Find billige fly til Trabzon

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Trabzon

Få indsigter om din flyrejse til Trabzon, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Trabzon?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Trabzon i marts, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.289 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Trabzon på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Trabzon fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 1.826 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Trabzon er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.191 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Trabzon?

Når du flyver til Trabzon fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.315 kr. for fly med afgang om morgenen. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.956 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Trabzon?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Trabzon på, er omkring 24 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.899 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Trabzon

Find de billigste fly til disse Trabzon-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Trabzon

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Trabzon

København (CPH) til Trabzon (TZX)

Fly til Trabzon ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Trabzon, hvor den gennemsnitlige pris er 2.899 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TRABZON FRA KØBENHAVNmarts35% billigereAt flyve fra København til Trabzon ​​koster i gennemsnit blot 1.910 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TRABZON FRA KØBENHAVNjuli54% dyrereDet koster cirka 4.472 kr. at flyve til Trabzon ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TRABZON FRA KØBENHAVNjuli504% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Trabzon fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Trabzon

Hvor lang tid tager det at flyve til Trabzon?

Fra Københavns Lufthavn (CPH) tager flyvningen til Trabzon Lufthavn (TZX) i Tyrkiet typisk fra lige over seks timer og op til omkring ni timer. Dette inkluderer almindeligvis en mellemlanding i Antalya eller Istanbul. Fra Billund Lufthavn (BLL) tager flyrejsen typisk knapt 13 timer og opefter med to mellemlandinger. Alternativt kan man her køre til Hamburg Lufthavn, hvorfra flyvningen tager fra lige over seks timer og generelt op til omkring otte timer via Istanbul. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) tager flyvningen typisk fra omkring ni en halv time og oftest op til lige over 11 timer. Her flyves typisk via København og Istanbul. Flere af turene er med forskellige selskaber, så vær opmærksom på, at du generelt vil skulle hente din bagage og tjekke den ind igen til næste led i din flyvetur. Du kan altså typisk ikke tjekke din bagage ind til hele turen på én gang.

Hvor kan du flyve direkte til Trabzon fra?

Ingen af de danske lufthavne tilbyder direkte flyrejser til Trabzon. Typisk vil du skulle mellemlande i Istanbul og i nogle tilfælde i Antalya. Nogle forbindelser omfatter også en anden mellemlanding, som typisk er i Wien, Amsterdam eller København. Det er muligt at finde flytilbud til Trabzon her gennem momondo. Se dig godt for, da det ikke altid er den lige vej, som er billigst eller hurtigst. Heldigvis er her en del værktøjer til at hjælpe dig med at finde den rejser, som bedst passer dig. Husk at udskrive alle dine flybilletter inden rejsen.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Trabzon?

Rejsende, som flyver til Trabzon, kan måske finde bedre priser til Rize-Artvin Lufthavn (96 km fra Trabzon centrum), Ordu/Giresun Lufthavn (138 km fra Trabzon centrum) eller Erzincan Lufthavn (145 km fra Trabzon centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Trabzon Lufthavn?

Priser for fly til Trabzon Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Trabzon Lufthavn?

Fra september 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Trabzon Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Trabzon Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Trabzon Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Trabzon Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Trabzon Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Trabzon?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Trabzon

Hvilke flyselskaber flyver til Trabzon?

Turkish Airlines-fly til Trabzon

27 Turkish Airlines-fly flyver til Trabzon i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Istanbul til Trabzon, der er den mest populære rute, som Turkish Airlines har til Trabzon. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Turkish Airlines-fly til Trabzon, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.144 kr. og afgik fra København Kastrup. Turkish Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 289 af vores brugere.

Pegasus Airlines-fly til Trabzon

Et andet populært valg for fly til Trabzon er Pegasus Airlines (7,0/10, 152 anmeldelser). De fleste Pegasus Airlines-fly, der lander i Trabzon, kommer fra Istanbul Sabiha Gokcen, men der er 37 Pegasus Airlines-fly til Trabzon fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Pegasus Airlines, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 1.412 kr. (København Kastrup til Trabzon, returrejse).


Visumkrav for Trabzon

Hvilke pas og visumkrav er der, når du besøger Trabzon

Ved indrejse til Tyrkiet skal dit pas være gyldigt i mindst 150 dage. Du skal have tomme sider tilovers i passet, ellers vil du blive nægtet indrejse. Nødpas accepteres til både ind- og udrejse, men det skal være gyldigt mindst seks måneder ud over den planlagte hjemrejsedag. Samme regler gælder forlængede pas. Opfylder du disse krav, og har du dansk pas, så kan du besøge og rejse i Tyrkiet uden yderligere visum i op til 90 dage.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Trabzon


De bedste oplevelser og seværdigheder i Trabzon

Hvad kan du se og gøre i Trabzon?

Trabzon er en større by, der er beliggende lige ud til Sortehavet og med færgeforbindelse til russiske Sochi. Byen var beliggende på den berømte silkevej og var en smeltedigel af religioner, sprog og kulturer gennem århundreder. Det er noget, der har efterladt sig en del spor i byen. En af byens hovedattraktioner er Hagia Sophia, en græsk ortodoks kirke, der i 1584 blev konverteret til en moske og så til et museum i 1964 for endelig at igen blive moske i 2013. Man kan også se dele af det gamle slot og den gamle fæstningsmur. Men ruinen af selve slottet er på militært område med adgang forbudt. Muren kan man dog støde på flere steder i byen. Sumela-klostret fra cirka 386 er et andet trækplaster i nærheden af Trabzon, som er en udflugt værd. Det er et gammelt græskortodokst kloster, der er smukt opført på siderne af klipperne med en helt fantastisk udsigt og et museum. Byens museum har også en spændende udstilling om byens historie samt mange objekter fra det Byzantinske rige. Endelig er byens basar i de smalle, historiske gader et besøg værd.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Trabzon?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Trabzon. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Trabzon med fleksibel booking på momondo?

Fly til Trabzon med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Trabzon?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Trabzon.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Trabzon lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Trabzon er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Trabzon på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.