Udlejningsbiler fra Enterprise i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
27. aug. — 3. sep.
Samme aflevering
New York, NY, USA
lør. 27.8
Middag
lør. 3.9
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

462 kr. - 1.263 kr.

Alle biltyper

537 kr. - 1.165 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i New York, New York er i oktober når priserne er 462 kr. per dag i gennemsnit. 462 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 885 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i New York, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise i New York, New York er i december når priserne er 698 kr. per dag i gennemsnit. 698 kr. per dag er 27% lavere end den gennemsnitlige årspris på 958 kr. for en Enterprise Stor udlejningsbil i New York. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise i New York, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Audi A4
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

409 kr./dag

12 okt. – 24 okt.
Audi A4
Audi A4
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

432 kr./dag

12 okt. – 24 okt.
Audi A4

New York Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
16 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,6

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,1

Information om Enterprise udlejningsbiler i New York

Enterprise udlejningslokationer i New York er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i New York:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Billeje i New York i september fra Enterprise vil koste 938 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 462 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Enterprise i en uge i New York, kan du forvente priser omkring 6.564 kr. i september måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Ja. De 1 lokation som Enterprise har i Lufthavn: New York John F Kennedy kan findes på Building 69 Federal Circle.

Ja, Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i New York. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise på et af deres udlejningssteder i New York. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise i New York i september er Standard udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 971 kr. per dag for Standard udlejningsbiler i september, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 787 kr. per dag.

Der er 16 Enterprise biludlejningslokationer i New York. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise lokation i New York beliggende på Building 69 Federal Circle. 43% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise i New York lejede fra denne lokation det seneste år.


Enterprise udlejningsbiler i New York

Lej en bil fra Enterprise i andre byer hele vejen igennem New York som Brooklyn, Staten Island, og Queens