Søg og find billige fly til Færøerne

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Færøerne

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Færøerne

Bedste pris på enkeltbillet

646 kr.

Bedste pris på returbillet

1.285 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 00min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Færøerne fra Danmark i de seneste 72 timer er 646 kr. (København Kastrup til Sørvágur Vágar).
Den bedste pris på en returbillet til Færøerne fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.285 kr. (København Kastrup til Sørvágur Vágar).
Det hurtigste fly til Færøerne fra Danmark tager 2t. 00min. (Billund til Sørvágur Vágar).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Færøerne, herunder Scandinavian Airlines og Atlantic Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Færøerne

Få indsigter om din flyrejse til Færøerne, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Færøerne?

Det billigste fly til Færøerne, fundet for nylig på momondo, var 616 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 3.052 kr. anses for at være en god pris for fly til Færøerne. 3.120 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Færøerne, mens 26.824 kr. er den dyreste.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Færøerne?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Færøerne afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Sørvágur Vágar (den mest populære lufthavn i Færøerne), så tager det 2t. 15min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Sørvágur Vágar, er den gennemsnitlige rejsetid 2t.

Hvilke flyselskaber flyver til Færøerne?

Atlantic Airways er det mest populære flyselskab, der flyver til Færøerne, idet 77% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Færøerne. Andre populære valg er Scandinavian Airlines og Air France. Der er i alt 3 forskellige flyselskaber, der flyver til Færøerne.

De billigste fly til byer i Færøerne

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Færøerne fra Danmark
Sørvágur
Sørvágur

Brugbar information om dit fly til Færøerne

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Færøerne

Hvis du leder efter flybilletter til Færøerne billigere, så søg efter flyselsskaber som Scandinavian Airlines, Atlantic Airways og Wideroe med priser der starter på henholdsvis 930 kr., 1.060 kr. og 1.131 kr..

Overvej at bestille fly til Færøerne på en mandag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en fredag. Prøv at undgå at bestille fly til Færøerne på en lørdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Færøerne

Find fly til disse populære byer i Færøerne fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Færøerne

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Færøerne

Billige flybilletter til Færøerne

Se de billigste flyrejser til Færøerne fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnSørvágur2t. 15min.1.285 kr.
BillundSørvágur2t. 00min.1.859 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Færøerne

Atlantic Airways er det primære selskab med direkte fly til Færøerne, og der flyves både fra København og Billund. SAS tilbyder også direkte ruter fra Kastrup Lufthavn.

Højsæsonen på Færøerne er mellem juni og september, da det er her, at temperaturen er bedst og det regner mindst. Vil du gerne rejse i højsæsonen bør du holde øje med flybilletter i god tid, for at få de bedste priser. Det er også i sommerperioden, at Færøerne bl.a. har den kendte festival Ólavsøka, hvor du oplever færøsk kultur helt tæt på. På begge sider af højsæsonen er flybilletter til Færøerne generelt billigere, og hvis du vil være sikker på, at du undgår den travleste periode, kan du i stedet kigge på flybilletter i slutningen af maj eller start juni. I perioden før højsæsonen vil du kunne opleve foråret springe ud – og Færøerne byder på en fantastisk natur med hav, frisk luft og utrolige landskaber klædt i grønt. Regn er ikke ualmindelig, og vejret kan være en smule uforudsigeligt. Derfor er det altid en god idé at pakke regnjakken. Når det er sagt, så sørger Golfstrømmen for, at vintrene er mildere, end hvad man umiddelbart ville tro. Læs hele momondos rejseguide til Færøerne her.

Med direkte fly fra enten København eller Billund kan du forvente en rejsetid på omkring 2 timer, inden du lander i den færøske lufthavn Vágar.

Som dansk statsborger behøver du ikke visum til Færøerne. Husk dog at medbringe gyldig billedlegitimation ved afrejse. Som hovedregel er det altid smart at tjekke op på de nyeste regler inden afgang.


Populære ruter til Færøerne

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Sørvágur
Hurtigste flyvetid2t. 15min.
Laveste pris1.285 kr.
Fly fra Billund til Sørvágur
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris1.859 kr.

Find fly til Færøerne

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Færøerne


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Færøerne. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Færøerne på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Færøerne, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Færøerne lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Færøerne og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.