Udlejningsbiler fra Enterprise i Boston

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Boston

Boston, MA, USA
23. sep. — 30. sep.
Samme aflevering
Boston, MA, USA
tor. 23.9
Middag
tor. 30.9
Middag
Chaufførens alder:

Boston Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Boston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,3

Information om Enterprise udlejningsbiler i Boston

 • Er det sikkert at leje en bil fra Enterprise i Boston under COVID-19?

  Hver Enterprise udlejningslokation i Boston er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Enterprise har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
  • Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Forbedret rengøring af shuttlebusser
  • Løfte om fuld rengøring
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Enterprise i Boston koste i oktober?

  Billeje i Boston i oktober fra Enterprise vil koste 771 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 771 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Enterprise i en uge i Boston, kan du forvente priser omkring 5.394 kr. i oktober måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Enterprise en lokation i Lufthavn: Boston Logan Intl?

  Ja, der er 1 biludlejningslokation for Enterprise i Lufthavn: Boston Logan Intl (15 Transportation Way).

 • Tilbyder Enterprise gratis afbestilling af lejebiler i Boston?

  Der er gratis afbestilling af lejebil hos Enterprise i Boston. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Enterprise.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise når man er i Boston i oktober?

  Overvej SUV udlejningsbiler fra Enterprise hvis du har brug for en udlejningsbil i Boston i oktober. Når du lejer SUV biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 388 kr. per dag og helt ned til 285 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEnterprise—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise i Boston?

  At leje en SUV er den billigste type af bil tilgængelig fra Enterprise i Boston. AT leje en SUV fra Enterprise koster 388 kr./dag i gennemsnit (16% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 33% af vores brugere valgt at leje en SUV for at spare penge på deres udlejningsbil i Boston.

 • Hvor mange Enterprise biludlejningslokationer er der i Boston?

  Der er 14 Enterprise biludlejningslokationer i Boston. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise lokation i Boston beliggende på 15 Transportation Way. 31% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise i Boston lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Boston

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Boston biludlejningsfirmaer