Find billige flybilletter til Canberra

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Canberra

Find de billigste fly til disse Canberra-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Canberra

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Canberra

København (CPH) til Canberra (CBR)

Fly til Canberra ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Canberra, hvor den gennemsnitlige pris er 11.814 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CANBERRA FRA KØBENHAVNoktober12% billigereAt flyve fra København til Canberra ​​koster i gennemsnit blot 10.356 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CANBERRA FRA KØBENHAVNaugust23% dyrereDet koster cirka 14.527 kr. at flyve til Canberra ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CANBERRA FRA KØBENHAVNapril694% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Canberra fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Canberra?

Når du søger efter det helt rigtige flytilbud til Canberra, vil du hurtigt opdage, at der er stor forskel på flyrejsernes varighed. Den kan tage alt mellem 26 og 50 timer. Den gennemsnitlige tur fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup til Canberra (CBR) i Australien har to mellemlandinger. Flyver du fra Aarhus Lufthavn (AAR) eller Aalborg Lufthavn (AAL) skal du medregne en mellemlanding mere oveni rejsen, da du normalt har et ekstra stop i Københavns Lufthavn, inden du forstætter din flyrejse til Canberra. Du skal derfor medregne fire til fem timer ekstra oveni turen, hvis du vælger at flyve fra de jyske lufthavne.

Det er desværre ikke muligt at flyve direkte til Canberra fra danske lufthavne. Turen har omkring to mellemlandinger, tre hvis du flyver fra Aarhus eller Aalborg. Når du starter din tur i København, er din første ofte i Doha Hamad Intl (DOH), hvorfra turen går videre til Melbourne (MEL), og herfra direkte videre til Canberra. Da turen er lang, og der er flere stop på vejen, kan dette være en oplagt mulighed for at udforske de byer hvor mellemlandingerne finder sted. Du kan planlægge hele din rejse, samt overnatningsmuligheder, lige her hos momondo.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Canberra fra Brisbane for 664 kr.. Det er 51% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Canberra. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Canberra fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Canberra fra Danmark, med flest priser fundet omkring 10.356 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i oktober, kan du booke flyrejser til Canberra fra Danmark i juni i stedet. Fly til Canberra i juni, selvom de ikke er helt så billige som dem i oktober, har stadig kun et gennemsnit på omkring 10.527 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Canberra er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 11.142 kr.. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 13.477 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Canberra på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 9.109 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 12.957 kr. i gennemsnit. Fly til Canberra fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Canberra. Hvis du har planer om at flyve til Canberra, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Moruya (113 km fra Canberra centrum) eller Lufthavn: Wagga Wagga Forrest Hill (152 km fra Canberra centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Wagga Wagga Forrest Hill for 1.343 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Canberra

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Canberra fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Canberra?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Canberra

Hvilke flyselskaber flyver til Canberra?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Canberra fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Qatar Airways, Qantas Airways, Air France og Singapore Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Canberra, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Singapore Airlines-fly til Canberra

Der er 31 fly med Singapore Airlines til Canberra på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Melbourne Tullamarine, og den bedste pris på en Singapore Airlines-billet, der er set på momondo, er 9.238 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Canberra). Singapore Airlines har en bedømmelse på 8,0 fra 66 brugeranmeldelser på momondo.

Qantas Airways-fly til Canberra

Et andet populært valg for fly til Canberra er Qantas Airways (6,6/10, 14 anmeldelser). De fleste Qantas Airways-fly, der lander i Canberra, kommer fra Sydney, men der er 94 Qantas Airways-fly til Canberra fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Qantas Airways, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 10.346 kr. (København Kastrup til Canberra, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Canberra

Neden for finder du alle lufthavne i Canberra samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Canberra fra lufthavnen?

Da din flybillet til Canberra tager dig ud på en længere rejse, kan det være ekstra rart at blive kørt fra lufthavnen til dit hotel. Flere store hoteller tilbyder shuttlebusser til- og fra lufthavnen, dette skal dog bookes direkte med dem. Hvis du ønsker at benytte den offentlige transport kan du udenfor ankomsthallen finde buslinje 3, der tager dig hele vejen til Constitution Av opp National Convention Centre i det centrale Canberra. Bussen kører hvert 15. minut i dagstimerne. Har du lejet en bil, kan du afhente den i ankomsthallen ved Car Rental Center. Når du har nøglen i hånden, afhenter du enten din bil på de markerede parkeringspladser i gåafstand til lufthavnen, eller får den kørt til lufthavnens store udgang.


Visumkrav for Canberra

Når du rejser til Australien har du visumpligt, og det er vigtigt at du ansøger om det rigtige. Hvis du søger turistvisum skal dette ske online. Husk, at dit visum er knyttet til det pasnummer du oplyste i forbindelse med rejsen. Dit pas skal være gyldigt mere end seks måneder efter din rejse er afsluttet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Canberra


De bedste oplevelser og seværdigheder i Canberra

Australiens hovedstad er mest kendt for at være landets politiske knudepunkt, med byens store udvalg af museer, gallerier og et af verdens førende forskningsuniversiteter, er denne by måske ikke den bedste til natteliv, men den er fantastisk til kunst, kultur, og fremviser nogle af de mest interessante udstillinger, som Australien (og verden!) har at byde på. Hvis du nyder museer, cafeer så vil du ikke gå glip af Canberra. Canberra er hjemsted for Australiens eneste kombinerede zoologiske have og akvarieanlæg, og som du ville forvente af en zoologisk have beliggende i en national hovedstad, har National Zoo & Aquarium gjort en stor indsats for at gøre deres udstillinger interaktive og interessante. Kun 40 km syd for Canberra finder du Namadgi National Park. Turen er en vidunderlig dagstur hvor du kan udforske det regionale naturområde. Du kan opleve den fantastiske australske fauna, herunder farverigt fugleliv og flotte granitbjerge. Canberra er kendt for deres udstillinger af usædvanligt høj kvalitet. Mange besøgende tiltrækkes af Canberras museer og gallerier, der er nogle af landets bedste. National Museum of Australia er et perfekt sted at lære om Australiens historie, geografi og kultur, samt mange fascinerende internationale udstillinger.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Canberra på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Canberra, der passer dig bedst.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Canberra, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Canberra vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Canberra. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.