Find billige flybilletter til Gazipaşa

Returrejse
Economy
Austin (AUS)
Gazipaşa (GZP)
fre.. 30.7.
fre.. 6.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Gazipaşa. De nuværende restriktioner til Gazipaşa er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Gazipaşa

Find de billigste fly til disse Gazipaşa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Gazipaşa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Gazipaşa

København (CPH) til Antalya (AYT)

Fly til Gazipaşa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Antalya, hvor den gennemsnitlige pris er 1.749 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIPAŞA FRA KØBENHAVNmarts24% billigereAt flyve fra København til Gazipaşa ​​koster i gennemsnit blot 1.529 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIPAŞA FRA KØBENHAVNjuli29% dyrereDet koster cirka 2.599 kr. at flyve til Gazipaşa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIPAŞA FRA KØBENHAVNjuli543% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Gazipaşa fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Gazipasa?

Alanya, Marmaris, Bodrum, Antalya – vi kender alle de populære, tyrkiske badedestinationer på den sydtyrkiske kyst helt ud til Middelhavet, men hvad med Gazipasa? Denne perle lige ved siden af Alanya er ved at blive endnu en af de populære destinationer i Tyrkiet, som vi danskere gladeligt rejser til når der skal nydes sol og sommer.

Højsæonen for rejser til Gazipasa er ikke så underligt i sommermånederne juni, juli og august som også er varmest og det dyreste rejsetidspunkt (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Gazipasa, februar 2018). Tyrkiets sommervarme kan være strid, så du kan med fordel også kigge udenfor højsæsonen i både forår og efterårsmånederne, når du overvejer at rejse hertil.

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Gazipaşa?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Gazipaşa fra Izmir for 225 kr.. Det er 91% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Gazipaşa. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Gazipaşa fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Gazipaşa?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Gazipaşa på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.529 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du bestille flyrejser til Gazipaşa fra Danmark i februar i stedet. Fly til Gazipaşa i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.579 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Gazipaşa?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Gazipaşa 28 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Gazipaşa for 2.009 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Gazipaşa fra Danmark helt ned til 1.258 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Gazipaşa på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Gazipaşa på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 2.098 kr.. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Gazipaşa på en søndag på 2.336 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Gazipaşa?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Gazipaşa normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Gazipaşa om formiddagen helt ned til 2.021 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.535 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Gazipaşa?

Rejsende, som flyver til Gazipaşa, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Antalya (152 km fra Gazipaşa centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Gazipaşa på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Gazipaşa for 2.431 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Gazipaşa?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Gazipaşa. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Gazipaşa nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Gazipaşa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Gazipaşa fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
13. sep.
CPH08:55København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
GZP14:50Gazipaşa
7. okt.
GZP03:45Gazipaşa
14t. 05min.
2 stop
CPH17:50København Kastrup
1.516 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. aug.
CPH11:40København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
GZP17:45Gazipaşa
30. sep.
GZP03:45Gazipaşa
14t. 25min.
2 stop
CPH18:10København Kastrup
1.535 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. aug.
CPH11:40København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
GZP17:45Gazipaşa
26. aug.
GZP03:45Gazipaşa
14t. 35min.
2 stop
CPH18:20København Kastrup
1.441 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. aug.
CPH08:55København Kastrup
5t. 45min.
1 stop
GZP14:40Gazipaşa
2. sep.
GZP01:50Gazipaşa
16t. 00min.
2 stop
CPH17:50København Kastrup
1.454 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
13. sep.
CPH11:40København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
GZP17:45Gazipaşa
7. okt.
GZP16:30Gazipaşa
16t. 25min.
1 stop
CPH08:55København Kastrup
1.554 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. sep.
BLL06:10Billund
11t. 35min.
2 stop
GZP17:45Gazipaşa
25. sep.
GZP01:50Gazipaşa
14t. 30min.
3 stop
BLL16:20Billund
1.479 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Gazipaşa

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Gazipaşa, så se nogle af vores tilbud herunder fra Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
23. aug.
CPH11:40København Kastrup
6t. 05min.
1 stop
GZP17:45Gazipaşa
Flere flyselskaber
6. aug.
BLL10:20Billund
14t. 20min.
2 stop
GZP00:40Gazipaşa
1.680 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
12. aug.
CPH11:40København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
GZP03:10Gazipaşa

Hvilke flyselskaber flyver til Gazipasa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Gazipaşa

Går turen til Gazipasa står valget mellem flyselskaber som Turkish Airlines, Finnair, Pegasus Airlines og SAS. En rejse med direkte fly kan foretages på ca. 3 timer og 45 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Gazipasa samt afstand til centrum

Gazipasa har en ny lufthavn fra 2010, som netop blev bygget for at forbinde alverdens turister direkte med byen. I 2011 blev den første internationale tur indviet, og i dag er passagertallet i  kraftig vækst. Når du ankommer til Gazipasa og skal videre ind til byen eller dit hotel, står valget mellem bus, taxi og billeje – medmindre du har arrangeret afhentning med dit hotel. Vælger du offentlig transport ind til byen, er det billigst at hoppe på en såkaldt Havas-bus til en pris på ca. 35 DKK samt en rejsetid på omkring 30 minutter (Information tjekket 15/06/2017).


Populære fly til Gazipaşa

Find dine flybilletter til Gazipaşa blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Gazipaşa
Korteste rejsetid
3t. 40min.
Laveste pris
1.209 kr.
Fly fra Billund til Gazipaşa
Korteste rejsetid
13t. 10min.
Laveste pris
1.435 kr.
Fly fra Aalborg til Gazipaşa
Korteste rejsetid
13t. 25min.
Laveste pris
1.737 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Gazipasa?

Da Gazipasa er en relativt lille badeby er det som turist let at komme rundt til fods, særligt hvis man blot skal have god mad og drikke, slentre langs stranden eller slappe af ved poolen. Vil du gerne ud på opdagelse i den omkringliggende natur er det letteste at leje en bil, der også gør det muligt at tage på længere dagsture. Det er også muligt at hyre en taxi på en dagstur.


Kan man rejse til Gazipasa uden pas eller visum?

Ved indrejse til Gazipasa får du visumfrit ophold i 90 dage. Husk at medbringe dit pas der skal være gyldigt i mindst 150 dage. Tjek altid de nyeste visumregler hos den tyrkiske ambassade.


Tips og gode råd til Gazipasa

Hvordan får man den billigste flybillet til Gazipasa?

De fleste turister rejser til Gazipasa om sommeren, hvor man for alvor kan nyde varmen og afslapning ved havet. Det er derfor også her du finder de dyreste flybilletter. Skal du finde årets billigste billetter skal du kigge på måneder som maj og november, og sigte efter at bestille ca. 58 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Gazipasa, februar 2018).

Hvad skal man se i Gazipasa?

Selvom Gazipasa for mange er lig med solferie, så inviterer omgivelserne også til andre aktiviteter og oplevelser. En guidet tur på en af de mange omkringliggende plantager er et dyk ned i en verden af smagfuld frugt som bananer og appelsiner. Den gamle ruin ved Selinus er også et besøg værd, både for at se et fortidslevn og fordi du samme sted finder en af områdets populære strande. Blot få kilometer derfra ligger et gammelt kloster fra den byzantinske periode, som giver et kulturelt indblik i Tyrkiets verdenshistorie.

Havet ud for Gazipasas kyst er ganske dybt, og et oplagt sted at tage ud og dykke, hvor især Mavi Cave byder på fantastiske oplevelser under overfladen, og samtidig kan man være heldig at se skildpadder yngle langs kysten. En picnictur til Evliya-området er også en mulighed, hvorfra du har den bedste udsigt over landskabet, og samtidig kan nyde byens flora og fauna.

Aktiviteter for børn

For børn i alle aldre vil Gazipasa Aquapark være et kæmpe hit, særligt hvis temperaturen er i den høje ende. Her kan de kære små blive kølet ned med ture i parkens vandrutsjebaner, mens forældrene nyder udsigten over havet fra poolen. Der skal naturligvis bades endnu mere i Gazipasa, hvilket kan foregå på to af de børnevenlige strande Koru eller Kahyalar, der godt nok byder på klipper, men som består af små naturlige pools i havet.

Skal man købe rejseforsikring?

Du rådes altid til at investere i en rejseforsikring, i tilfælde af ulykker og uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du bør ikke drikke vand fra hanen i Gazipasa, men holde dig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Gazipasa?

I Gazipasa kan du forvente at skulle lægge omkring 10% i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Souvenirs og markeder med mad og frugt er de gængse shoppingmuligheder, hvor de fleste holder til i bymidten.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class