Billeje i Gdańsk, Polen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Gdańsk, Polen

Gdańsk, Polen
22. apr — 29. apr
Samme aflevering
Gdańsk, Polen
tor 22.4
Middag
tor 29.4
Middag

Biludlejningsfirmaer i Gdańsk

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Gdańsk, Polen
Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 2 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 10.0

Vurdering baseret på 1 anmeldelse

Vurdering af udbyder: Fantastisk 9.6

Vurdering baseret på 4 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 7.2

Vurdering baseret på 6 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.4

Vurdering baseret på 2 anmeldelser


Afstanden fra Gdańsk, Polen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Gdańsk Rebiechowos biludlejningsdisk

Biludlejning i Gdańsk

94 personer har søgt efter billeje i Gdańsk in april.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Gdańsk for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Gdańsk udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og National. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Gdańsk, Polen i maj?

I maj i Gdańsk var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 48 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 48 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Gdańsk i maj fandt en gennemsnitspris på 29 kr.. De fandt priser helt ned til 29 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Gdańsk har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Gdańsk hos GREEN MOTION , som har 4 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 40 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Gdańsk gennem GREEN MOTION er 68 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Gdańsk, Polen biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Gdańsk opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Gdańsk så som Alamo, Enterprise og National der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Gdańsk i maj måned?

Leje af en standardbil i Gdańsk i maj måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 14 °C og nedbør omkring 60 mm i maj, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Gdańsk koster 599 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Gdańsk har flest biludlejningssteder?

SURPRICE CAR RENTAL er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Gdańsk, Polen. På de 10 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 94 kr. i Gdańsk, Polen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Gdańsk, Polen?

50 km/t. er fartgrænsen i Gdańsk, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Gdańsk er henholdsvis 100 km/t. og 140 km/t.. Hvis du lejer en bil i Gdańsk så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Gdańsk, Polen i april?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Gdańsk i april måned, bør forvente temperaturer på omkring 5 °C og ca. 30 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i april?

Vejret i Gdańsk i april vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Gdańsk. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Gdańsk plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat 500, Volkswagen Golf og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Gdańsk om vejret i resten af Województwo pomorskie?

Klimaet i Województwo pomorskie i april er normalt 5 °C med en forventet nedbør på 30 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Gdańsk til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Gdańsk

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Gdańsk

Kom i gang med at planlægge din rejse til Gdańsk