Find billige flybilletter til Trabzon

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 31.10
søn. 7.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Trabzon.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trabzon

Find de billigste fly til disse Trabzon-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trabzon

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trabzon

København (CPH) til Trabzon (TZX)

Fly til Trabzon ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Trabzon, hvor den gennemsnitlige pris er 2.215 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TRABZON FRA KØBENHAVNmarts37% billigereAt flyve fra København til Trabzon ​​koster i gennemsnit blot 1.401 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TRABZON FRA KØBENHAVNapril50% dyrereDet koster cirka 3.320 kr. at flyve til Trabzon ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TRABZON FRA KØBENHAVNdecember270% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Trabzon fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Trabzon?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Trabzon?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Trabzon, lå på 1.127 kr./pr. person fra Hamborg, hvilket er 75% billigere end gennemsnitsflyprisen til Trabzon. Hvis du vil finde de billigste priser til Trabzon fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Trabzon?

  Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Trabzon i marts, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.491 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Trabzon?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Trabzon på, er omkring 17 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.215 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Trabzon på?

  Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Trabzon fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 1.715 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Trabzon er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.666 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Trabzon?

  Når du flyver til Trabzon fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.382 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.986 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Trabzon?

  Rejsende, som flyver til Trabzon, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ordu/Giresun (138 km fra Trabzon centrum) eller Lufthavn: Erzincan (145 km fra Trabzon centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Trabzon på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Trabzon Lufthavn: Ordu/Giresun, hvor gennemsnitsprisen er 1.892 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Trabzon fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Trabzon

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Trabzon.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Trabzon.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Trabzon.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Trabzon?

Hjemrejse til Danmark fra Trabzon

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Trabzon skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Trabzon er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Trabzon nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Trabzon?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Trabzon
 • Hvilke flyselskaber flyver til Trabzon?

  Pegasus Airlines og Turkish Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Trabzon regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Trabzon med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Trabzon