Lej en bil i Stettin, Polen

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Stettin, Polen

Stettin, Polen
4. dec. — 11. dec.
Samme aflevering
Stettin, Polen
lør. 4.12
Middag
lør. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Stettin

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Stettin, Polen
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

8,0
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

10,0
6 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Stettin, Polen til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Stettin Goleniows biludlejningsdisk

Biludlejning i Stettin

227 personer har søgt efter billeje i Stettin in november.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Stettin for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz og Dollar er nogle af de mange udlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Stettin som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Stettin. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Stettin, Polen?

Når du lejer en bil i Stettin, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Stettin er henholdsvis 100 km/t. og 140 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Stettin.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Stettin?

De fleste momondo-brugere lejer en Kia Sportage in Stettin, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Mercedes-Benz A-Class. Hvis du er interesseret i at leje en Kia Sportage, er priserne i gennemsnit på 193 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Kia Sportage in Stettin på helt ned til 41 kr. om dagen. Leje af en Mercedes-Benz A-Class in Stettin ligger i gennemsnit på 392 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 149 kr. om dagen.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 5 Series in Stettin?

RENTIS udlejer en BMW 5 Series in Stettin for 988 kr./dag i gennemsnit. Muligheden for at leje en BMW 5 Series in Stettin kan variere, så du bør ikke leje bilen i sidste øjeblik.Det er også muligt at leje en Audi Q5 (også anset som køretøj i kategorien Luksus), når du lejer bil hos RENTIS in Stettin.

Hvordan er vejret i Stettin, Polen i november?

Normalt er vejret i Stettin i november måned 4 °C og den forventede nedbør er 40 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i november?

Vejret i Stettin i november vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Stettin. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Stettin plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Citroen Berlingo og Chevrolet Spark.

Minder vejret i Stettin om vejret i resten af Województwo zachodniopomorskie?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Stettin og rundt i Województwo zachodniopomorskie eller til de omkringliggende områder i november måned, kan forvente temperaturer på omkring 4 °C og ca. 40 mm regn i løbet af hele måneden.


Leje af bil i andre byer i Polen

Se vores biludlejningstilbud i byer som Krakow, Warszawa og Gdańsk i Polen

Kom i gang med at planlægge din rejse til Stettin