Udlejningsbiler fra Avis i Chicago

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Chicago

Chicago, IL, USA
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Chicago, IL, USA
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Chicago, Illinois

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

346 kr. - 666 kr.

Alle biltyper

331 kr. - 672 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Chicago, Illinois er i september når priserne er 346 kr. per dag i gennemsnit. 346 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 441 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Chicago. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Chicago, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Chicago, Illinois er i januar når priserne er 315 kr. per dag i gennemsnit. 315 kr. per dag er 32% lavere end den gennemsnitlige årspris på 466 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Chicago. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Chicago, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Chicago, Illinois er i december når priserne er 320 kr. per dag i gennemsnit. 320 kr. per dag er 41% lavere end den gennemsnitlige årspris på 540 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Chicago. Mens december nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Chicago, er juni den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juni på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Chicago, Illinois er i september når priserne er 338 kr. per dag i gennemsnit. 338 kr. per dag er 45% lavere end den gennemsnitlige årspris på 610 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Chicago. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Chicago, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Chicago, Illinois er i maj når priserne er 444 kr. per dag i gennemsnit. 444 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 601 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Chicago. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Chicago, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

248 kr./dag

26 sep. – 28 okt.
Audi A3
Audi A3
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

250 kr./dag

26 sep. – 28 okt.
Audi A3

Chicago Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Chicago, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Avis

6,5
Okay
2 anmeldelser11 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

7,3

Samlet

6,4

Afhentning/aflevering

6,3

Value

6,2

Information om Avis udlejningsbiler i Chicago

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Avis i Chicago koste i oktober?

251 kr. per dag i Chicago er den billigste pris for en udlejningsbil fra Avis i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Avis er tættere på 308 kr. per dag i oktober, eller 2.154 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

Har Avis en lokation i Chicago Midway Lufthavn?

I øjeblikket Avis har 1 lokation i Chicago Midway Lufthavn:
5150 West 55th Street.

Tilbyder Avis gratis afbestilling af lejebiler i Chicago?

Ja, Avis i Chicago tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Avis, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Avis.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Avis når man er i Chicago i oktober?

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Chicago i oktober. Når du lejer Stor mellemklasse biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 286 kr. per dag og helt ned til 251 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Avis i Chicago?

Til en gennemsnitspris på 286 kr. per dag, er en Stor mellemklasse udlejningsbil fra Avis i Chicago det billigste valg. 26% af vores brugere som lejede en bil i Chicago fra Avis valgte at reservere en Stor mellemklasse i løbet af de sidste 12 måneder for at spare penge. 286 kr. per dag for en Stor mellemklasse er nemlig også 32% billigere end gennemsnitsprisen for den dyreste bil Avis har at tilbyde, så det er garanteret, at du vil spare nogle penge ved at vælge den billigere model.

Hvor mange Avis biludlejningslokationer er der i Chicago?

Der er 11 Avis biludlejningslokationer i Chicago. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Chicago beliggende på 10255 West Zemke Blvd. 52% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Chicago lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Chicago?

Priser for biler i Chicago blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Chicago?

Fra september 2023 er der 114 udbydere at vælge mellem for biler i Chicago.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Chicago?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Chicago. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Chicago?

Alle førere, der lejer en bil i Chicago, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Chicago

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Chicago biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chicago på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.