Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i New York

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i New York

New York, NY, USA
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
New York, NY, USA
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise Rent-A-Car biludlejningstilbud i New York, New York

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

112 kr. - 1.202 kr.

Alle biltyper

510 kr. - 1.035 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i New York, New York er i september når priserne er 112 kr. per dag i gennemsnit. 112 kr. per dag er 85% lavere end den gennemsnitlige årspris på 770 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Lille udlejningsbil i New York. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Enterprise Rent-A-Car i New York, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i New York, New York er i januar når priserne er 351 kr. per dag i gennemsnit. 351 kr. per dag er 54% lavere end den gennemsnitlige årspris på 768 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Mellemstor udlejningsbil i New York. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise Rent-A-Car i New York, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i New York, New York er i februar når priserne er 592 kr. per dag i gennemsnit. 592 kr. per dag er 33% lavere end den gennemsnitlige årspris på 880 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Stor udlejningsbil i New York. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Enterprise Rent-A-Car i New York, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Cabriolet bil fra Enterprise Rent-A-Car i New York, New York er i januar når priserne er 351 kr. per dag i gennemsnit. 351 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 837 kr. for en Enterprise Rent-A-Car Cabriolet udlejningsbil i New York. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Cabriolet bil fra Enterprise Rent-A-Car i New York, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Cabriolet udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Enterprise Rent-A-Car

403 kr./dag

22 okt. – 1 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

New York Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i New York, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

16 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,5

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,0

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i New York

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i New York John F Kennedy Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som Enterprise Rent-A-Car har i New York John F Kennedy Lufthavn kan findes på Building 69 Federal Circle.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i New York?

Ja, Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i New York. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise Rent-A-Car på et af deres udlejningssteder i New York. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car når man er i New York i oktober?

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise Rent-A-Car i New York i oktober er Standard udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 905 kr. per dag for Standard udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 905 kr. per dag.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i New York?

Der er 16 Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer i New York. Ifølge vores brugere er den mest populære Enterprise Rent-A-Car lokation i New York beliggende på Building 69 Federal Circle. 56% af vores brugere som har lejet bil fra Enterprise Rent-A-Car i New York lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i New York?

Priser for biler i New York opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i New York?

Der er 127 udbydere for biler i New York fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i New York?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder New York. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i New York?

Alle førere, der lejer en bil i New York, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i New York

Lej en bil fra Enterprise Rent-A-Car i andre byer hele vejen igennem New York som Enterprise Rent-A-Car i Brooklyn, Enterprise Rent-A-Car i Staten Island, og Enterprise Rent-A-Car i Rochester

Enterprise Rent-A-Car biler i andre byer i USA

Find Enterprise Rent-A-Car tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som ENTERPRISE RENT-A-CAR I, ENTERPRISE RENT-A-CAR I, og ENTERPRISE RENT-A-CAR I

En nemmere måde at holde styr på din rejse til New York på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.