De seneste tilbud
Indsigter
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Gdańsk, Województwo pomorskie

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Gdańsk, Województwo pomorskie

Chaufførens alder: 26-65
fre. 31.5
fre. 7.6

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Bedste tilbud på lejebiler i Gdańsk, Województwo pomorskie

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Gdańsk, Województwo pomorskie
Economy50 kr./dag
Lille mellemklasse56 kr./dag
Standard65 kr./dag
Mini49 kr./dag
Kompakt SUV61 kr./dag
Kompakt stationcar65 kr./dag
Mellemstor SUV81 kr./dag
Standard stationcar276 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Information om og trends inden for biludlejning i Gdańsk

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Gdańsk

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Gdańsk?

De billigste udlejningsbiler i Gdańsk kan normalt findes gennem Flex To Go. Når du booker hos Flex To Go, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 53 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Gdańsk er 94 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Gdańsk har flest lokationer?

SURPRICE CAR RENTAL har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Gdańsk, med 10 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Gdańsk?

Den mest populære bil at leje in Gdańsk blandt momondo-brugere er Mazda CX-5, efterfulgt af Nissan Qashqai. Vores brugere har set tilbud på Mazda CX-5 in Gdańsk for 182 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 124 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 276 kr. om dagen for at leje en Nissan Qashqai in Gdańsk, selvom du kan finde priser på helt ned til 98 kr. om dagen.

Find billig billeje i Gdańsk, Województwo pomorskie

Find den lejebil i Gdańsk, der passer til dine behov

Lille biler

84 kr. - 239 kr.

Alle biltyper

119 kr. - 13.654 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Gdańsk, Polen er 164 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Gdańsk, Polen er i november. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 84 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 89% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Gdańsk.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Gdańsk, Polen er 4.268 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Gdańsk, Polen er i oktober. Prisen er 98% lavere end resten af året og ligger på kun 113 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 68% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Gdańsk.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Gdańsk, Polen er 822 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Gdańsk, Polen er i maj. Prisen er 72% lavere end resten af året og ligger på kun 235 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 41% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Gdańsk, Polen er 383 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Gdańsk, Polen er i januar. Prisen er 76% lavere end resten af året og ligger på kun 93 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 73% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Gdańsk.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Gdańsk, Polen er 10.248 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Gdańsk, Polen er i december. Prisen er 99% lavere end resten af året og ligger på kun 158 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 87% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Gdańsk, Polen er 421 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Gdańsk, Polen er i september. Prisen er 14% lavere end resten af året og ligger på kun 484 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 70% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

50 kr./dag

20 juni - 24 juni
Volkswagen Polo
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

56 kr./dag

20 juni - 24 juni
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Gdańsk

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Gdańsk, Województwo pomorskie

Express Rent a Car

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Avis

2 kontorer

GREEN MOTION

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,0

Comfort

10,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

10,0

Panek

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

8,0

Value

10,0

Car Net

2 kontorer

SURPRICE CAR RENTAL

10 kontorer

ADDCAR RENTAL

5 kontorer

AbbyCar Car Rentals

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Gdańsk

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Gdańsk

Populære biltyper

Compact, SUV, Intermediate

Billigste lejebil

75 kr.

Den mest populære model

Mazda CX-5
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Gdańsk i de seneste 72 timer: Compact, SUV, Intermediate.
Den laveste pris for en lejebil i Gdańsk er 75 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 306 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Gdańsk i de seneste 7 dage er Mazda CX-5. Vores brugere foretrækker også Nissan Qashqai som alternativ.

Kørsel i lejebil i Gdańsk – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Gdańsk, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Gdańsk, Polen biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Gdańsk opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Gdańsk så som Express Rent a Car, CarWiz og Alamo der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Gdańsk, Polen?

50 km/t. er fartgrænsen i Gdańsk, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Gdańsk er henholdsvis 100 km/t. og 140 km/t.. Hvis du lejer en bil i Gdańsk så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW X5 in Gdańsk?

Hvordan er vejret i Gdańsk, Polen i maj?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Gdańsk i maj måned, bør forvente temperaturer på omkring 10 °C og ca. 50 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Gdańsk om vejret i resten af Województwo pomorskie?

Klimaet i Województwo pomorskie i maj er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 51 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Gdańsk til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Gdańsk?

Priser for biler i Gdańsk opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Gdańsk?

Fra maj 2024 er der 115 udbydere at vælge mellem for biler i Gdańsk.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Gdańsk?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Gdańsk. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Gdańsk?

Alle førere, der lejer en bil i Gdańsk, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Gdańsk?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Gdańsk, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Gdańsk?

Når du har udført en søgning efter billeje i Gdańsk, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.

Viser momondo tilbud på billeje i Gdańsk med gratis afbestilling?

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Gdańsk med gratis afbestillig.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Gdańsk på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Gdańsk med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Gdańsk, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, momondo viser tilbud med øget rengøring af lejebiler i Gdańsk.

Kan jeg søge efter billeje i Gdańsk med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Gdańsk.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Gdańsk på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
fre. 31.5
Middag
fre. 7.6
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Gdańsk

Populære typer af udlejningsbiler i Gdańsk