Find billige flybilletter til Minneapolis

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Minneapolis (MSP)
lør.. 17.4.
lør.. 24.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Minneapolis. De nuværende restriktioner til Minneapolis er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Minneapolis

Find de billigste fly til disse Minneapolis-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Minneapolis

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Minneapolis

København (CPH) til Minneapolis (MSP)

Fly til Minneapolis ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Minneapolis Saint Paul Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.474 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MINNEAPOLIS FRA KØBENHAVNmaj13% billigereAt flyve fra København til Minneapolis ​​koster i gennemsnit blot 3.888 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MINNEAPOLIS FRA KØBENHAVNjuli29% dyrereDet koster cirka 5.764 kr. at flyve til Minneapolis ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MINNEAPOLIS FRA KØBENHAVNseptember307% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Minneapolis fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Minneapolis?

Hvilket er det absolut billigste fly til Minneapolis?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Minneapolis fra Las Vegas for 350 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Minneapolis. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Minneapolis fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Minneapolis?

Den billigste måned at flyve til Minneapolis fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.888 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Minneapolis med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.056 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Minneapolis?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Minneapolis på, er omkring 56 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 4.474 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Minneapolis på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Minneapolis på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.322 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Minneapolis på en søndag på 5.328 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Minneapolis?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Minneapolis normalt er dem med afrejse om morgenen. Vores brugere har fundet fly til Minneapolis om morgenen helt ned til 4.426 kr.. Fly til Minneapolis koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 5.838 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Minneapolis?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Minneapolis. Hvis du har planer om at flyve til Minneapolis, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Saint Cloud (89 km fra Minneapolis centrum), Lufthavn: Mankato (99 km fra Minneapolis centrum), Lufthavn: Rochester (134 km fra Minneapolis centrum) eller Lufthavn: Eau Claire (141 km fra Minneapolis centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Minneapolis på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Rochester for 6.531 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Minneapolis?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Minneapolis. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Minneapolis nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Minneapolis Saint Paul Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Minneapolis Saint Paul Intl fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
18. jun.
07:00Billund
15t. 25min.
2 stop
22:25Minneapolis Saint Paul Intl
10. jul.
05:44Minneapolis Saint Paul Intl
17t. 41min.
3 stop
23:25Billund
5.621 kr.
Find lignende
KLM
18. jun.
02:20Billund
13t. 05min.
1 stop
15:25Minneapolis Saint Paul Intl
10. jul.
13:12Minneapolis Saint Paul Intl
22t. 43min.
1 stop
11:55Billund
5.080 kr.
Find lignende
Air France
28. jun.
03:15Billund
17t. 15min.
1 stop
20:30Minneapolis Saint Paul Intl
13. jul.
13:35Minneapolis Saint Paul Intl
21t. 40min.
2 stop
11:15Billund
5.155 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
18. jun.
07:55Billund
29t. 19min.
2 stop
13:14Minneapolis Saint Paul Intl
10. jul.
15:50Minneapolis Saint Paul Intl
19t. 25min.
1 stop
11:15Billund
5.161 kr.
Find lignende
Lufthansa
18. jun.
02:50Billund
19t. 35min.
2 stop
22:25Minneapolis Saint Paul Intl
10. jul.
12:40Minneapolis Saint Paul Intl
38t. 35min.
2 stop
03:15Billund
5.192 kr.
Find lignende
Lufthansa
28. jun.
02:50Billund
20t. 42min.
2 stop
23:32Minneapolis Saint Paul Intl
13. jul.
11:30Minneapolis Saint Paul Intl
39t. 45min.
2 stop
03:15Billund
5.136 kr.
Find lignende
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class