Billeje i Pittsburgh, Pennsylvania

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Pittsburgh, Pennsylvania

Pittsburgh, PA, USA
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Pittsburgh, PA, USA
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Pittsburgh

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Pittsburgh

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Pittsburgh?

De billigste udlejningsbiler i Pittsburgh kan normalt findes gennem Dollar. Når du booker hos Dollar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 280 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Pittsburgh er 280 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Pittsburgh har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Pittsburgh, med 11 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Pittsburgh?

Leje af Nissan Rogue og Buick Encore in Pittsburgh er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Nissan Rogue in Pittsburgh kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 409 kr./dag og kan gå helt ned til 406 kr./dag. Priser på leje af en Buick Encore kan også variere, men plejer at ligge på omkring 280 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 280 kr./dag.

Bedste tilbud på lejebiler i Pittsburgh, Pennsylvania

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Pittsburgh, Pennsylvania
Economy246 kr./dag
Lille mellemklasse249 kr./dag
Stor mellemklasse251 kr./dag
Stor266 kr./dag
Lille varevogn389 kr./dag
Stor SUV391 kr./dag
Luksus302 kr./dag
Mellemstor SUV266 kr./dag
Leverandørvalg285 kr./dag
Kompakt SUV293 kr./dag
Standard SUV318 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Pittsburgh

At komme rundt med din biludlejning er den perfekte måde at udforske Pittsburgh på. Når du besøger byen, kan du besøge Pittsburgh Zoo, Phipps Conservatory, Botanisk Have eller forlystelsesparken Kennywood, som alle er et must og let tilgængeligt med billig billeje i Pittsburgh. Der er flere biludlejninger i Pittsburgh at vælge imellem, hvilket vil gøre det nemmere at komme til og fra byen. Centrum, kan du enten parkere på gaden eller i parkeringsgarager. Der er forskellige priser for parkering på gaden, markeret med farvekodede linjer. Parkering på gaden er gratis om søndagen og om aftenen fra mandag til lørdag. Byen får typisk sne i vintermånederne, så du skal være forsigtig med at leje biler i Pittsburgh i løbet af den tid.

Når man besøger Pittsburgh, er det så umagen værd at leje en bil?

Mens du udforsker centrum, er det nemt at gå rundt. Du bør overveje Biludlejning i Pittsburgh for at udforske forstæderne og gøre det til alle de seværdigheder, du ønsker at komme til. Mange af de bedste turistattraktioner ligger inden for en kort køretur fra byens centrum. Du kan parkere din Pittsburgh Biludlejning i byens centrum enten på gaden eller i en af de forskellige parkeringspladser eller garager. Parkeringsmålere betales ved kiosk eller via en app, du kan downloade på din smartphone. Pittsburgh har også et par naturskønne drev, såsom Laurel Highlands Scenic Byway, sydøst for byen. I-376 er hovedmotorvejen ind og ud af Pittsburgh, men vi anbefaler, at man undgår den i myldretiden. Det er kendt, at det er en af de mest trafikerede veje i landet.

Hvilken færdselslov skal jeg vide, når jeg kører i Pittsburgh?

Når du rejser, især til nye byer, er det vigtigt at forstå eventuelle love om kørsel, der kan variere fra dem, du normalt kører i. Pennsylvania har loven om "overgang", hvor du skal sætte farten ned og skifte vognbane, når et nødkøretøj nærmer sig, mens lysene blinker. Hvis du bruger forrudeviskerne kontinuerligt, skal du også have forlygterne tændt. Hvis du kører i Pittsburgh i vintermånederne, skal du være opmærksom på, at du skal rydde sne eller is fra køretøjet for at undgå ulykker. Hvis du får en drink, anbefaler vi, at du ikke kører og lader din udlejningsbil være hjemme.

Skal jeg have en særlig tilladelse til at køre en udlejningsbil i Pittsburgh, der besøger fra et fremmed land?

Du skal være 21 år eller ældre for at kunne leje biler i Pittsburgh. Hvis du overvejer at leje et køretøj og ikke er bosiddende i USA, skal du fremvise et gyldigt kørekort fra dit hjemland sammen med dit pas. Hvis dit lands kørekort desuden har bogstaver fra et ikke-latinsk alfabet, skal du have et International Driver's Permit for at kunne leje en bil i Pittsburgh.


Find billig billeje i Pittsburgh, Pennsylvania

Find den lejebil i Pittsburgh, der passer til dine behov

Biler i SUV

279 kr. - 503 kr.

Alle biltyper

279 kr. - 1.393 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Pittsburgh, USA er 202 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Pittsburgh, USA er i januar. Prisen er 38% lavere end resten af året og ligger på kun 279 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Pittsburgh. I Pittsburgh kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Pittsburgh.

Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

266 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Nissan Qashqai
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

293 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
Mazda CX-3
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

318 kr./dag

27 sep. - 4 okt.
BMW X1

Biludlejningsfirmaer i Pittsburgh

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Pittsburgh, Pennsylvania

Sixt

1 kontor
Oversigt

Rengøring

9,6

Comfort

9,6

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

9,3

Value

9,0

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,6

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,2

Payless

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,5

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,5

Value

8,4

National

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

7,9

Afhentning/aflevering

10,0

Value

7,4

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,1

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,7

Value

7,3

Enterprise Rent-A-Car

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,1

Hertz

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,6

Avis

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,9

Comfort

6,9

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,4

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Pittsburgh

Herunder vises de mest populære hoteller i Pittsburgh

Kørsel i lejebil i Pittsburgh – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Pittsburgh, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Pittsburgh, Pennsylvania biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Pittsburgh har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Hertz, Alamo og Payless er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Pittsburgh, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Pittsburgh i oktober måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Pittsburgh i oktober måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I oktober måned i Pittsburgh ligger temperaturen i gennemsnit på 6 °C med 81 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Pittsburgh koster 410 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Pittsburgh, Pennsylvania?

Når du lejer en bil i Pittsburgh, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Pittsburgh er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Pittsburgh.

Hvordan er vejret i Pittsburgh, PA i september?

I september er der normalt 79 mm nedbør i Pittsburgh og en gennemsnitstemperatur på 18 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Pittsburgh, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Minder vejret i Pittsburgh om vejret i resten af Pennsylvania?

Dem, der gerne vil leje bil i Pittsburgh til et roadtrip i omegnen, bør vide, at vejret i Pennsylvania i september måned normalt er ca. 18 °C med 96 mm mulig regn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Pittsburgh?

Priser for biler i Pittsburgh opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Pittsburgh?

Antallet af udbydere for biler i Pittsburgh er 39 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Pittsburgh?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Pittsburgh. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Pittsburgh?

For at leje en bil i Pittsburgh, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Se flere lejebiler i Pennsylvania

Find billige udlejningsbiler i Pennsylvania

Kom i gang med at planlægge din rejse til Pittsburgh


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Pittsburgh?

Du bør bruge momondo til at booke billeje i Pittsburgh, da du kan spare både tid og penge. momondo indhenter oplysninger om priser og regler for billeje fra tusindvis af biludlejningssites, så du nemt kan sammenligne dem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Pittsburgh?

Ved hjælp af filtre gør momondo det nemmere at finde en god billeje i Pittsburgh. Uanset om det er pris, biltype, ekstraudstyr eller regler, du gerne vil filtrere efter, så giver momondo dig mulighed for at indskrænke din søgning ved hjælp af disse og flere filtre, så du kan finde det tilbud, der passer dig bedst.

Viser momondo tilbud på billeje i Pittsburgh med gratis afbestilling?

Ja, med momondo kan du filtrere specifikt for at se resultater for biludlejningsbureauer i Pittsburgh, der tilbyder gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Pittsburgh på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Pittsburgh.

Kan jeg finde billeje i Pittsburgh, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Pittsburgh.

Kan jeg søge efter billeje i Pittsburgh med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Pittsburgh.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pittsburgh på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.