Udlejningsbiler fra Enterprise i Phoenix

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Phoenix

Phoenix, AZ, USA
1. juli — 8. juli
Samme aflevering
Phoenix, AZ, USA
fre. 1.7
Middag
fre. 8.7
Middag
Chaufførens alder:

Phoenix Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Phoenix, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
16 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,6

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

7,0

Value

6,8

Information om Enterprise udlejningsbiler i Phoenix

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Enterprise udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Phoenix kunder og personale føler sig sikre, har Enterprise også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Phoenix Sky Harbor Intl som som er beliggende på 1805 E Sky Harbor Cir S.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Enterprise i Phoenix. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Enterprise.

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise i Phoenix i juli er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 358 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i juli, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 347 kr. per dag.

Den billigste type udlejningsbil fra Enterprise i Phoenix er Stor mellemklasse (358 kr./dag i gennemsnit). I løbet af det seneste år har 38% af vores brugere, som lejede en bil fra Enterprise, valgt en Stor mellemklasse grundet besparelsen. En Stor mellemklasse er desuden 6% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil fra Enterprise i Phoenix.

Der er 16 Enterprise biludlejningslokationer i Phoenix. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise lokation i Phoenix beliggende på 1805 E Sky Harbor Cir S. 24% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise i Phoenix lejede fra denne lokation det seneste år.


Enterprise udlejningsbiler i Arizona

Lej en bil fra Enterprise i andre byer hele vejen igennem Arizona som Tucson og Scottsdale

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Phoenix

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Phoenix biludlejningsfirmaer