Find billige flybilletter til Mus, Mus-provinsen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre. 10.12
fre. 17.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Mus, Mus-provinsen.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mus, Mus-provinsen

Find de billigste fly til disse Mus, Mus-provinsen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Van

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mus

København (CPH) til Diyarbakır (DIY)

Fly til Mus ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Diyarbakır, hvor den gennemsnitlige pris er 2.334 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mus, Mus-provinsen?

Tyrkiet er et populært rejsemål, da landet byder på både spændende storbyer og kystbyer med lækre sandstrande. Mus er måske ikke den mest kendte by i Tyrkiet, men byen har et stort potentiale inden for udendørsoplevelser takket være sine bjergrige omgivelser. Når du rejser med fly til Mus, er det først og fremmest naturen samt de historiske bygninger, der trækker. Byen ligger midt i landet langt mod øst, og vejret er kontrastfyldt i løbet af året. Om sommeren bliver det varmt med temperaturer over 30 °C, mens minusgrader er en del af vintermånederne. Den bedste sæson for rejser med fly til Mus er om foråret og efteråret, hvor vejret er mildt. Kan du holde til de varme grader samt uger uden nedbør, bør du rejse i juli eller august.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Mus, Mus-provinsen?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Mus, Mus-provinsen, lå på 767 kr./pr. person fra Hamborg, hvilket er 60% billigere end gennemsnitsflyprisen til Mus, Mus-provinsen. Hvis du vil finde de billigste priser til Mus, Mus-provinsen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mus, Mus-provinsen?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Mus, Mus-provinsen. Hvis du har planer om at flyve til Mus, Mus-provinsen, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Bingöl (78 km fra Mus, Mus-provinsen centrum), Lufthavn: Batman (95 km fra Mus, Mus-provinsen centrum), Lufthavn: Erzurum (139 km fra Mus, Mus-provinsen centrum), Lufthavn: Diyarbakır (146 km fra Mus, Mus-provinsen centrum) eller Lufthavn: Sirnak Serafettin Elci (160 km fra Mus, Mus-provinsen centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Mus, Mus-provinsen på?

  Lufthavn: Sirnak Serafettin Elci har en gennemsnitspris på 1.713 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Mus, Mus-provinsen. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Mus fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Mus

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Mus.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Mus.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Mus.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Mus?

Hjemrejse til Danmark fra Mus

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Mus skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Mus er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Mus, Mus-provinsen nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Mus, Mus-provinsen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mus, Mus-provinsen
 • Hvilke flyselskaber flyver til Mus, Mus-provinsen?

  Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Mus, Mus-provinsen fra Danmark, Turkish Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Mus, Mus-provinsen

Neden for finder du alle lufthavne i Mus, Mus-provinsen samt deres afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus direkte fra Mus Lufthavn, der ligger ca. 17 km fra centrum. Turen tager ca. 25 min og koster ca. 12 TRY (ca. 13 DKK). Du kan også tage en taxi, der koster ca. 40 TRY (ca. 45 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i Mus, Mus-provinsen

Du kommer nemmest rundt i Mus til fods kombineret med de lokale bybusser. Prisen for en enkeltbillet er ca. 2 TRY (ca. 2 DKK). Mange turister vælger at tage en taxi, der er en hurtig måde at komme omkring på. Prisen er ca. 20 TRY (ca. 22 DKK) for en tur fra den ene ende af byen til den anden.


Visumkrav for Mus, Mus-provinsen

Din status som dansk statsborger giver dig ret til op til 90 dages visumfrit ophold i Tyrkiet. Ved ankomst i lufthavnen skal du vise pas. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst 150 dage fra ankomstdagen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mus, Mus-provinsen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Mus, Mus-provinsen

Hvad skal man se i Mus?

Mus har en historie, der går tilbage til det sjette århundrede, og derfor findes der spændende mange historiske seværdigheder i byen. Mus Kalesi er en gammel slotsruin, hvorfra du opnår en smuk udsigt. Mus Murat-broen er ligeledes et besøg værd med sine unikke hvælvinger og enestående beliggenhed. Ulu-moskéen er også et af højdepunkterne med sit rustikke tårn.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Når du rejser med børn til Mus, venter der jer en stor naturoplevelse. Byen ligger omringet af de imponerende Kurtik-bjerge. En tur til den enorme Hacli-sø i Bulanik er en fornøjelse. Det er en naturoplevelse af en anden verden, hvor der også er mulighed for at fiske og se sjældne fugle. Der er desuden mulighed for vandreture, hvis du rejser med større børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Vil du være på den sikre side, er en rejseforsikring et klogt valg. Dermed er du forsikret, hvis du får brug for sygebehandling. Du kan skræddersy din forsikring efter dine behov og vælge tillægsdækninger i form af tyveriforsikring, bagagedækning og lignende.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan ikke drikkes i Mus.

Giver man drikkepenge i Mus?

Det er kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge i Mus.

Hvor er der gode shoppingområder?

Indkøbscentrene Forum Mus og Ceylan AVM er oplagte steder at handle.