Udlejningsbiler fra Enterprise i Boston

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Boston

Boston, MA, USA
7. okt. — 14. okt.
Samme aflevering
Boston, MA, USA
fre. 7.10
Middag
fre. 14.10
Middag
Chaufførens alder:

Boston Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Boston, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
14 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,1

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,9

Value

7,3

Information om Enterprise udlejningsbiler i Boston

Hver Enterprise udlejningslokation i Boston er underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed. Disse ekstra foranstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader både udenpå udlejningsbilerne og indvendigt og pick-up/drop-off områderne. Enterprise har også introduceret ekstra foranstaltninger som:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Enterprise i Lufthavn: Boston Logan Intl (15 Transportation Way).

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Enterprise i Boston. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Enterprise.

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Enterprise hvis du har brug for en udlejningsbil i Boston i oktober. Når du lejer Stor mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 471 kr. per dag og helt ned til 346 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEnterprise—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

At leje en Stor mellemklasse er den billigste type af bil tilgængelig fra Enterprise i Boston. AT leje en Stor mellemklasse fra Enterprise koster 471 kr./dag i gennemsnit (16% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 33% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse for at spare penge på deres udlejningsbil i Boston.

Der er 14 Enterprise biludlejningslokationer i Boston. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise lokation i Boston beliggende på 15 Transportation Way. 35% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise i Boston lejede fra denne lokation det seneste år.


Enterprise udlejningsbiler i Massachusetts

Lej en bil fra Enterprise i en anden by i Massachusetts

Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Los Angeles og Raleigh

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Boston

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Boston biludlejningsfirmaer