Find billige fly til Færøerne fra 640 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Færøerne

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Færøerne

Bedste pris på enkeltbillet

640 kr.

Bedste pris på returbillet

1.028 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 00min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Færøerne fra Danmark i de seneste 72 timer er 640 kr. (København Kastrup til Sørvágur Vágar).
Den bedste pris på en returbillet til Færøerne fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.028 kr. (København Kastrup til Sørvágur Vágar).
Det hurtigste fly til Færøerne fra Danmark tager 2t. 00min. (Billund til Sørvágur Vágar).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Færøerne, herunder Scandinavian Airlines og Atlantic Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Færøerne

Få indsigter om din flyrejse til Færøerne, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Færøerne?

Hvis du leder efter flybilletter til Færøerne billigere, så søg efter flyselsskaber som Scandinavian Airlines, Atlantic Airways og KLM med priser der starter på henholdsvis 1.227 kr., 1.441 kr. og 11.225 kr..
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Færøerne?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Færøerne afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Sørvágur Vágar (den mest populære lufthavn i Færøerne), så tager det 2t. 15min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Sørvágur Vágar, er den gennemsnitlige rejsetid 2t.

Hvilke flyselskaber flyver til Færøerne?

Atlantic Airways er det mest populære flyselskab, der flyver til Færøerne, idet 63% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Færøerne. Andre populære valg er Scandinavian Airlines og KLM. Der er i alt 3 forskellige flyselskaber, der flyver til Færøerne.

De billigste fly til byer i Færøerne

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Færøerne fra Danmark
Sørvágur
Sørvágur

Brugbar information om dit fly til Færøerne

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Færøerne

Hvad er den mest populære lufthavn i Færøerne at flyve til?

Hvor meget koster fly til Færøerne?

Det billigste fly til Færøerne, fundet for nylig på momondo, var 715 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 1.514 kr. anses for at være en god pris for fly til Færøerne. 1.758 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Færøerne, mens 4.762 kr. er den dyreste.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Færøerne?

Overvej at bestille fly til Færøerne på en tirsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en fredag. Prøv at undgå at bestille fly til Færøerne på en lørdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Færøerne?

Priser for fly til Færøerne opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Færøerne?

Fra november 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Færøerne.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Færøerne?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Færøerne hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Færøerne?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Færøerne rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Færøerne. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Færøerne

Find fly til disse populære byer i Færøerne fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Færøerne

Se de billigste flyrejser til Færøerne fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSørvágur2t. 15min.1.028 kr.
BillundSørvágur2t. 00min.1.798 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Færøerne

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Færøerne?

Atlantic Airways er det primære selskab med direkte fly til Færøerne, og der flyves både fra København og Billund. SAS tilbyder også direkte ruter fra Kastrup Lufthavn.

Hvilken årstid skal man rejse til Færøerne?

Højsæsonen på Færøerne er mellem juni og september, da det er her, at temperaturen er bedst og det regner mindst. Vil du gerne rejse i højsæsonen bør du holde øje med flybilletter i god tid, for at få de bedste priser. Det er også i sommerperioden, at Færøerne bl.a. har den kendte festival Ólavsøka, hvor du oplever færøsk kultur helt tæt på. På begge sider af højsæsonen er flybilletter til Færøerne generelt billigere, og hvis du vil være sikker på, at du undgår den travleste periode, kan du i stedet kigge på flybilletter i slutningen af maj eller start juni. I perioden før højsæsonen vil du kunne opleve foråret springe ud – og Færøerne byder på en fantastisk natur med hav, frisk luft og utrolige landskaber klædt i grønt. Regn er ikke ualmindelig, og vejret kan være en smule uforudsigeligt. Derfor er det altid en god idé at pakke regnjakken. Når det er sagt, så sørger Golfstrømmen for, at vintrene er mildere, end hvad man umiddelbart ville tro. Læs hele momondos rejseguide til Færøerne her.

Hvor lang tid tager det at rejse til Færøerne?

Med direkte fly fra enten København eller Billund kan du forvente en rejsetid på omkring 2 timer, inden du lander i den færøske lufthavn Vágar.

Kan man rejse til Færøerne uden pas eller visum?

Som dansk statsborger behøver du ikke visum til Færøerne. Husk dog at medbringe gyldig billedlegitimation ved afrejse. Som hovedregel er det altid smart at tjekke op på de nyeste regler inden afgang.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Færøerne

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Færøerne?

    Søg tilbud på fly til Færøerne. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Færøerne med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Færøerne?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Færøerne. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Færøerne med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Færøerne på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Færøerne?

Når du har udført en søgning efter fly til Færøerne, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Færøerne lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Færøerne lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Færøerne og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Færøerne på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.