Find billige fly til Columbus

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Columbus

Få indsigter om din flyrejse til Columbus, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Columbus?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Columbus på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.092 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Columbus i november, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 4.073 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Columbus?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Columbus fra Newark for 1.993 kr.. Det er 91% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Columbus. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Columbus fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Columbus på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Columbus er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.908 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Columbus på en lørdag på 6.471 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Columbus?

Rejsetiden fra Danmark til Columbus afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Columbus tager det i gennemsnit 18t. 19min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Columbus. Columbus er den mest populære lufthavn i Columbus.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Columbus?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Columbus på, er omkring 35 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 5.647 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Columbus

Find de billigste fly til disse Columbus-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Columbus

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Columbus

København (CPH) til Columbus (C01)

Fly til Columbus ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Columbus, hvor den gennemsnitlige pris er 5.646 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Columbus

Lufthavn: Columbus Rickenbacker, Lufthavn: James Cox Dayton, Lufthavn: Lima Allen County, Lufthavn: Parkersburg Wood County eller Lufthavn: Cincinnati kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Columbus.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Columbus Lufthavn: James Cox Dayton, hvor gennemsnitsprisen er 7.137 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Columbus

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Columbus fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
18t. 19min.
CMHColumbus

Find de billigste enkeltbilletter til Columbus

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Columbus, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
18t. 19min.
CMHColumbus

Andre kabineklasser på fly til Columbus

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Columbus

Hvilke flyselskaber flyver til Columbus?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Columbus

Hvilke flyselskaber flyver til Columbus?

KLM, Virgin Atlantic, British Airways og Air Canada er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Columbus regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Columbus med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Populære fly til Columbus

Find dine flybilletter til Columbus blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Columbus
Hurtigste flyvetid18t. 19min.
Laveste pris3.242 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Columbus


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Columbus. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Fly til Columbus med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Columbus, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Prisagenter på fly til Columbus er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.