Billeje i Londonderry, Nordirland

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Londonderry, Nordirland

Londonderry, NIR, Storbritannien
17. maj — 24. maj
Samme aflevering
Londonderry, NIR, Storbritannien
man 17.5
Middag
man 24.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Londonderry

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Londonderry, Nordirland
8,6
Fantastisk
2 anmeldelser1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,0

Comfort

9,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

9,0
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Londonderry, Nordirland til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Belfast Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Londonderry

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Londonderry for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Londonderry udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Alamo, Enterprise og National. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Londonderry, NIR biludlejning?

Størstedelen af biludlejningsfirmaer i Londonderry tilbyder gratis afbestilling. momondo vil altid fortælle dig hvorvidt biludlejningscentre, så som Alamo, Enterprise og National, opkræver et afbestillingsgebyr for rejsende, der ændre deres rejseplaner i sidste øjeblik.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Londonderry, NIR?

Hastighedsbegrænsningen i Londonderry er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Londonderry har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Londonderry, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 115 km/t..

Hvordan er vejret i Londonderry, Storbritannien i maj?

I maj er der normalt 58 mm nedbør i Londonderry og en gennemsnitstemperatur på 10 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Londonderry, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Klimaet i Londonderry under maj måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Londonderry.

Minder vejret i Londonderry om vejret i resten af Nordirland?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Londonderry og rundt i Nordirland eller til de omkringliggende områder i maj måned, kan forvente temperaturer på omkring 10 °C og ca. 54 mm regn i løbet af hele måneden.