Billeje i Lismore

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Lismore

Lismore, NSW, Australien
4. dec — 11. dec
Samme aflevering
Lismore, NSW, Australien
fre 4.12
Middag
fre 11.12
Middag

Afstanden fra Lismore til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Brisbanes biludlejningsdisk

Biludlejning i Lismore

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Lismore for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Lismore udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Dollar og Budget. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Lismore biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Lismore biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Lismore tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Lismore?

Lismores hastighedsbegrænsning er 50 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Lismore er hastighedsbegrænsningen 110 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 110 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lismore

  • Få den seneste informatiom om fly til Lismore

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Lismore