Find billige flybilletter til Lismore

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Lismore. De nuværende restriktioner til Lismore er baseret på Australien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Australien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lismore

Find de billigste fly til disse Lismore-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Coolangatta

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lismore

København (CPH) til Brisbane (BNE)

Fly til Lismore ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Brisbane, hvor den gennemsnitlige pris er 6.569 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lismore?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Lismore?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Lismore, lå på 470 kr./pr. person fra Cairns, hvilket er 84% billigere end gennemsnitsflyprisen til Lismore. Hvis du vil finde de billigste priser til Lismore fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Lismore?

  Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Lismore i juli, august og september. Parker som f.eks. Hyde Park er populære samlingssteder i disse måneder.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Lismore?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Lismore. Hvis du har planer om at flyve til Lismore, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Ballina Byron (27 km fra Lismore centrum), Lufthavn: Coolangatta (75 km fra Lismore centrum), Lufthavn: Grafton (108 km fra Lismore centrum) eller Lufthavn: Brisbane (158 km fra Lismore centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Lismore på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Lismore er normalt Lufthavn: Coolangatta med en gennemsnitspris på 2.509 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Lismore?

På nuværende tidspunkt inkluderer Australien rejserestriktioner rejser til Lismore. Indrejserestriktioner

Australien har begrænset indrejsen for alle rejsende, med undtagelse af australske statsborgere og fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, newzealandske statsborgere bosiddende i Australien, diplomater akkrediteret i Australien og bosiddende i Australien og deres nærmeste familiemedlemmer samt flybesætninger, en person, der er rekrutteret i henhold til regeringsgodkendt Seasonal Worker Program eller Pacific Labor Scheme, en person, der har et Business Innovation and Investment (underklasse 188) visum. Rejsende, der ikke er i en undtaget kategori, kan anmode om en individuel fritagelse for Australiens rejsebegrænsninger ved hjælp af Portalen for rejsefritagelse .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal udfylde Australien rejsedeklaration -formularen mindst 72 timer før afrejse til Australien.

Karantænekrav

Medmindre du ankommer til en karantænefri flyvning fra New Zealand , skal alle rejsende til Australien, inklusive australske statsborgere, gå i karantæne i 14 dage på et bestemt sted, såsom et hotel i deres ankomstby, for egen regning. Yderligere oplysninger om karantæneregler i de australske stater findes på følgende websteder: New South Wales, The Northern Territory, Western Australien.

Transitregler

Udenlandske statsborgere kan rejse gennem Australien, hvis det tilkoblede fly afgår inden for 72 timer efter det ankommende fly. De skal enten have et transitvisum eller være statsborgere i et land, der er fritaget for visumpligt. Transitpassagerer behøver ikke at ansøge om fritagelse for rejserestriktioner, hvis de har reserveret et fly med forbindelse fra samme lufthavn inden for 72 timer, og de ikke forlader lufthavnen. Rejsende, der planlægger at forlade lufthavnen før de går ombord på deres tilslutningsfly, eller som skal være i lufthavnen i mere end 72 timer, skal ansøge om en rejseundtagelse her og vil være i karantæne indtil deres afgang. Rejsende fra New Zealand og Stillehavsøerne behøver måske ikke rejsefritagelse. Yderligere oplysninger om transit gennem Australien findes her.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der planlægger at rejse over den australske stats grænser, bør bemærke, at nogle australske stater også har restriktioner for indenrigsrejser, grænserestriktioner og karantænekrav. Hvis du rejser videre inden for Australien, anbefales det at du kontakter din rejseudbyder/overnatningsudbyder på forhånd.

Hvis du planlægger rejser til Lismore nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Lismore