Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Illinois

Leder du efter billig biludlejning i Illinois? Så søg her!

Chicago, IL, USA
7. mar. — 14. mar.
Chicago, IL, USA
tor. 7.3
Middag
tor. 14.3
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Illinois

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Illinois

Hvad er det bedste biludlejningsfirma i Illinois?

Det bedste biludlejningsfirma i Illinois er Alamo. Udsagnet er baseret på en gennemsnitsvurdering blandt momondo-kunder på 8,1/10 fra 220 anmeldelser. Hvis du har planer om at rejse til Illinois, vil du kunne finde Alamo på 5 udlejningssteder i regionen, f.eks. i Chicago.

Hvad er den mest populære type bil at leje i Illinois?

Selvom der findes masser af andre biltyper at vælge imellem, er den mest populære type ved rejser til Illinois biltypen SUV. 37% af vores brugere valgte denne biltype, og de fandt priser på 585 kr./dag i gennemsnit.

Bedste tilbud på lejebiler i Illinois

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Illinois
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

238 kr./dag

25 apr. - 8 maj
Nissan Qashqai
Nissan Qashqai
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

248 kr./dag

25 apr. - 8 maj
Nissan Qashqai
Ford Mustang
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

264 kr./dag

10 maj - 24 maj
Ford Mustang
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

264 kr./dag

10 maj - 24 maj
Mazda CX-3
Volkswagen Jetta
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

266 kr./dag

10 maj - 24 maj
Volkswagen Jetta
Volvo S60
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

274 kr./dag

25 apr. - 8 maj
Volvo S60
Volvo XC90
eller lignende Premium SUV
Op til 5 passagerer

347 kr./dag

10 maj - 24 maj
Volvo XC90
Ford Galaxy
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

357 kr./dag

10 maj - 24 maj
Ford Galaxy
Audi A6
eller lignende Luksus
Op til 5 passagerer
4-dørs køretøjer

360 kr./dag

10 maj - 24 maj
Audi A6

Oplysninger om billeje i Illinois

Hvordan er kørselsforholdene i Illinois?

Vejene i Illinois er kendt for at være flade og under gode forhold. Imidlertid er staten Illinois kendt for at få en mængde snefald om vinteren, der påvirker kørslen. Dem, der ønsker at leje en bil i Illinois mellem november og april bør være parat til at køre i sne. I dette tilfælde skal du sørge for, at din udlejningsbil i Illinois har vinterdæk, og vi foreslår, at du ønsker at booke et køretøj med firehjulstræk for bedre trækkraft. For at komme rundt i staten er der flere interstates, der forbinder byer i Illinois såvel som de omkringliggende stater. I70 og I90 rejser øst / vest, og I55 forbinder de største byer Chicago og St. Louis.

Hvilke love skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i Illinois?

Når du kører dine billige udlejningsbiler i Illinois, skal du være opmærksom på, at alle passagerer skal bære sikkerhedssele, uanset om de er på for- eller bagsædet. Hvis du er bag en skolebus med blinkende lys, er det en alvorlig lovovertrædelse at passere den på en vej med to baner eller mindre. U-vendinger er tilladt i staten Illinois, så længe det er sikkert at gøre det. Der er dog specifikke begrænsninger for U-vendinger i byen Chicago, da der er steder, der begrænser det helt, og generelt kan du ikke dreje tæt på et kryds. Kørsel under påvirkning er strengt forbudt og er en lovovertrædelse, hvis dine niveauer er 0,08% eller højere. Slå afdelingen for motorkøretøjer op, før du får biludlejning i Illinois for at sikre, at der ikke er nogen opdateringer eller ændringer.

Hvilke dokumenter skal jeg leje en bil i Illinois?

For at afhente din udlejningsbil i Illinois skal du fremvise en gyldig licens fra enten USA eller Canada og et kreditkort i samme navn. Hvis dit kørekort er udenlandsk, kan du blive bedt om at vise en anden form for ID og din returbillet i lufthavnsfilialer. Kontakt dit afhentningsbureau tidligere for at bekræfte den nødvendige dokumentation. Du kan få en biludlejning i Illinois, hvis du er over 21 år, men kan blive pålagt et tillægsgebyr mellem 21 og 25 år.


Find billig billeje i Illinois

Find den lejebil i Illinois, der passer til dine behov

Lille cars

255 kr. - 442 kr.

Alle biltyper

252 kr. - 573 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Illinois er 342 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Illinois er i februar. Prisen er 26% lavere end resten af året og ligger på kun 255 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 21% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Illinois er 422 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Illinois er i februar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 250 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 2% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Illinois.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Illinois er 600 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Illinois er i februar. Prisen er 73% lavere end resten af året og ligger på kun 168 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Illinois.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Illinois er 478 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Illinois er i januar. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 290 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Illinois.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Illinois er 451 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Illinois er i november. Prisen er 11% lavere end resten af året og ligger på kun 405 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 5% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Illinois.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Illinois er 431 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Illinois er i februar. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 316 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus car i Illinois.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Illinois er 477 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Illinois er i juli. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 626 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Illinois

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Illinois

Alamo

8,1
Meget god
1 anmeldelse5 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,4

Comfort

8,4

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,8

Enterprise Rent-A-Car

38 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

8,1

Samlet

7,7

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,4

National

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,8

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,0

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

7,0

Value

7,0

Avis

6,4
Okay
2 anmeldelser15 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,3

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,2

Payless

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,4

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,4

Value

6,5

Hertz

24 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,7

Comfort

6,7

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,0

Budget

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,2

Value

6,0

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Illinois

Herunder vises de mest populære hoteller i Illinois
Congress Plaza Hotel

Congress Plaza Hotel

520 South Michigan Avenue, Chicago, IL, United States

0,3 km fra centrum

Warwick Allerton - Chicago

Warwick Allerton - Chicago

701 North Michigan Avenue, Chicago, IL, United States

2,2 km fra centrum

River Hotel

River Hotel

75 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km fra centrum

citizenM Chicago Downtown

citizenM Chicago Downtown

80 East Wacker Place, Chicago, IL, United States

1,3 km fra centrum

Hyatt Regency Chicago

Hyatt Regency Chicago

151 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km fra centrum

Club Quarters Hotel Wacker at Michigan, Chicago

Club Quarters Hotel Wacker at Michigan, Chicago

75 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,3 km fra centrum

Swissotel - Chicago

Swissotel - Chicago

323 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km fra centrum

Cambria Hotel Chicago Loop - Theatre District

Cambria Hotel Chicago Loop - Theatre District

32 West Randolph Street, Chicago, IL, United States

1,0 km fra centrum

Eurostars Magnificent Mile

Eurostars Magnificent Mile

660 North State Street, Chicago, IL, United States

2,1 km fra centrum

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago, IL

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago, IL

221 North Columbus Drive, Chicago, IL, United States

1,3 km fra centrum

Hotel Felix

Hotel Felix

111 West Huron Street, Chicago, IL, United States

2,2 km fra centrum

21c Museum Hotel Chicago

21c Museum Hotel Chicago

55 East Ontario Street, Chicago, IL, United States

1,9 km fra centrum

The Godfrey Hotel Chicago

The Godfrey Hotel Chicago

127 West Huron, at Lasalle, Chicago, IL, United States

2,2 km fra centrum

Palmer House a Hilton Hotel

Palmer House a Hilton Hotel

17 East Monroe Street, Chicago, IL, United States

0,5 km fra centrum

The Allegro Royal Sonesta Hotel Chicago Loop

The Allegro Royal Sonesta Hotel Chicago Loop

171 West Randolph Street, Chicago, IL, United States

1,1 km fra centrum

Freehand Chicago

Freehand Chicago

19 East Ohio Street, Chicago, IL, United States

1,9 km fra centrum

Selina Chicago

Selina Chicago

100 East Chestnut Street, Chicago, IL, United States

2,5 km fra centrum

Kinzie Hotel

Kinzie Hotel

20 West Kinzie Street, Chicago, IL, United States

1,5 km fra centrum


Billeje i Illinois

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Illinois, så du er klar til næste rejse.

Hvor lang tid lejer folk bil, når de er i Illinois?

Blandt momondo-brugere er det mest populært at leje bil i Illinois i 3 dage. For en 3-dages leje er gennemsnitsprisen 389 kr., selvom priserne kan variere afhængigt af biltype samt den by, du opholder dig i. Hvis du vil leje bil i en uge koster det som regel 2.266 kr. i gennemsnit, og for en weekendleje skal du forvente at skulle betale i alt 780 kr. i gennemsnit. Månedslang billeje i Illinois koster generelt omkring 15.412 kr. i alt afhængigt af datoerne.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Illinois?

Priser for biler i Illinois opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Illinois?

Fra februar 2024 er der 174 udbydere at vælge mellem for biler i Illinois.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Illinois?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Illinois. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Illinois?

For at leje en bil i Illinois, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Illinois?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Illinois. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Illinois?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Illinois ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Illinois med gratis afbestilling?

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Illinois.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Illinois på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Illinois med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Illinois, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Illinois.

Kan jeg søge efter billeje i Illinois med ubegrænset kilometertal på momondo?

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Illinois med ubegrænset kilometertal på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Illinois på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Illinois

Populære typer af udlejningsbiler i Illinois
De mest populære byer i regionen, baseret på søgninger inden for de seneste 12 måneder på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Biler i Illinois
tor. 7.3
Middag
tor. 14.3
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo