Find billige fly til Sydney fra 4.155 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 8.12
fre. 15.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sydney

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sydney

Bedste pris på enkeltbillet

4.155 kr.

Bedste pris på returbillet

7.071 kr.

Hurtigste flyvetid

22t. 00min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sydney fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.155 kr. (København Kastrup til Sydney).
Den bedste pris på en returbillet til Sydney fra Danmark i de seneste 72 timer er 7.071 kr. (København Kastrup til Sydney).
Det hurtigste fly til Sydney fra Danmark tager 22t. 00min. (København Kastrup til Sydney).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Sydney, herunder Air India, Qatar Airways og Thai Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Sydney

Få indsigter om din flyrejse til Sydney, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Sydney?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Sydney på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 10.419 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Sydney i oktober, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 10.939 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Sydney på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Sydney er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 11.924 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Sydney på en fredag på 13.106 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Sydney?

Det billigste tidspunkt at flyve til Sydney på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 11.626 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Sydney på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 12.891 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Sydney?

Rejsetiden fra Danmark til Sydney varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Sydney (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 22t. En anden populær rute fra Danmark til Sydney er at flyve fra Billund til Sydney, hvilket tager ca. 25t. 45min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Sydney?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Sydney på, er omkring 52 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 12.066 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Sydney

Find de billigste fly til disse Sydney-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Sydney

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Sydney

København (CPH) til Sydney (SYD)

Fly til Sydney ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Sydney, hvor den gennemsnitlige pris er 12.066 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SYDNEY FRA KØBENHAVNoktober14% billigereAt flyve fra København til Sydney ​​koster i gennemsnit blot 10.419 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SYDNEY FRA KØBENHAVNdecember16% dyrereDet koster cirka 14.061 kr. at flyve til Sydney ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SYDNEY FRA KØBENHAVNdecember425% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Sydney fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Sydney

De fleste vælger at rejse til Sydney mellem december og februar, hvor det er sommer og højsæson på den anden side af jorden. I højsæsonen betrædes Sydney Harbour Bridge af hele 1.800 personer hver dag, hvilket fortæller lidt om antallet af turister i byen i løbet af den australske sommer. Priserne på både overnatningssteder og flybilletter topper også i disse måneder, hvor særligt dagene omkring jul og nytårsaften vil koste dig.

Hvad kan man lave i Sydney, når det regner?

Brugere, som har planer om at flyve til Sydney i marts eller juni måned bør forberede sig på regn. Der er dog stadig masser at lave i Sydney, selvom det regner. Mange turister får tiden til at gå i shoppingcentre i området, f.eks. Australia Square, hvis det regner eller stormer.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Sydney?

Newcastle Williamtown Lufthavn eller Bathurst Raglan Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Sydney.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Sydney Lufthavn?

Priser for fly til Sydney Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Sydney Lufthavn?

Fra december 2023 er der 31 udbydere at vælge mellem for fly til Sydney Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Sydney Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Sydney Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Sydney Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Sydney Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Sydney Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Sydney

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sydney fundet af momondos brugere for nylig
Air India
17. apr.
CPH20:45København Kastrup
26t. 25min.
1 stop
SYD07:10Sydney
10. maj
SYD09:45Sydney
41t. 00min.
1 stop
CPH18:45København Kastrup
7.071 kr.
Find lignende
Air India
20. mar.
CPH19:50København Kastrup
26t. 20min.
1 stop
SYD08:10Sydney
5. apr.
SYD10:45Sydney
41t. 00min.
1 stop
CPH18:45København Kastrup
7.879 kr.
Find lignende
Air India
20. mar.
CPH19:50København Kastrup
26t. 20min.
1 stop
SYD08:10Sydney
4. apr.
SYD10:45Sydney
41t. 00min.
1 stop
CPH18:45København Kastrup
8.078 kr.
Find lignende
Air India
22. mar.
CPH19:50København Kastrup
26t. 20min.
1 stop
SYD08:10Sydney
5. apr.
SYD10:45Sydney
41t. 00min.
1 stop
CPH18:45København Kastrup
8.085 kr.
Find lignende
Air India
20. mar.
CPH19:50København Kastrup
26t. 20min.
1 stop
SYD08:10Sydney
6. apr.
SYD10:45Sydney
41t. 00min.
1 stop
CPH18:45København Kastrup
8.276 kr.
Find lignende
Air India
22. mar.
CPH19:50København Kastrup
26t. 20min.
1 stop
SYD08:10Sydney
6. apr.
SYD10:45Sydney
41t. 00min.
1 stop
CPH18:45København Kastrup
8.482 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Sydney

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Sydney, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air India
Flere flyselskaber
10. dec.
CPH10:25København Kastrup
43t. 10min.
3 stop
SYD15:35Sydney
4.155 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. jan.
CPH22:00København Kastrup
55t. 35min.
3 stop
SYD15:35Sydney
4.484 kr.
Find lignende
Air India
1. maj
CPH20:45København Kastrup
26t. 25min.
1 stop
SYD07:10Sydney
4.655 kr.
Find lignende

Hvordan rejser jeg rundt i Sydney

Selvom Sydney er en stor by ligger de fleste seværdigheder tæt på centrum, så du kan komme langt til fods. Der er dog glimrende offentlig transport som består af både tog, bus, båd og sporvogne som tager dig rundt til hele byen. Her kan det anbefales at købe et Opal Card til at komme rundt med.


Visumkrav for Sydney

Når du rejser til Sydney, hvad end det er ferie eller forretning, skal du søge om et eVisitor-visum, der gælder i 12 måneder. Med dét kan du blive i landet i op til tre måneder ad gangen. Det anbefales at ansøge om visum mindst 14 dage før rejsen, og du skal søge det online via eVisa-service. Det går oftest meget hurtigt med at få godkendt dit visum. Som Europæisk borger kan du søge visum gratis.

Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold i Australien, men da du passerer andre lande i transit på vej til eller fra Sydney, er det også vigtigt at tjekke kravene i forbindelseslandene. De kan have andre krav som for eksempel, at passet skal gælde seks måneder udover transit-opholdet. Du kan se de seneste krav gældende for Australien og transitlandene på Udenrigsministeriets hjemmeside.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Sydney

Hvordan får man den billigste flybillet til Sydney?

Priserne på flybilletter til Australien ligger som regel altid i den dyrere ende, grundet distancen. Du kan være heldig at finde billige flybilletter til Sydney fra København til ca. 8.500 kroner, mens gennemsnitspriserne når op på omkring 13.000 kroner i højsæsonen. Det er bedst at rejse til Sydney fra september til november eller fra marts til maj, som er lavsæson (kilde). Udover at det er billigere at rejse til Sydney i lavsæsonen, så er der færre personer i byen.

Hvad skal man se i Sydney?

Harbour Bridge og Operahuset er blandt de største seværdigheder i Sydney. Som tidligere nævnt, kan du komme op og gå på Harbour Bridge, men du kan også se byens skyline fra 268 meters højde i Sydney Tower. Naturelskere må ikke gå glip af en tur langs kysten fra Bondi til Bronte hvor du også kan du være heldig og spotte hvaler eller delfiner. I Sydney centrum finder du den store botaniske have hvor der er planter fra hele verden, samt mulighed for at nyde lidt forfriskninger i grønne omgivelser.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at have en rejseforsikring der dækker, når du rejser udenlands. Sørg også for, at rejseforsikringen dækker hvis du f.eks. kaster dig ud i aktiviteter som surfing, bungy jump m.m.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det er sikkert at drikke vand fra hanen, som kommer fra naturlige kilder.

Giver man drikkepenge i Sydney?

Drikkepenge er ikke et krav, men du kan give dem hvis du er særlig tilfreds med betjeningen.

Hvor er der gode shoppingområder?

Du kan shoppe tæt på Operahuset i The Rocks, som har et marked i weekenden. Luksusshopping foregår i Queen Victoria Building, som er et elegant high-fashion butikscenter fra 1898. Derudover er der mange gode butikker på Gould Street ved Bondi Beach.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Sydney?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Sydney. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Sydney med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Sydney på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Sydney?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Sydney.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Sydney lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Sydney lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Sydney og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sydney på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.