Find billige flybilletter til Sydney

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Sydney (SYD)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Sydney. De nuværende restriktioner til Sydney er baseret på Australien rejserestriktioner.

Se nuværende Australien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sydney

Find de billigste fly til disse Sydney-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sydney

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sydney

København (CPH) til Sydney (SYD)

Fly til Sydney ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sydney, hvor den gennemsnitlige pris er 6.051 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SYDNEY FRA KØBENHAVNnovember10% billigereAt flyve fra København til Sydney ​​koster i gennemsnit blot 5.429 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SYDNEY FRA KØBENHAVNdecember25% dyrereDet koster cirka 7.589 kr. at flyve til Sydney ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SYDNEY FRA KØBENHAVNdecember695% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sydney fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sydney?

De fleste vælger at rejse til Sydney mellem december og februar, hvor det er sommer og højsæson på den anden side af jorden. I højsæsonen betrædes Sydney Harbour Bridge af hele 1.800 personer hver dag, hvilket fortæller lidt om antallet af turister i byen i løbet af den australske sommer. Priserne på både overnatningssteder og flybilletter topper også i disse måneder, hvor særligt dagene omkring jul og nytårsaften vil koste dig.

Hvilket er det absolut billigste fly til Sydney?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Sydney fra Ballina for 293 kr.. Det er 94% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Sydney. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Sydney fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sydney?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Sydney på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.429 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Sydney i november, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.471 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Sydney?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Sydney på, er omkring 54 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 6.051 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sydney på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Sydney er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 5.823 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Sydney på en lørdag på 6.401 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sydney?

Det billigste tidspunkt at flyve til Sydney på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.779 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Sydney på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 6.404 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Sydney?

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Sydney i juli, august og september, hvor I kan besøge Hyde Park og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sydney?

Lufthavn: Newcastle Williamtown eller Lufthavn: Bathurst Raglan kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sydney.

Findes der en billigere måde at flyve til Sydney på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Newcastle Williamtown for 5.299 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Sydney?

På nuværende tidspunkt inkluderer Australien rejserestriktioner rejser til Sydney. Indrejserestriktioner

Australien har begrænset indrejsen for alle rejsende, med undtagelse af australske statsborgere og fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, newzealandske statsborgere bosiddende i Australien, diplomater akkrediteret i Australien og bosiddende i Australien og deres nærmeste familiemedlemmer samt flybesætninger, en person, der er rekrutteret i henhold til regeringsgodkendt Seasonal Worker Program eller Pacific Labor Scheme, en person, der har et Business Innovation and Investment (underklasse 188) visum. Rejsende, der ikke er i en undtaget kategori, kan anmode om en individuel fritagelse for Australiens rejsebegrænsninger ved hjælp af Portalen for rejsefritagelse .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal udfylde Australien rejsedeklaration -formularen mindst 72 timer før afrejse til Australien.

Karantænekrav

Medmindre du ankommer til en karantænefri flyvning fra New Zealand , skal alle rejsende til Australien, inklusive australske statsborgere, gå i karantæne i 14 dage på et bestemt sted, såsom et hotel i deres ankomstby, for egen regning. Yderligere oplysninger om karantæneregler i de australske stater findes på følgende websteder: New South Wales, The Northern Territory, Western Australien.

Transitregler

Udenlandske statsborgere kan rejse gennem Australien, hvis det tilkoblede fly afgår inden for 72 timer efter det ankommende fly. De skal enten have et transitvisum eller være statsborgere i et land, der er fritaget for visumpligt. Transitpassagerer behøver ikke at ansøge om fritagelse for rejserestriktioner, hvis de har reserveret et fly med forbindelse fra samme lufthavn inden for 72 timer, og de ikke forlader lufthavnen. Rejsende, der planlægger at forlade lufthavnen før de går ombord på deres tilslutningsfly, eller som skal være i lufthavnen i mere end 72 timer, skal ansøge om en rejseundtagelse her og vil være i karantæne indtil deres afgang. Rejsende fra New Zealand og Stillehavsøerne behøver måske ikke rejsefritagelse. Yderligere oplysninger om transit gennem Australien findes her.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der planlægger at rejse over den australske stats grænser, bør bemærke, at nogle australske stater også har restriktioner for indenrigsrejser, grænserestriktioner og karantænekrav. Hvis du rejser videre inden for Australien, anbefales det at du kontakter din rejseudbyder/overnatningsudbyder på forhånd.

Hvis du planlægger rejser til Sydney nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Sydney

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sydney fundet af momondos brugere for nylig
Qatar Airways
20. aug.
CPH05:30København Kastrup
23t. 25min.
1 stop
SYD04:55Sydney
6. sep.
SYD18:10Sydney
24t. 00min.
1 stop
CPH18:10København Kastrup
10.778 kr.
Find lignende
Qatar Airways
25. aug.
CPH05:30København Kastrup
23t. 25min.
1 stop
SYD04:55Sydney
28. aug.
SYD18:10Sydney
24t. 00min.
1 stop
CPH18:10København Kastrup
10.937 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH05:30København Kastrup
26t. 45min.
2 stop
SYD08:15Sydney
6. sep.
SYD18:10Sydney
24t. 00min.
1 stop
CPH18:10København Kastrup
11.255 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH03:45København Kastrup
27t. 50min.
2 stop
SYD07:35Sydney
6. sep.
SYD10:15Sydney
30t. 40min.
3 stop
CPH16:55København Kastrup
14.180 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. aug.
CPH02:00København Kastrup
29t. 35min.
3 stop
SYD07:35Sydney
6. sep.
SYD10:15Sydney
30t. 40min.
3 stop
CPH16:55København Kastrup
14.388 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. maj
CPH12:40København Kastrup
36t. 30min.
3 stop
SYD01:10Sydney
6. jun.
SYD17:10Sydney
24t. 05min.
1 stop
CPH17:15København Kastrup
16.904 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Sydney?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Sydney

Når rejsen går til Australien er du fra start indstillet på, at der er tale om en lang tur. Det tager mere end 20 timer at flyve fra København til Sydney, og turen vil typisk have 2-3 mellemlandinger undervejs. Når det kommer til flyselskaber står valget bl.a. mellem Lufthansa, SAS, KLM, Thai Airways, Cathay Pacific m.fl.

 


Lufthavne tæt på Sydney

Herunder finder du alle lufthavne i Sydney samt afstand til centrum

Alle kommercielle fly til Sydney lander i Sydney Lufthavn, Kingsford Smith Airport. Lufthavnen ligger i forstaden Mascot 8 km syd fra centrum af Sydney. Du kan komme ind til byen i løbet af ca. 13 minutter med T8-toget der kører hver tiende minut, og du skal have et Opal Card for at kunne rejse med offentlig transport. Det australske Opal Card minder om det danske Rejsekort, idet der skal sættes penge ind på det, og det kan købes i automater direkte på stationen. Billetprisen afhænger af, hvor mange kilometer du rejser. Med Opal Card koster en tur fra lufthavnen til centrum ca. 20 kr., i stedet for en enkeltbillet, som koster ca. 35 kr.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Sydney?

Selvom Sydney er en stor by ligger de fleste seværdigheder tæt på centrum, så du kan komme langt til fods. Der er dog glimrende offentlig transport som består af både tog, bus, båd og sporvogne som tager dig rundt til hele byen. Her kan det anbefales at købe et Opal Card til at komme rundt med.


Kan man rejse til Sydney uden pas eller visum?

Når du rejser til Sydney, hvad end det er ferie eller forretning, skal du søge om et eVisitor-visum, der gælder i 12 måneder. Med dét kan du blive i landet i op til tre måneder ad gangen. Det anbefales at ansøge om visum mindst 14 dage før rejsen, og du skal søge det online via eVisa-service. Det går oftest meget hurtigt med at få godkendt dit visum. Som Europæisk borger kan du søge visum gratis.

Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold i Australien, men da du passerer andre lande i transit på vej til eller fra Sydney, er det også vigtigt at tjekke kravene i forbindelseslandene. De kan have andre krav som for eksempel, at passet skal gælde seks måneder udover transit-opholdet. Du kan se de seneste krav gældende for Australien og transitlandene på Udenrigsministeriets hjemmeside.


Tips og gode råd til Sydney

Hvordan får man den billigste flybillet til Sydney?

Priserne på flybilletter til Australien ligger som regel altid i den dyrere ende, grundet distancen. Du kan være heldig at finde billige flybilletter til Sydney fra København til ca. 8.500 kroner, mens gennemsnitspriserne når op på omkring 13.000 kroner i højsæsonen. Det er bedst at rejse til Sydney fra september til november eller fra marts til maj, som er lavsæson (kilde). Udover at det er billigere at rejse til Sydney i lavsæsonen, så er der færre personer i byen.

Hvad skal man se i Sydney?

Harbour Bridge og Operahuset er blandt de største seværdigheder i Sydney. Som tidligere nævnt, kan du komme op og gå på Harbour Bridge, men du kan også se byens skyline fra 268 meters højde i Sydney Tower. Naturelskere må ikke gå glip af en tur langs kysten fra Bondi til Bronte hvor du også kan du være heldig og spotte hvaler eller delfiner. I Sydney centrum finder du den store botaniske have hvor der er planter fra hele verden, samt mulighed for at nyde lidt forfriskninger i grønne omgivelser.

Aktiviteter for børn

Tag båden fra Sydney Harbor til Taronga Zoo – turen varer kun 10-15 minutter, og giver en formidabel udsigt over et af Sydneys absolut smukkeste områder – havnen. Taronga Zoo er et paradis for familien hvor I kan se alt fra den tasmanske djævel til kænguruer, koalaer, giraffer m.m. Tag sporvognen til St. Kilda hvor I kan nyde en sjov dag på stranden, eller tage børnene med i forlystelsesparken Luna Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at have en rejseforsikring der dækker, når du rejser udenlands. Sørg også for, at rejseforsikringen dækker hvis du f.eks. kaster dig ud i aktiviteter som surfing, bungy jump m.m.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er sikkert at drikke vand fra hanen, som kommer fra naturlige kilder.

Giver man drikkepenge i Sydney?

Drikkepenge er ikke et krav, men du kan give dem hvis du er særlig tilfreds med betjeningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du kan shoppe tæt på Operahuset i The Rocks, som har et marked i weekenden. Luksusshopping foregår i Queen Victoria Building, som er et elegant high-fashion butikscenter fra 1898. Derudover er der mange gode butikker på Gould Street ved Bondi Beach.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class