du besøger de nordiske lande. Dette betyder, at du kan opholde og bevæge dig frit uden at registrere dit besøg eller søge om visum. Du er heller ikke underlagt paspligt, men ønsker du at leje en bil, skal du medbringe både kørekort og et gyldigt pas. Hver opmærksom på, at dit pas bør være gyldigt under hele dit ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sogndal


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sogndal

Sogndal er en lille og hyggelig by, der byder på et stort udvalg af naturoplevelser og autentisk norsk mad. Et populært valg blandt besøgende er Heiberg-kollektionen, der er et lille lokalt museum, der indfører dig i alt det, du endnu ikke vidste om områdets historie. Hvis du vil opleve den gamle byggestil, kan du besøge Kaupanger Kirke ikke langt fra Sogndal by. Hvis du har brug for et hvil, lyst til shopping eller skal have dig en let frokost, så finder du det hele ved AMFI Sogningen. Til de naturglade er der mange muligheder i Sogndal. Flybilletter hertil er nemlig en direkte indgang til Norges smukke natur. Hvis du vil se de mange udsigtspunkter, bør du vælge at leje en bil. Der er ikke mange busser eller anden offentlig transport ud af byen, hvilket gør det svært at se det hele til fods. Tag bilen til de nærliggende områder Hildestand, Amla og Solvorn, hvor du finder nogle af områdets mest uberørte og billedskønne udsigtspunkter. Fra Solvorn kan du desuden tage en lille færge til Ornes, hvor du kan se den UNESCO-beskyttede Urnes Stavkirke.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Sogndal. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Sogndal, som overholder denne regel.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Sogndal. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Sogndal, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Sogndal spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.