Lej en bil i Beirut, Libanon

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Beirut, Libanon

Beirut, Libanon
8. aug — 15. aug
Samme aflevering
Beirut, Libanon
søn 8.8
Middag
søn 15.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Beirut, Libanon

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

119 kr. - 396 kr.

Alle biltyper

119 kr. - 833 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Beirut, Libanon, er 213 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Beirut, Libanon, er i februar. Prisen er 45% lavere end resten af året og ligger på kun 119 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 54% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Beirut.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Beirut, Libanon, er 351 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Beirut, Libanon, er i marts. Prisen er 37% lavere end resten af året og ligger på kun 223 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 23% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Beirut.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Beirut, Libanon, er 675 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Beirut, Libanon, er i januar. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 446 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Beirut.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Beirut, Libanon, er 430 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Beirut, Libanon, er i marts. Prisen er 31% lavere end resten af året og ligger på kun 299 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Beirut.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Beirut, Libanon, er 257 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Beirut, Libanon, er i marts. Prisen er 8% lavere end resten af året og ligger på kun 238 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Varevogn i Beirut.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Beirut, Libanon, er 613 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Beirut, Libanon, er i juli. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 988 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 26% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Beirut.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
City Car

86 kr./dag

2 sep – 24 sep
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
City Car

92 kr./dag

2 sep – 24 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
City Car

102 kr./dag

2 sep – 24 sep
Kia Rio Hatchback

Biludlejningsfirmaer i Beirut

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Beirut, Libanon
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

7,7

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

7,5
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

4,6
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

4,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

8,0
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,6

Comfort

6,3

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

5,6
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

6,0

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,6

Valuta for pengerne

4,6
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,2

Comfort

5,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,6

Valuta for pengerne

5,2
3 kontorer
2 kontorer

Information om din rejse til Beirut

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Beirut?

Mange af de klassiske destinationer som Italien, Frankrig og Spanien har ligheder i kraft af en fælles europæisk kultur. Derfor har du måske lyst til at prøve et nyt land og en ny storby. Beirut er et godt bud på en destination i Mellemøstens Libanon. Du kan med fordel gøre brug af billeje i Beirut og tage på køreture langs kysten, da byen ligger helt ud til Middelhavet. På forhånd skal du dog kende til udlejningsbureauernes regler for biludlejning i Beirut. De forskellige udbydere har på forhånd fastsat en aldersgrænse for leje af bil. Hos City Car er mindstealderen fastsat til 21 år, inden du kan gøre brug af billeje i Beirut. Alle førere under 22 år skal desuden betale et tillægsgebyr på ca. 33,500 LBP (ca. 148 DKK) pr. lejemål. Hos Avis er mindstealderen ligeledes 21 år, mens alle chauffører under 23 år skal af med et dagsgebyr på ca. 10,039 LBP (ca. 45 DKK). Andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Sixt, Budget og Europcar har også fastsat en minimumalder for billeje i Beirut.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du bør have de libanesiske fartgrænser in mente, inden du sætter dig bag rattet i din lejebil i Beirut. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På Libanons landeveje må du til gengæld køre maksimalt 100 km/t. I Libanon har man en nul-alkohol-politik i forhold til kørsel og alkoholindtag. Derfor er promillegrænsen på 0,0. Der er intet lovkrav om, at du skal køre med dagslyset tændt, men ved mørkets frembrud skal du tænde for både for- og baglys. Du skal ikke bekymre dig om vejafgifter, da de ikke opkræves i landet.

Parkering

Når du skal på opdagelse i Beirut centrum har du brug for at parkere din lejebil. Mange steder i byen findes der valet parking, der også kendes fra USA, hvor man på visse restauranter og butikker har hyret en person til at parkere bilerne. Du kan også vælge et af parkeringshusene i Beirut, hvad enten det er i Weygand eller ved havnen og området omkring Charles Helou. Du kan også parkere ved Martyr’s Square eller på Hamra Street. Timeprisen er ca. 2,000 LBP (ca. 9 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Beirut

Lej bil i Beirut og se mere af byens opland! Du kan i den forbindelse med fordel leje bil med fri kilometer. Det er oplagt at tage turen til byen Jbeil, der er blandt landets ældste byer. Jbeil er på UNESCO’s verdensarvsliste og ligger ud til havet ved et gammelt slot. Libanon byder på endnu flere UNESCO-bevarede attraktioner. Du kan med stor fornøjelse taste Baalbek ind på din GPS. Der finder du en af landets hovedattraktioner i form af romerske ruiner. Har du børn med på ferien, så husk at bestille barnestol.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er oftest inkluderet en skadesforsikring og en tyverisikring i forbindelse med biludlejning i Beirut. Begge forsikringer kommer med en selvrisiko, som du har mulighed for at betale dig fra, hvis det ønskes. Derudover inkluderer billeje også en ansvarsforsikring. Du bør overveje tillægsdækninger på genstande som eksempelvis tag, undervogn, bilruder og hjul.

Kan man bruge sit danske kørekort i Beirut, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er kun gyldige i EU-lande og i EØS-lande. Derfor skal du en tur forbi Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort. Det koster ca. 25 DKK, og du skal medbringe kørekort samt et pasfoto. Husk at tage både dit danske og internationale kørekort med på rejsen.

Hvor i Beirut kan man hente og aflevere sin lejebil?

Beirut Lufthavn og Beirut centrum er stederne, hvor din lejebil kan hentes og afleveres igen. Det er dog ikke alle udlejningsfirmaer, der har kontor i indre by.


Afstanden fra Beirut, Libanon til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Beiruts biludlejningsdisk

Biludlejning i Beirut

I august til og med i dag 426 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Beirut.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Beirut for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Beirut har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Hertz, Avis, og Europcar. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Beirut. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Beirut, Libanon i september?

I september i Beirut var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 188 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 129 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Beirut i september, kan du forvente en pris på cirka 217 kr.. De bedste priser fås fra 104 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Beirut har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Sixt er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 292 kr./dag når du lejer en bil i Beirut. Den absolut billigste pris fundet på deres 4 udlejningskontorer i Beirut er 111 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Beirut, Libanon biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Beirut opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Beirut så som Hertz, City Car og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Beirut i september måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Beirut på i september måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Beirut har en gennemsnitstemperatur på 23 °C gennemsnitlig nedbør på 40 mm i september måned. Leje af en Cabriolet i Beirut koster 1.024 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Beirut har flest biludlejningssteder?

City Car er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Beirut, Libanon. På de 7 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 281 kr. i Beirut, Libanon.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Beirut, Libanon?

Når du lejer en bil i Beirut, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Beirut er henholdsvis 100 km/t. og 100 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Beirut.

Hvordan er vejret i Beirut, Libanon i august?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Beirut i august måned, bør forvente temperaturer på omkring 26 °C og ca. 0 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i august?

I betragtning af, at temperaturerne i Beirut typisk er høje i løbet af august, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Beirut om vejret i resten af Beirut?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Beirut til et roadtrip til de omkringliggende områder i august måned, er det vigtigt at vide, at resten af Beirut normalt har en temperatur på 26 °C, og at du kan forvente 0 mm nedbør.


Biludlejning i lufthavne i Beirut

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Beirut

Kom i gang med at planlægge din rejse til Beirut