Udlejningsbiler fra Enterprise i Chicago

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Chicago

Chicago, IL, USA
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Chicago, IL, USA
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Enterprise biludlejningstilbud i Chicago, Illinois

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Mellemstor

539 kr. - 1.241 kr.

Alle biltyper

616 kr. - 1.890 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Chicago, Illinois er i april når priserne er 539 kr. per dag i gennemsnit. 539 kr. per dag er 44% lavere end den gennemsnitlige årspris på 960 kr. for en Enterprise Mellemstor udlejningsbil i Chicago. Mens april nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Enterprise i Chicago, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Enterprise alt efter hvilken dag du booker.

Audi A4
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

420 kr./dag

7 sep. – 19 sep.
Audi A4
Audi A4
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Enterprise

653 kr./dag

7 sep. – 19 sep.
Audi A4

Chicago Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Chicago, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
28 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,2

Comfort

6,2

Samlet

5,8

Afhentning/aflevering

5,9

Value

5,6

Information om Enterprise udlejningsbiler i Chicago

Udvidede rengøringsmetoder som desinfektion af interiør og eksteriør af alle Enterprise udlejningsbiler er blot få af de sikkerhedsforanstaltninger de har indført siden COVID-19. For at sikre, at deres Chicago kunder og personale føler sig sikre, har Enterprise også vedtaget disse ekstra politikker:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Enterprise har i Lufthavn: Chicago Midway kan findes på 5150 W 55th St.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Chicago. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Enterprise for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Enterprise i Chicago her.

Overvej Cabriolet udlejningsbiler fra Enterprise hvis du har brug for en udlejningsbil i Chicago i september. Når du lejer Cabriolet biler i september, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.122 kr. per dag og helt ned til 1.122 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraEnterprise—Cabriolet bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

I Chicago har Enterprise 28 lokationer. 10255 W Zemke Blvd er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 39% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Chicago fra Enterprise, 10255 W Zemke Blvd lokationen.


Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som Los Angeles, San Francisco, og New York

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Chicago

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Enterprise? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Chicago biludlejningsfirmaer