Find billige fly til Guinea-Bissau

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Guinea-Bissau

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Guinea-Bissau fra Danmark
Bissau
Bissau

Brugbar information om dit fly til Guinea-Bissau

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Guinea-Bissau

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Guinea-Bissau er:
3.016 kr. pr. person med TAP AIR PORTUGAL
3.060 kr. pr. person med Royal Air Maroc
4.002 kr. pr. person med EuroAtlantic Airways

Fly til Guinea-Bissau er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 3.298 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 7.742 kr., og alt fra 6.370 kr. eller mindre er et godt tilbud. 14.335 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Det er bedst at flyve til Guinea-Bissau på en fredag eller søndag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Guinea-Bissau er på en lørdag.Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Guinea-Bissau? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Guinea-Bissau

Find fly til disse populære byer i Guinea-Bissau fra din nærmeste lufthavn.

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Guinea-Bissau. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Guinea-Bissau, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Guinea-Bissau. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Guinea-Bissau. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.