Lej en bil i Cairns, Australien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Cairns, Australien

Cairns, QLD, Australien
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Cairns, QLD, Australien
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Cairns, Australien

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

143 kr. - 360 kr.

Alle biltyper

230 kr. - 419 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Cairns, Australien, er 126 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Cairns, Australien, er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 143 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 39% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cairns. I Cairns kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Cairns.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Cairns, Australien, er 189 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Cairns, Australien, er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 202 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 10% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Cairns. I Cairns kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Cairns.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Cairns, Australien, er 226 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Cairns, Australien, er i april. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 249 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Cairns. I Cairns kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Cairns.


Biludlejningsfirmaer i Cairns

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Cairns, Australien
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,1

Samlet

9,1

Afhentning/aflevering

9,5

Valuta for pengerne

8,8
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,0

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Valuta for pengerne

8,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,3

Comfort

9,3

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Valuta for pengerne

6,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,9

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,2
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,5

Valuta for pengerne

7,5
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,6

Comfort

8,0

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,4
8 kontorer
3 kontorer

Afstanden fra Cairns, Australien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Cairnss biludlejningsdisk

Biludlejning i Cairns

29 personer har søgt efter billeje i Cairns in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Cairns for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Cairns udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz, Alamo og Thrifty. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Cairns har de billigste biludlejningspriser?

Biludlejning i Cairns er billigst gennem Atlas Car & Truck Rental på et af deres 2 udlejningskontorer i byen. Den bedste daglige pris fundet af en af momondo brugere er 112 kr., men typisk kan du forvente at din biludlejning vil koste omkring 206 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Cairns, Australien biludlejning?

I de fleste tilfælde skal du ikke betale gebyr når du afbestiller din Cairns biludlejning. Du kan tjekke hvorvidt dit foretrukne udlejningsfirma i Cairns tilbyder gratis afbestilling, gennem din søgning på momondo.

Hvad er den bedste type bil at leje i Cairns i august måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Cairns på i august måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Cairns har en gennemsnitstemperatur på 23 °C gennemsnitlig nedbør på 30 mm i august måned. Leje af en Cabriolet i Cairns koster 818 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Cairns har flest biludlejningssteder?

Hertz er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Cairns, Australien. På de 3 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 288 kr. i Cairns, Australien.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Cairns, Australien?

50 km/t. er fartgrænsen i Cairns, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Cairns er henholdsvis 110 km/t. og 110 km/t.. Hvis du lejer en bil i Cairns så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Cairns, Australien i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Cairns i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 21 °C og ca. 20 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

I betragtning af, at temperaturerne i Cairns typisk er høje i løbet af juli, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Cairns om vejret i resten af Queensland?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Cairns til et roadtrip til de omkringliggende områder i juli måned, er det vigtigt at vide, at resten af Queensland normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 51 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Cairns

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Cairns

Se flere lejebiler i Queensland

Se vores biludlejningstilbud i byer som Brisbane, Coolangatta og Gladstone i Queensland

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cairns