Udlejningsbiler fra Enterprise i Columbia

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Columbia

Columbia, SC, USA
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Columbia, SC, USA
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Columbia Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Columbia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,4

Comfort

5,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,0

Information om Enterprise udlejningsbiler i Columbia

Enterprise har sørget for forbedrede rengøringsmetoder hos deres biludlejningslokationer i Columbiafpr at forhindre spredningen af COVID-19 til kunder og personale. Dette inkluderer desinfiktion af bilens interiør (rat og instrumentbræt), eksteriør (håndtag og nøgler), og andre berøringsflader.Enterprise har desuden følgende ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Enterprise i Lufthavn: Columbia Metropolitan (3000 Aviation Way).

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Enterprise i Columbia. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Enterprise for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Overvej SUV udlejningsbiler fra Enterprise hvis du har brug for en udlejningsbil i Columbia i januar. Når du lejer SUV biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 644 kr. per dag og helt ned til 644 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEnterprise—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Enterprise opererer på nuværende tidspunkt fra 7 lokationer i Columbia. Den mest populære biludlejningslokation Enterprise har i Columbia er placeret på 130 Harbison Blvd.I løbet af de sidste 12 måneder har 42% af vores brugere, der søgte efter Enterprise udlejningsbiler i Columbia endt med at leje deres bil fra 130 Harbison Blvd lokationen.


Enterprise udlejningsbiler i South Carolina

Lej en bil fra Enterprise i andre byer hele vejen igennem South Carolina som Charleston og Greenville

Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som San Francisco, Houston, og Raleigh