Lej en bil i Sherbrooke, Quebec

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Sherbrooke, QC

Sherbrooke, QC, Canada
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Sherbrooke, QC, Canada
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Sherbrooke

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Sherbrooke, QC
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

6,7

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

6,5
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Sherbrooke, QC til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Montreal P Trudeau Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Sherbrooke

52 personer har søgt efter billeje i Sherbrooke in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Sherbrooke for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Budget og Enterprise er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Sherbrooke. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Sherbrooke, QC?

Sherbrookes hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Sherbrooke er hastighedsbegrænsningen 110 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Sherbrooke?

Til gennemsnitligt 227 kr./dag (og helt ned til 132 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Elantra in Sherbrooke det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Chevrolet Spark in Sherbrooke for 260 kr./dag i gennemsnit (117 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvordan er vejret i Sherbrooke, QC i september?

I september er der normalt 90 mm nedbør i Sherbrooke og en gennemsnitstemperatur på 13 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Sherbrooke, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Sherbrooke under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Sherbrooke. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Sherbrooke plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Chevrolet Spark, Hyundai Accent og Ford Focus.

Minder vejret i Sherbrooke om vejret i resten af Quebec?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Sherbrooke og rundt i Quebec eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 87 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Sherbrooke

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Sherbrooke

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sherbrooke