Find billige flybilletter til Antananarivo

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Antananarivo

Find de billigste fly til disse Antananarivo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Antananarivo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Antananarivo

København (CPH) til Antananarivo (TNR)

Fly til Antananarivo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Antananarivo, hvor den gennemsnitlige pris er 9.034 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTANANARIVO FRA KØBENHAVNmaj18% billigereAt flyve fra København til Antananarivo ​​koster i gennemsnit blot 7.366 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ANTANANARIVO FRA KØBENHAVNdecember24% dyrereDet koster cirka 11.172 kr. at flyve til Antananarivo ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ANTANANARIVO FRA KØBENHAVNnovember417% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Antananarivo fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Antananarivo?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Antananarivo fra Danmark, med flest priser fundet omkring 7.366 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Antananarivo i maj, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 8.143 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Antananarivo på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 9.034 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Antananarivo er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Antananarivo på en torsdag kan finde billetter helt ned til 9.078 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Antananarivo for omkring 9.872 kr..

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Antananarivo på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Antananarivo om eftermiddagen helt ned til 8.726 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 13.705 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Lufthavn: Antsirabe kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Antananarivo.Gode tilbud på fly til Antananarivo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Antananarivo fundet af momondos brugere for nylig
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
30t. 55min.
TNRAntananarivo

Find de billigste enkeltbilletter til Antananarivo

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Antananarivo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
CPHKøbenhavn Kastrup
30t. 55min.
TNRAntananarivo

Hvilke flyselskaber flyver til Antananarivo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Antananarivo

Hvilke flyselskaber flyver til Antananarivo?

Air France, Turkish Airlines, KLM og Ethiopian Air er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Antananarivo regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Antananarivo med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Ethiopian Air-fly til Antananarivo

Ethiopian Air er et populært valg for brugere, der rejser til Antananarivo. Selskabet flyver 4 fly om ugen til Antananarivo, og de flyver oftest fra Addis Ababa Bole. Billetpriserne hos Ethiopian Air afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 9.719 kr. (fra København Kastrup). I 72 anmeldelser har momondo-brugere givet Ethiopian Air en gennemsnitlig bedømmelse på 8,2/10.

Air France-fly til Antananarivo

7.793 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Air France til Antananarivo, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Air France har 4 fly til Antananarivo de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 154 momondo-brugere har anmeldt Air France, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,8/10.


Populære fly til Antananarivo

Find dine flybilletter til Antananarivo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Antananarivo
Hurtigste flyvetid30t. 55min.
Laveste pris14.809 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Antananarivo


Find billige flybilletter til andre byer i Madagaskar

Madagaskar er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Antananarivo.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Antananarivo med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Antananarivo. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Antananarivo. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.