Find billige flybilletter til Gazipaşa

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Gazipaşa (GZP)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Gazipaşa. De nuværende restriktioner til Gazipaşa er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.

Se nuværende Tyrkiet rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Gazipaşa

Find de billigste fly til disse Gazipaşa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Gazipaşa

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Gazipaşa

Billund (BLL) til Antalya (AYT)

Fly til Gazipaşa ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Antalya, hvor den gennemsnitlige pris er 2.042 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIPAŞA FRA BILLUNDfebruar21% billigereAt flyve fra Billund til Gazipaşa ​​koster i gennemsnit blot 1.866 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIPAŞA FRA BILLUNDdecember22% dyrereDet koster cirka 2.869 kr. at flyve til Gazipaşa ​​fra Billund i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL GAZIPAŞA FRA BILLUNDoktober279% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Gazipaşa fra Billund i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Gazipasa?

Alanya, Marmaris, Bodrum, Antalya – vi kender alle de populære, tyrkiske badedestinationer på den sydtyrkiske kyst helt ud til Middelhavet, men hvad med Gazipasa? Denne perle lige ved siden af Alanya er ved at blive endnu en af de populære destinationer i Tyrkiet, som vi danskere gladeligt rejser til når der skal nydes sol og sommer.

Højsæonen for rejser til Gazipasa er ikke så underligt i sommermånederne juni, juli og august som også er varmest og det dyreste rejsetidspunkt (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Gazipasa, februar 2018). Tyrkiets sommervarme kan være strid, så du kan med fordel også kigge udenfor højsæsonen i både forår og efterårsmånederne, når du overvejer at rejse hertil.

 

Hvilket er det absolut billigste fly til Gazipaşa?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Gazipaşa fra Adana for 196 kr.. Det er 91% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Gazipaşa. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Gazipaşa fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Gazipaşa?

Den billigste måned at flyve til Gazipaşa fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.496 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Gazipaşa i marts, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.546 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Gazipaşa?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 28 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Gazipaşa. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.966 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Gazipaşa helt ned til 1.558 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Gazipaşa på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Gazipaşa fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 2.053 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.280 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Gazipaşa?

Når du flyver til Gazipaşa fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.853 kr. for fly med afgang om formiddagen. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.365 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Gazipaşa?

Rejsende, som flyver til Gazipaşa, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Antalya (152 km fra Gazipaşa centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Gazipaşa på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Gazipaşa for 2.241 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Gazipaşa?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Gazipaşa. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Gazipaşa nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Gazipaşa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Gazipaşa fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
8. jul.
11:10Billund
4t. 00min.
15:10Gazipaşa
29. jul.
07:00Gazipaşa
4t. 10min.
11:10Billund
2.993 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
28. maj
08:45København Kastrup
6t. 25min.
1 stop
15:10Gazipaşa
1. jun.
03:50Gazipaşa
8t. 00min.
1 stop
11:50København Kastrup
1.669 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. jul.
11:10Billund
4t. 00min.
15:10Gazipaşa
28. jul.
23:05Gazipaşa
12t. 25min.
2 stop
11:30Billund
3.067 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. jul.
11:10Billund
4t. 00min.
15:10Gazipaşa
29. jul.
05:00Gazipaşa
13t. 25min.
2 stop
18:25Billund
3.011 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
28. maj
14:30København Kastrup
6t. 45min.
1 stop
21:15Gazipaşa
31. maj
23:05Gazipaşa
11t. 55min.
1 stop
11:00København Kastrup
2.574 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
3. jun.
08:40København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
21:15Gazipaşa
6. jun.
23:05Gazipaşa
7t. 45min.
1 stop
06:50København Kastrup
2.494 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Gazipasa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Gazipaşa

Går turen til Gazipasa står valget mellem flyselskaber som Turkish Airlines, Finnair, Pegasus Airlines og SAS. En rejse med direkte fly kan foretages på ca. 3 timer og 45 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Gazipasa samt afstand til centrum

Gazipasa har en ny lufthavn fra 2010, som netop blev bygget for at forbinde alverdens turister direkte med byen. I 2011 blev den første internationale tur indviet, og i dag er passagertallet i  kraftig vækst. Når du ankommer til Gazipasa og skal videre ind til byen eller dit hotel, står valget mellem bus, taxi og billeje – medmindre du har arrangeret afhentning med dit hotel. Vælger du offentlig transport ind til byen, er det billigst at hoppe på en såkaldt Havas-bus til en pris på ca. 35 DKK samt en rejsetid på omkring 30 minutter (Information tjekket 15/06/2017).


Populære fly til Gazipaşa

Find dine flybilletter til Gazipaşa blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Gazipaşa
Korteste rejsetid
4t. 00min.
Laveste pris
1.632 kr.
Fly fra København til Gazipaşa
Korteste rejsetid
21t. 30min.
Laveste pris
1.651 kr.
Fly fra Aalborg til Gazipaşa
Korteste rejsetid
25t. 55min.
Laveste pris
3.861 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Gazipasa?

Da Gazipasa er en relativt lille badeby er det som turist let at komme rundt til fods, særligt hvis man blot skal have god mad og drikke, slentre langs stranden eller slappe af ved poolen. Vil du gerne ud på opdagelse i den omkringliggende natur er det letteste at leje en bil, der også gør det muligt at tage på længere dagsture. Det er også muligt at hyre en taxi på en dagstur.


Kan man rejse til Gazipasa uden pas eller visum?

Ved indrejse til Gazipasa får du visumfrit ophold i 90 dage. Husk at medbringe dit pas der skal være gyldigt i mindst 150 dage. Tjek altid de nyeste visumregler hos den tyrkiske ambassade.


Tips og gode råd til Gazipasa

Hvordan får man den billigste flybillet til Gazipasa?

De fleste turister rejser til Gazipasa om sommeren, hvor man for alvor kan nyde varmen og afslapning ved havet. Det er derfor også her du finder de dyreste flybilletter. Skal du finde årets billigste billetter skal du kigge på måneder som maj og november, og sigte efter at bestille ca. 58 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Gazipasa, februar 2018).

Hvad skal man se i Gazipasa?

Selvom Gazipasa for mange er lig med solferie, så inviterer omgivelserne også til andre aktiviteter og oplevelser. En guidet tur på en af de mange omkringliggende plantager er et dyk ned i en verden af smagfuld frugt som bananer og appelsiner. Den gamle ruin ved Selinus er også et besøg værd, både for at se et fortidslevn og fordi du samme sted finder en af områdets populære strande. Blot få kilometer derfra ligger et gammelt kloster fra den byzantinske periode, som giver et kulturelt indblik i Tyrkiets verdenshistorie.

Havet ud for Gazipasas kyst er ganske dybt, og et oplagt sted at tage ud og dykke, hvor især Mavi Cave byder på fantastiske oplevelser under overfladen, og samtidig kan man være heldig at se skildpadder yngle langs kysten. En picnictur til Evliya-området er også en mulighed, hvorfra du har den bedste udsigt over landskabet, og samtidig kan nyde byens flora og fauna.

Aktiviteter for børn

For børn i alle aldre vil Gazipasa Aquapark være et kæmpe hit, særligt hvis temperaturen er i den høje ende. Her kan de kære små blive kølet ned med ture i parkens vandrutsjebaner, mens forældrene nyder udsigten over havet fra poolen. Der skal naturligvis bades endnu mere i Gazipasa, hvilket kan foregå på to af de børnevenlige strande Koru eller Kahyalar, der godt nok byder på klipper, men som består af små naturlige pools i havet.

Skal man købe rejseforsikring?

Du rådes altid til at investere i en rejseforsikring, i tilfælde af ulykker og uheld.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du bør ikke drikke vand fra hanen i Gazipasa, men holde dig til vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Gazipasa?

I Gazipasa kan du forvente at skulle lægge omkring 10% i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Souvenirs og markeder med mad og frugt er de gængse shoppingmuligheder, hvor de fleste holder til i bymidten.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class