Lej en bil i Gdańsk, Polen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Gdańsk, Polen

Gdańsk, Polen
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Gdańsk, Polen
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Gdańsk, Polen

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

16 kr. - 139 kr.

Alle biltyper

16 kr. - 645 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Gdańsk, Polen, er 71 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Gdańsk, Polen, er i februar. Prisen er 78% lavere end resten af året og ligger på kun 16 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 60% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Gdańsk.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Gdańsk, Polen, er 162 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Gdańsk, Polen, er i april. Prisen er 81% lavere end resten af året og ligger på kun 31 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Gdańsk.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Sixt

234 kr./dag

28 aug – 29 aug
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

256 kr./dag

28 aug – 29 aug
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Panek

269 kr./dag

29 aug – 30 aug
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Gdańsk

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Gdańsk, Polen
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

6,0
10 kontorer
5 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer
4 kontorer

Afstanden fra Gdańsk, Polen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Gdańsk Rebiechowos biludlejningsdisk

Biludlejning i Gdańsk

94 personer har søgt efter billeje i Gdańsk in juli.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Gdańsk for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Gdańsk udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Hertz og Budget.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Gdańsk, Polen i august?

I august i Gdańsk var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 49 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 49 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Gdańsk i august fandt en gennemsnitspris på 29 kr.. De fandt priser helt ned til 29 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Gdańsk har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde den billigste biludlejning i Gdańsk hos GREEN MOTION , som har 4 udlejningssteder i byen. momondo brugere har fundet daglige priser helt ned til 40 kr., men den gennemsnitlige biludlejningspris i Gdańsk gennem GREEN MOTION er 69 kr./dag.

Hvad er den bedste type bil at leje i Gdańsk i august måned?

Leje af en standardbil i Gdańsk i august måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 13 °C og nedbør omkring 60 mm i august, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Gdańsk koster 606 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Gdańsk har flest biludlejningssteder?

Budget er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Gdańsk, Polen. På de 2 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 493 kr. i Gdańsk, Polen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Gdańsk, Polen?

50 km/t. er fartgrænsen i Gdańsk, hvilket også gælder de omliggende byer og bycentre. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje omkring Gdańsk er henholdsvis 100 km/t. og 140 km/t.. Hvis du lejer en bil i Gdańsk så vær opmærksom på, at disse hastighedsgrænser kan håndhæves strengt.

Hvordan er vejret i Gdańsk, Polen i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Gdańsk i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 16 °C og ca. 80 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Gdańsk i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Gdańsk. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Gdańsk plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Fiat 500, Volkswagen Golf og Volkswagen Polo.

Minder vejret i Gdańsk om vejret i resten af Województwo pomorskie?

Klimaet i Województwo pomorskie i juli er normalt 16 °C med en forventet nedbør på 80 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Gdańsk til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Polen

Se vores biludlejningstilbud i byer som Krakow, Warszawa og Poznan i Polen

Biludlejning i lufthavne i Gdańsk

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Gdańsk

Kom i gang med at planlægge din rejse til Gdańsk