Udlejningsbiler fra Avis i Chicago

Find og sammenlign gode tilbud på Avis udlejningsbiler i Chicago

Chicago, IL, USA
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Chicago, IL, USA
tir. 4.10
Middag
tir. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Avis biludlejningstilbud i Chicago, Illinois

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

405 kr. - 1.055 kr.

Alle biltyper

354 kr. - 903 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Avis i Chicago, Illinois er i februar når priserne er 405 kr. per dag i gennemsnit. 405 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 630 kr. for en Avis Lille udlejningsbil i Chicago. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Avis i Chicago, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Avis i Chicago, Illinois er i januar når priserne er 349 kr. per dag i gennemsnit. 349 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 612 kr. for en Avis Mellemstor udlejningsbil i Chicago. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Avis i Chicago, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Mellemstor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Avis i Chicago, Illinois er i marts når priserne er 351 kr. per dag i gennemsnit. 351 kr. per dag er 43% lavere end den gennemsnitlige årspris på 611 kr. for en Avis Stor udlejningsbil i Chicago. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Avis i Chicago, er september den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i september på Stor udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Avis i Chicago, Illinois er i marts når priserne er 351 kr. per dag i gennemsnit. 351 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 667 kr. for en Avis SUV udlejningsbil i Chicago. Mens marts nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Avis i Chicago, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på SUV udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Varevogn bil fra Avis i Chicago, Illinois er i maj når priserne er 491 kr. per dag i gennemsnit. 491 kr. per dag er 21% lavere end den gennemsnitlige årspris på 619 kr. for en Avis Varevogn udlejningsbil i Chicago. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Varevogn bil fra Avis i Chicago, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Varevogn udlejningsbiler fra Avis alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

415 kr./dag

7 okt. – 12 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

419 kr./dag

7 okt. – 12 okt.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

423 kr./dag

7 okt. – 12 okt.
Chevrolet Sonic Sedan

Chicago Avis lokationer

Herunder kan du finde information om alle Avis biludlejningssteder i Chicago, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5,3
Okay
1 anmeldelse11 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,4

Comfort

6,9

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,0

Value

5,3

Information om Avis udlejningsbiler i Chicago

Avis udlejningslokationer i Chicago er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Avis er engageret i at bremse smitten i Chicago:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

403 kr. per dag i Chicago er den billigste pris for en udlejningsbil fra Avis i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Avis er tættere på 532 kr. per dag i oktober, eller 3.726 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

I øjeblikket Avis har 1 lokation i Lufthavn: Chicago Midway:
5150 West 55th Street.

Ja, Avis i Chicago tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Avis, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Avis.

Overvej SUV udlejningsbiler fra Avis hvis du har brug for en udlejningsbil i Chicago i oktober. Når du lejer SUV biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 467 kr. per dag og helt ned til 435 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraAvis—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Der er 11 Avis biludlejningslokationer i Chicago. Ifølge vores brugere er den mest populære Avis lokation i Chicago beliggende på 10255 West Zemke Blvd. 43% af vores brugere som har lejet bil fra Avis i Chicago lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Chicago

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Avis? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Chicago biludlejningsfirmaer