Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Boston

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Boston

Boston, MA, USA
12. dec. — 19. dec.
Boston, MA, USA
tir. 12.12
Middag
tir. 19.12
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise Rent-A-Car biludlejningstilbud i Boston, Massachusetts

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

624 kr. - 1.197 kr.

Alle biltyper

339 kr. - 1.197 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Boston, Massachusetts er i juli når priserne er 624 kr. per dag i gennemsnit. 624 kr. per dag er 35% lavere end den gennemsnitlige årspris på 966 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Stor udlejningsbil i Boston. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i Boston, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Stor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

544 kr./dag

10 dec. – 15 dec.
Audi A3
Acura TLX
eller lignende Premium
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

700 kr./dag

10 dec. – 15 dec.
Acura TLX

Boston Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Boston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,7

Comfort

8,6

Samlet

8,5

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,0

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Boston

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Boston Logan Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Enterprise Rent-A-Car i Boston Logan Intl Lufthavn (15 Transportation Way).

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Boston?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Enterprise Rent-A-Car i Boston. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Enterprise Rent-A-Car.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i Boston i januar?

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car hvis du har brug for en udlejningsbil i Boston i januar. Når du lejer Stor mellemklasse biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 424 kr. per dag og helt ned til 311 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEnterprise Rent-A-Car—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i Boston?

At leje en Stor mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Enterprise Rent-A-Car i Boston. AT leje en Stor mellemklasse fra Enterprise Rent-A-Car koster 424 kr./dag i gennemsnit (16% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 21% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Boston.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Boston?

Der er 14 Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer i Boston. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise Rent-A-Car lokation i Boston beliggende på 15 Transportation Way. 42% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise Rent-A-Car i Boston lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Boston?

Priser for biler i Boston blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Boston?

Fra december 2023 er der 65 udbydere at vælge mellem for biler i Boston.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Boston?

Blandt forskellige lande, herunder Boston, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Boston?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Boston. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Boston på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.