Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Pittsburgh

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Pittsburgh

Pittsburgh, PA, USA
13. dec. — 20. dec.
Pittsburgh, PA, USA
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Pittsburgh Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Pittsburgh, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,6

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,1

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Pittsburgh

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Pittsburgh Intl Lufthavn?

Enterprise Rent-A-Car har 1 lokation i Pittsburgh Intl Lufthavn. Du vil finde Enterprise Rent-A-Car beliggende på 1000 Airport Blvd.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Pittsburgh?

Ja, Enterprise Rent-A-Car i Pittsburgh tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Enterprise Rent-A-Car, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Enterprise Rent-A-Car.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Pittsburgh i januar?

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Pittsburgh i januar er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 534 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 534 kr. per dag.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Pittsburgh?

I Pittsburgh har Enterprise Rent-A-Car 11 lokationer. 1000 Airport Blvd er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 43% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Pittsburgh fra Enterprise Rent-A-Car, 1000 Airport Blvd lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Pittsburgh?

Priser for biler i Pittsburgh opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Pittsburgh?

Antallet af udbydere for biler i Pittsburgh er 40 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Pittsburgh?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Pittsburgh. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Pittsburgh?

For at leje en bil i Pittsburgh, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pittsburgh på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.