Find billige fly til Sørvágur

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sørvágur

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sørvágur

Bedste pris på enkeltbillet

646 kr.

Bedste pris på returbillet

1.285 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 15min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sørvágur fra Danmark i de seneste 72 timer er 646 kr. (København Kastrup til Sørvágur Vágar).
Den bedste pris på en returbillet til Sørvágur fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.285 kr. (København Kastrup til Sørvágur Vágar).
Det hurtigste fly til Sørvágur fra Danmark tager 2t. 15min. (København Kastrup til Sørvágur Vágar).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Sørvágur, herunder Scandinavian Airlines og Atlantic Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Sørvágur

Få indsigter om din flyrejse til Sørvágur, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sørvágur?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Sørvágur på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.916 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Sørvágur i november, så bør du vente til september til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.938 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sørvágur på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Sørvágur fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.840 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Sørvágur på en lørdag på 2.031 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sørvágur?

Det billigste tidspunkt at flyve til Sørvágur på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.864 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 2.284 kr. i gennemsnit. Fly til Sørvágur fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Sørvágur?

Rejsetiden fra Danmark til Sørvágur varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Sørvágur Vágar (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 2t. 15min.. En anden populær rute fra Danmark til Sørvágur er at flyve fra Billund til Sørvágur Vágar, hvilket tager ca. 2t. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sørvágur?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Sørvágur fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.060 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sørvágur

Find de billigste fly til disse Sørvágur-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sørvágur

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sørvágur

København (CPH) til Sørvágur (FAE)

Fly til Sørvágur ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sørvágur Vágar, hvor den gennemsnitlige pris er 2.060 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SØRVÁGUR FRA KØBENHAVNnovember7% billigereAt flyve fra København til Sørvágur ​​koster i gennemsnit blot 1.916 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SØRVÁGUR FRA KØBENHAVNfebruar15% dyrereDet koster cirka 2.361 kr. at flyve til Sørvágur ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SØRVÁGUR FRA KØBENHAVNjuli483% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sørvágur fra København i juli end i andre måneder

Gode tilbud på fly til Sørvágur

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sørvágur fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Sørvágur

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Sørvágur

Hvilke flyselskaber flyver til Sørvágur?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sørvágur

Hvilke flyselskaber flyver til Sørvágur?

For fly fra Danmark til Sørvágur, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Atlantic Airways, Scandinavian Airlines og Air France. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Atlantic Airways-fly til Sørvágur

Der er 11 fly med Atlantic Airways til Sørvágur på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er København Kastrup, og den bedste pris på en Atlantic Airways-billet, der er set på momondo, er 1.060 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til Sørvágur). Atlantic Airways har en bedømmelse på 9,5 fra 4 brugeranmeldelser på momondo.


Populære fly til Sørvágur

Find dine flybilletter til Sørvágur blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Sørvágur
Hurtigste flyvetid2t. 15min.
Laveste pris1.163 kr.
Fly fra Billund til Sørvágur
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris1.859 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sørvágur


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Sørvágur, som overholder denne regel.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Sørvágur.

Prisagenter på fly til Sørvágur er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.