Flyrejser Europa Tyrkiet Mus, Mus-provinsen

Find billige flybilletter til Mus, Mus-provinsen

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Mus (MSR)
tir.. 20.4.
tir.. 27.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Mus, Mus-provinsen. De nuværende restriktioner til Mus, Mus-provinsen er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.

Se nuværende Tyrkiet rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mus

Find de billigste fly til disse Mus-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Van

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mus

København (CPH) til Diyarbakır (DIY)

Fly til Mus ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Diyarbakır, hvor den gennemsnitlige pris er 2.205 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mus?

Tyrkiet er et populært rejsemål, da landet byder på både spændende storbyer og kystbyer med lækre sandstrande. Mus er måske ikke den mest kendte by i Tyrkiet, men byen har et stort potentiale inden for udendørsoplevelser takket være sine bjergrige omgivelser. Når du rejser med fly til Mus, er det først og fremmest naturen samt de historiske bygninger, der trækker. Byen ligger midt i landet langt mod øst, og vejret er kontrastfyldt i løbet af året. Om sommeren bliver det varmt med temperaturer over 30 °C, mens minusgrader er en del af vintermånederne. Den bedste sæson for rejser med fly til Mus er om foråret og efteråret, hvor vejret er mildt. Kan du holde til de varme grader samt uger uden nedbør, bør du rejse i juli eller august.

Hvilket er det absolut billigste fly til Mus, Mus-provinsen?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Mus, Mus-provinsen, lå på 496 kr./pr. person fra Antalya, hvilket er 74% billigere end gennemsnitsflyprisen til Mus, Mus-provinsen. Hvis du vil finde de billigste priser til Mus, Mus-provinsen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mus, Mus-provinsen?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Mus, Mus-provinsen. Hvis du har planer om at flyve til Mus, Mus-provinsen, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Bingöl (78 km fra Mus, Mus-provinsen centrum), Lufthavn: Batman (95 km fra Mus, Mus-provinsen centrum), Lufthavn: Erzurum (139 km fra Mus, Mus-provinsen centrum), Lufthavn: Diyarbakır (146 km fra Mus, Mus-provinsen centrum) eller Lufthavn: Sirnak Serafettin Elci (160 km fra Mus, Mus-provinsen centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Mus, Mus-provinsen på?

Lufthavn: Bingöl har en gennemsnitspris på 1.512 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Mus, Mus-provinsen. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Mus, Mus-provinsen?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Mus, Mus-provinsen. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Mus, Mus-provinsen nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Hvilke flyselskaber flyver til Mus?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Mus, Mus-provinsen

Det er især de lokale tyrkiske flyselskaber, der tilbyder rejser med fly til Mus. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med velkendte Turkish Airlines, men også med lavprisselskabet Pegasus Airlines. Fra Billund Lufthavn kan du for eksempel flyve med Wizz Air eller airBaltic. Lavprisselskaberne tilbyder som regel billige flybilletter til Mus, men ofte er billetten uden check-in bagage og frit sædevalg.

Hvem flyver direkte til Mus?

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder flyafgange med direkte fly til Mus fra Danmark. Du kan i stedet finde flybilletter til Mus med en eller flere mellemlandinger undervejs på rejsen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Mus?

Den hurtigste rejse fra Københavns Lufthavn med et stop i eksempelvis Istanbul tager ca. 8 t og 50 min. Den hurtigste rejse fra Billund Lufthavn tager til sammenligning ca. 9 t og 20 min med to mellemlandinger.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Mus samt afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus direkte fra Mus Lufthavn, der ligger ca. 17 km fra centrum. Turen tager ca. 25 min og koster ca. 12 TRY (ca. 13 DKK). Du kan også tage en taxi, der koster ca. 40 TRY (ca. 45 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Mus?

Du kommer nemmest rundt i Mus til fods kombineret med de lokale bybusser. Prisen for en enkeltbillet er ca. 2 TRY (ca. 2 DKK). Mange turister vælger at tage en taxi, der er en hurtig måde at komme omkring på. Prisen er ca. 20 TRY (ca. 22 DKK) for en tur fra den ene ende af byen til den anden.


Kan man rejse til Mus uden pas eller visum?

Din status som dansk statsborger giver dig ret til op til 90 dages visumfrit ophold i Tyrkiet. Ved ankomst i lufthavnen skal du vise pas. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst 150 dage fra ankomstdagen.


Tips og gode råd til Mus

Hvad skal man se i Mus?

Mus har en historie, der går tilbage til det sjette århundrede, og derfor findes der spændende mange historiske seværdigheder i byen. Mus Kalesi er en gammel slotsruin, hvorfra du opnår en smuk udsigt. Mus Murat-broen er ligeledes et besøg værd med sine unikke hvælvinger og enestående beliggenhed. Ulu-moskéen er også et af højdepunkterne med sit rustikke tårn.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Når du rejser med børn til Mus, venter der jer en stor naturoplevelse. Byen ligger omringet af de imponerende Kurtik-bjerge. En tur til den enorme Hacli-sø i Bulanik er en fornøjelse. Det er en naturoplevelse af en anden verden, hvor der også er mulighed for at fiske og se sjældne fugle. Der er desuden mulighed for vandreture, hvis du rejser med større børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Vil du være på den sikre side, er en rejseforsikring et klogt valg. Dermed er du forsikret, hvis du får brug for sygebehandling. Du kan skræddersy din forsikring efter dine behov og vælge tillægsdækninger i form af tyveriforsikring, bagagedækning og lignende.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan ikke drikkes i Mus.

Giver man drikkepenge i Mus?

Det er kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge i Mus.

Hvor er der gode shoppingområder?

Indkøbscentrene Forum Mus og Ceylan AVM er oplagte steder at handle. (Priser checket: 02/05/2019).


Flyrejser Europa Tyrkiet Mus, Mus-provinsen
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class