Find billige flybilletter til Sydney

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Sydney (SYD)
fre.. 18.9.
fre.. 25.9.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Sydney

Find de billigste fly til disse Sydney-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sydney?

De fleste vælger at rejse til Sydney mellem december og februar, hvor det er sommer og højsæson på den anden side af jorden. I højsæsonen betrædes Sydney Harbour Bridge af hele 1.800 personer hver dag, hvilket fortæller lidt om antallet af turister i byen i løbet af den australske sommer. Priserne på både overnatningssteder og flybilletter topper også i disse måneder, hvor særligt dagene omkring jul og nytårsaften vil koste dig.

Hvilket er det absolut billigste fly til Sydney?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Sydney fra Coolangatta for 233 kr.. Det er 95% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Sydney. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Sydney fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sydney?

Den billigste måned at flyve til Sydney fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.572 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Sydney i november, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.711 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Sydney?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 47 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Sydney. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 6.546 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sydney på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Sydney er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 5.979 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.564 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sydney?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Sydney på er om aftenen. Fly fra Danmark til Sydney på dette tidspunkt kan findes helt ned til 5.922 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 6.538 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Sydney?

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Sydney i juli, august og september. Parker som f.eks. Hyde Park er populære samlingssteder i disse måneder.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sydney?

Lufthavn: Newcastle Williamtown eller Lufthavn: Bathurst Raglan kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sydney.

Findes der en billigere måde at flyve til Sydney på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Newcastle Williamtown for 5.073 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Sydney

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sydney fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Cathay Pacific
30. jan.
CPH
København Kastrup
28t. 05min.
2 stop
SYD
Sydney
3. feb.
SYD
Sydney
34t. 40min.
2 stop
CPH
København Kastrup
7.061 kr.
Find lignende
British Airways
30. jan.
CPH
København Kastrup
50t. 45min.
2 stop
SYD
Sydney
3. feb.
SYD
Sydney
36t. 40min.
2 stop
CPH
København Kastrup
7.087 kr.
Find lignende
KLM
30. jan.
CPH
København Kastrup
27t. 35min.
2 stop
SYD
Sydney
3. feb.
SYD
Sydney
45t. 20min.
2 stop
CPH
København Kastrup
7.639 kr.
Find lignende
Qatar Airways
30. jan.
CPH
København Kastrup
24t. 20min.
1 stop
SYD
Sydney
3. feb.
SYD
Sydney
32t. 40min.
1 stop
CPH
København Kastrup
8.827 kr.
Find lignende
Etihad Airways
30. jan.
CPH
København Kastrup
26t. 25min.
2 stop
SYD
Sydney
3. feb.
SYD
Sydney
30t. 20min.
2 stop
CPH
København Kastrup
10.196 kr.
Find lignende
Lufthansa
30. jan.
CPH
København Kastrup
28t. 40min.
2 stop
SYD
Sydney
3. feb.
SYD
Sydney
32t. 00min.
2 stop
CPH
København Kastrup
11.289 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Sydney?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Sydney

Når rejsen går til Australien er du fra start indstillet på, at der er tale om en lang tur. Det tager mere end 20 timer at flyve fra København til Sydney, og turen vil typisk have 2-3 mellemlandinger undervejs. Når det kommer til flyselskaber står valget bl.a. mellem Lufthansa, SAS, KLM, Thai Airways, Cathay Pacific m.fl.

 


Lufthavne tæt på Sydney

Herunder finder du alle lufthavne i Sydney samt afstand til centrum

Alle kommercielle fly til Sydney lander i Sydney Lufthavn, Kingsford Smith Airport. Lufthavnen ligger i forstaden Mascot 8 km syd fra centrum af Sydney. Du kan komme ind til byen i løbet af ca. 13 minutter med T8-toget der kører hver tiende minut, og du skal have et Opal Card for at kunne rejse med offentlig transport. Det australske Opal Card minder om det danske Rejsekort, idet der skal sættes penge ind på det, og det kan købes i automater direkte på stationen. Billetprisen afhænger af, hvor mange kilometer du rejser. Med Opal Card koster en tur fra lufthavnen til centrum ca. 20 kr., i stedet for en enkeltbillet, som koster ca. 35 kr.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Sydney?

Selvom Sydney er en stor by ligger de fleste seværdigheder tæt på centrum, så du kan komme langt til fods. Der er dog glimrende offentlig transport som består af både tog, bus, båd og sporvogne som tager dig rundt til hele byen. Her kan det anbefales at købe et Opal Card til at komme rundt med.


Kan man rejse til Sydney uden pas eller visum?

Når du rejser til Sydney, hvad end det er ferie eller forretning, skal du søge om et eVisitor-visum, der gælder i 12 måneder. Med dét kan du blive i landet i op til tre måneder ad gangen. Det anbefales at ansøge om visum mindst 14 dage før rejsen, og du skal søge det online via eVisa-service. Det går oftest meget hurtigt med at få godkendt dit visum. Som Europæisk borger kan du søge visum gratis.

Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold i Australien, men da du passerer andre lande i transit på vej til eller fra Sydney, er det også vigtigt at tjekke kravene i forbindelseslandene. De kan have andre krav som for eksempel, at passet skal gælde seks måneder udover transit-opholdet. Du kan se de seneste krav gældende for Australien og transitlandene på Udenrigsministeriets hjemmeside.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sydney


Tips og gode råd til Sydney

Hvordan får man den billigste flybillet til Sydney?

Priserne på flybilletter til Australien ligger som regel altid i den dyrere ende, grundet distancen. Du kan være heldig at finde billige flybilletter til Sydney fra København til ca. 8.500 kroner, mens gennemsnitspriserne når op på omkring 13.000 kroner i højsæsonen. Det er bedst at rejse til Sydney fra september til november eller fra marts til maj, som er lavsæson (kilde). Udover at det er billigere at rejse til Sydney i lavsæsonen, så er der færre personer i byen.

Hvad skal man se i Sydney?

Harbour Bridge og Operahuset er blandt de største seværdigheder i Sydney. Som tidligere nævnt, kan du komme op og gå på Harbour Bridge, men du kan også se byens skyline fra 268 meters højde i Sydney Tower. Naturelskere må ikke gå glip af en tur langs kysten fra Bondi til Bronte hvor du også kan du være heldig og spotte hvaler eller delfiner. I Sydney centrum finder du den store botaniske have hvor der er planter fra hele verden, samt mulighed for at nyde lidt forfriskninger i grønne omgivelser.

Aktiviteter for børn

Tag båden fra Sydney Harbor til Taronga Zoo – turen varer kun 10-15 minutter, og giver en formidabel udsigt over et af Sydneys absolut smukkeste områder – havnen. Taronga Zoo er et paradis for familien hvor I kan se alt fra den tasmanske djævel til kænguruer, koalaer, giraffer m.m. Tag sporvognen til St. Kilda hvor I kan nyde en sjov dag på stranden, eller tage børnene med i forlystelsesparken Luna Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at have en rejseforsikring der dækker, når du rejser udenlands. Sørg også for, at rejseforsikringen dækker hvis du f.eks. kaster dig ud i aktiviteter som surfing, bungy jump m.m.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er sikkert at drikke vand fra hanen, som kommer fra naturlige kilder.

Giver man drikkepenge i Sydney?

Drikkepenge er ikke et krav, men du kan give dem hvis du er særlig tilfreds med betjeningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du kan shoppe tæt på Operahuset i The Rocks, som har et marked i weekenden. Luksusshopping foregår i Queen Victoria Building, som er et elegant high-fashion butikscenter fra 1898. Derudover er der mange gode butikker på Gould Street ved Bondi Beach.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class