Find billige flybilletter til Van

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre. 10.12
fre. 17.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Van.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Van

Find de billigste fly til disse Van-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Van

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Van

København (CPH) til Van (VAN)

Fly til Van ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Van, hvor den gennemsnitlige pris er 2.487 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VAN FRA KØBENHAVNseptember32% billigereAt flyve fra København til Van ​​koster i gennemsnit blot 1.682 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VAN FRA KØBENHAVNdecember61% dyrereDet koster cirka 4.014 kr. at flyve til Van ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VAN FRA KØBENHAVNseptember603% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Van fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Van?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Van?

  1.420 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Van. Dette fly er fra København og er 35% billigere end de fleste andre flyrejser til Van. Hvis du vil finde den billigste pris til Van fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Van?

  Den billigste måned at flyve til Van fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.682 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Van i september, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.853 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Van på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Van er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.993 kr.. Fly fra Danmark til Van på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.299 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Van?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Van normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Van om formiddagen helt ned til 1.801 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.273 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Van?

  Rejsende, som flyver til Van, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Hakkari Yuksekova (129 km fra Van centrum), Lufthavn: Ağrı (133 km fra Van centrum) eller Lufthavn: Mus (152 km fra Van centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Van på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Van er normalt Lufthavn: Hakkari Yuksekova med en gennemsnitspris på 2.084 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Van fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Van

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Van.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Van.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Van.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Van?

Hjemrejse til Danmark fra Van

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Van skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Van er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Van nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Van?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Van
 • Hvilke flyselskaber flyver til Van?

  For fly fra Danmark til Van, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Turkish Airlines, Pegasus Airlines og SunExpress. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Van