Billeje i Gdańsk, Województwo pomorskie

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Gdańsk, Województwo pomorskie

Gdańsk, Polen
5. apr. — 12. apr.
Samme aflevering
Gdańsk, Polen
ons. 5.4
Middag
ons. 12.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Vigtige oplysninger om billeje i Gdańsk

Du må godt krydse grænsen i forbindelse med biludlejning i Gdansk. Men det kræver, at du meddeler dette på forhånd til udlejningsfirmaet, og du skal overholde eventuelle aftaler om, hvilke landegrænser du krydser. Reglerne for dette er meget strenge, og det varierer fra firma til firma, hvilke lande du må køre ind i, men det gælder for dem alle, at det betyder en tilføjelse af et ekstra gebyr på din samlede leje. Hos nogle udlejningsfirmaer er reglerne helt simple og tillader dig at krydse grænser til alle EU-lande. Hos andre er det et krav, at du selv definerer, hvilke lande du har brug for at køre ind i, og så laver I en individuel aftale om det. Stadig mod et gebyr.

Billeje i Gdansk kræver i de fleste tilfælde, at du medbringer et kreditkort fra et af de store internationale firmaer. Nogle firmaer tillader kreditkort fra flere firmaer end andre, men som hovedregel kan du ikke bruge debetkort, forudbetalte kort og kort, hvor teksten ikke er præget i kortet. Virtuelle kort er heller ikke en acceptabel betalingsmetode, ligesom kontanter ikke kan bruges i forbindelse med leje af bil i Gdansk. De fleste firmaer kræver også, at dit kreditkort er gyldigt i op til seks måneder efter lejen. De samme betingelser gælder for eventuelle ekstra chauffører. Vedkommende skal også medbringe kreditkort i eget navn, og der skal være dækning for depositummet på kortet. Kan du ikke leve op til kravene ved afhentningen, kan du risikere, at firmaet nægter at udlevere bilen til dig, og et eventuelt forudbetalt depositum vil være tabt.

Der er afgifter forbundet med at køre på de polske motorveje, og du betaler simpelthen ved en bom på den enkelte strækning. Polsk politi kan både idømme og opkræve bøder på stedet, og et andet alternativ er, at synderen kommer for en dommer, som kan konfiskere pas og andre dokumenter og kræve, at bøden bliver betalt inden for tre døgn. Er du kørt i bil til Gdansk, skal du sørge for at have brandslukker, advarselstrekant og gul sikkerhedsvest i bilen. Er du involveret i en ulykke, skal politiet som minimum tilkaldes og om nødvendigt også en ambulance. En lang række færdselsregler er de samme i Gdansk som i Danmark, og det gælder for eksempel lygter, vigepligt, forbud mod brug af håndholdt mobil og krav om brug af sikkerhedssele. Hastighedsbegrænsninger er i store træk de sammen, men du skal altid orientere dig via skiltene, så du overholder reglerne.


Find billig billeje i Gdańsk, Województwo pomorskie

Find den lejebil i Gdańsk, der passer til dine behov

Biler i Lille

79 kr. - 224 kr.

Alle biltyper

162 kr. - 666 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Gdańsk, Polen er 159 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Gdańsk, Polen er i november. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 79 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 53% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Gdańsk, Polen er 328 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Gdańsk, Polen er i december. Prisen er 52% lavere end resten af året og ligger på kun 158 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Gdańsk, Polen er 602 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Gdańsk, Polen er i december. Prisen er 62% lavere end resten af året og ligger på kun 232 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 44% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Gdańsk, Polen er 259 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Gdańsk, Polen er i november. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 157 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 24% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Gdańsk. I Gdańsk kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Gdańsk

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Gdańsk, Województwo pomorskie

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Panek

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

SURPRICE CAR RENTAL

10 kontorer

ADDCAR RENTAL

5 kontorer

Express Rent a Car

4 kontorer

GREEN MOTION

4 kontorer

Sunnycars

4 kontorer

AbbyCar Car Rentals

3 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Gdańsk

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Gdańsk

Det mest populære bureau

Car Net

Populære biltyper

Economy, Intermediate, Mini

Billigste lejebil

115 kr.

Den mest populære model

Fiat 500
Det mest populære biludlejningsbureau i Gdańsk, der er fundet på momondo i denne måned, er Car Net. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Carsrent og Flex To Go
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Gdańsk i de seneste 72 timer: Economy, Intermediate, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Gdańsk er 115 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 141 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Gdańsk i de seneste 7 dage er Fiat 500. Vores brugere foretrækker også Kia Picanto som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Gdańsk

Herunder vises de mest populære hoteller i Gdańsk

Kørsel i lejebil i Gdańsk – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Gdańsk, så du er klar til næste rejse.

I april i Gdańsk var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 276 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 276 kr.. Brugere, der ønskede at leje en bil i en uge i Gdańsk i april fandt en gennemsnitspris på 153 kr.. De fandt priser helt ned til 111 kr. alt efter hvilke datoer og bilmodeller, der blev søgt på.

De billigste udlejningsbiler i Gdańsk kan normalt findes gennem GREEN MOTION . Når du booker hos GREEN MOTION , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 59 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Gdańsk er 109 kr./dag.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Gdańsk

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Gdańsk

Lejebiler der er populære i Gdańsk

Lej en af disse populære biltyper i Gdańsk

Udlejningsbiler i populære bydele i Gdańsk

Behøver du en udlejningsbil i et specifikt område af Gdańsk? Begræns din søgning ved at bruge mulighederne neden for

Kom i gang med at planlægge din rejse til Gdańsk


Hvorfor vælge momondo?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Gdańsk, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Når du har udført en søgning efter billeje i Gdańsk, viser momondo resultaterne og giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud ved hjælp af filtrene. Her kan du indskrænke din søgning efter biltype, pris, bureau og flere forskellige regler, der kan være gældende.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.