Billeje i Illinois

Leder du efter billig biludlejning i Illinois? Så søg her!

Chicago, IL, USA
23. aug. — 30. aug.
Samme aflevering
Chicago, IL, USA
tir. 23.8
Middag
tir. 30.8
Middag
Chaufførens alder:

Bedste tilbud på lejebiler i Illinois

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Illinois
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

55 kr./dag

23 aug. - 30 aug.
BMW X1
Audi Q3
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer
5-dørs køretøjer

59 kr./dag

7 sep. - 19 sep.
Audi Q3
Ford Mustang
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

51 kr./dag

23 aug. - 30 aug.
Ford Mustang
Mazda CX-3
eller lignende Kompakt SUV
Op til 4 passagerer

48 kr./dag

23 aug. - 30 aug.
Mazda CX-3
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

49 kr./dag

23 aug. - 30 aug.
Nissan Qashqai
Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

46 kr./dag

23 aug. - 30 aug.
Volkswagen Polo
Hyundai i40
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

46 kr./dag

23 aug. - 30 aug.
Hyundai i40
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

23 aug. - 30 aug.
Opel Corsa
Ford Galaxy
eller lignende Lille varevogn
Op til 5 passagerer

77 kr./dag

7 sep. - 19 sep.
Ford Galaxy

Find billig billeje i Illinois

Find den lejebil i Illinois, der passer til dine behov

Biler i Lille

277 kr. - 777 kr.

Alle biltyper

385 kr. - 732 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Illinois er 505 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Illinois er i februar. Prisen er 46% lavere end resten af året og ligger på kun 277 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Illinois.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Illinois er 575 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Illinois er i februar. Prisen er 61% lavere end resten af året og ligger på kun 227 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Illinois.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Illinois er 551 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Illinois er i december. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 384 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Illinois er 535 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Illinois er i marts. Prisen er 32% lavere end resten af året og ligger på kun 368 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 12% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Illinois.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Illinois er 392 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Illinois er i september. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 418 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Illinois.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Illinois er 611 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Illinois er i december. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 441 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 2% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Illinois er 842 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Illinois er i oktober. Prisen er 15% lavere end resten af året og ligger på kun 720 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 29% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Illinois. I Illinois kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

46 kr./dag

23 aug. - 30 aug.
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Illinois

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Illinois
7,1
God
1 anmeldelse7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,9

Comfort

7,9

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,2

Value

6,9
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,7

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,6
55 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,3

Comfort

6,5

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

6,1

Value

5,9
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,1

Comfort

6,3

Samlet

5,9

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,3
24 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,6

Comfort

6,9

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,6
2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,4

Samlet

5,4

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,9
23 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

6,2

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,4

Value

5,2
35 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,8

Comfort

6,0

Samlet

5,0

Afhentning/aflevering

4,9

Value

5,2

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Illinois

Herunder vises de mest populære hoteller i Illinois

Billeje i Illinois

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Illinois, så du er klar til næste rejse.

Det vil i gennemsnit koste 645 kr. om dagen at leje bil i Illinois. Vær opmærksom på, at priserne varierer ud fra en række forskellige faktorer. Som eksempel har brugere af momondo for nylig fundet lejebiler i Illinois på helt op til 1.067 kr. om dagen og helt ned til 379 kr. om dagen.

De billigste biludlejningsfirmaer i Illinois er Thrifty, Dollar og Routes Car & Truck Rentals. I de seneste 72 timer har momondo-brugere fundet udlejningspriser på helt ned til 379 kr./dag fra Thrifty, 411 kr./dag fra Dollar og 416 kr./dag fra Routes Car & Truck Rentals.

Det bedste biludlejningsfirma i Illinois er Hertz. Udsagnet er baseret på en gennemsnitsvurdering blandt momondo-kunder på 6,8/10 fra 1.269 anmeldelser. Hvis du har planer om at rejse til Illinois, vil du kunne finde Hertz på 35 udlejningssteder i regionen, f.eks. i Rockford.

Det bedste tidspunkt at leje bil i Illinois på er i februar måned, hvor priserne er de laveste i hele året. Hvis du booker 13+ dage i forvejen, kan du ofte finde priser på omkring 262 kr. om dagen i snit. Den dyreste måned at leje bil i Illinois på er maj, hvor prisen ligger omkring 816 kr. om dagen. Du kan dog være heldig at finde et bedre tilbud, afhængigt af dit valg af udlejningsfirma og biltype.

Blandt momondo-brugere er det mest populært at leje bil i Illinois i 3 dage. For en 3-dages leje er gennemsnitsprisen 411 kr., selvom priserne kan variere afhængigt af biltype samt den by, du opholder dig i. Hvis du vil leje bil i en uge koster det som regel 2.399 kr. i gennemsnit, og for en weekendleje skal du forvente at skulle betale i alt 826 kr. i gennemsnit. Månedslang billeje i Illinois koster generelt omkring 16.320 kr. i alt afhængigt af datoerne.


Biludlejning i populære byer i Illinois

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Illinois

Biludlejning i populære lufthavne i Illinois

Lej en bil fra en af de mest populære lufthavne i Illinois

Kom i gang med at planlægge din rejse til Illinois


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Illinois. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Illinois ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Ja, momondo indeholder et filter, så du kun får vist biludlejningstilbud med gratis afbestilling. Filteret er tilgængeligt i alle søgninger efter billeje på momondo, inklusive i dem for biler i Illinois.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Illinois med fair brændstofregler.

Ja, momondo kan vise dig specifikke tilbud, som inkluderer øget rengøring af lejebiler i Illinois.

Bestemt. Du kan filtrere specifikt efter tilbud på billeje i Illinois med ubegrænset kilometertal på momondo.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.