Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Beirut

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Beirut

Beirut, Libanon
26. mar. — 2. apr.
Beirut, Libanon
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Beirut

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Beirut

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Beirut?

De billigste udlejningsbiler i Beirut kan normalt findes gennem GREEN MOTION . Når du booker hos GREEN MOTION , kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 73 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Beirut er 73 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Beirut har flest lokationer?

City Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Beirut, med 9 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Beirut?

De fleste momondo-brugere lejer en Nissan Micra in Beirut, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Kia Picanto. Hvis du er interesseret i at leje en Nissan Micra, er priserne i gennemsnit på 141 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Nissan Micra in Beirut på helt ned til 124 kr. om dagen. Leje af en Kia Picanto in Beirut ligger i gennemsnit på 134 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 116 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Beirut

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Beirut
Economy110 kr./dag
Lille mellemklasse132 kr./dag
Stor mellemklasse154 kr./dag
Standard207 kr./dag
Stor309 kr./dag
Stor SUV493 kr./dag
Premium619 kr./dag
Varevogn til passagerer383 kr./dag
Luksus672 kr./dag
Cabriolet629 kr./dag
Standard SUV253 kr./dag
Mellemstor SUV285 kr./dag
Kompakt SUV303 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Beirut

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Beirut?

Mange af de klassiske destinationer som Italien, Frankrig og Spanien har ligheder i kraft af en fælles europæisk kultur. Derfor har du måske lyst til at prøve et nyt land og en ny storby. Beirut er et godt bud på en destination i Mellemøstens Libanon. Du kan med fordel gøre brug af billeje i Beirut og tage på køreture langs kysten, da byen ligger helt ud til Middelhavet. På forhånd skal du dog kende til udlejningsbureauernes regler for biludlejning i Beirut. De forskellige udbydere har på forhånd fastsat en aldersgrænse for leje af bil. Hos City Car er mindstealderen fastsat til 21 år, inden du kan gøre brug af billeje i Beirut. Alle førere under 22 år skal desuden betale et tillægsgebyr på ca. 33,500 LBP (ca. 148 DKK) pr. lejemål. Hos Avis er mindstealderen ligeledes 21 år, mens alle chauffører under 23 år skal af med et dagsgebyr på ca. 10,039 LBP (ca. 45 DKK). Andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Sixt, Budget og Europcar har også fastsat en minimumalder for billeje i Beirut.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du bør have de libanesiske fartgrænser in mente, inden du sætter dig bag rattet i din lejebil i Beirut. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På Libanons landeveje må du til gengæld køre maksimalt 100 km/t. I Libanon har man en nul-alkohol-politik i forhold til kørsel og alkoholindtag. Derfor er promillegrænsen på 0,0. Der er intet lovkrav om, at du skal køre med dagslyset tændt, men ved mørkets frembrud skal du tænde for både for- og baglys. Du skal ikke bekymre dig om vejafgifter, da de ikke opkræves i landet.

Parkering

Når du skal på opdagelse i Beirut centrum har du brug for at parkere din lejebil. Mange steder i byen findes der valet parking, der også kendes fra USA, hvor man på visse restauranter og butikker har hyret en person til at parkere bilerne. Du kan også vælge et af parkeringshusene i Beirut, hvad enten det er i Weygand eller ved havnen og området omkring Charles Helou. Du kan også parkere ved Martyr’s Square eller på Hamra Street. Timeprisen er ca. 2,000 LBP (ca. 9 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Beirut

Lej bil i Beirut og se mere af byens opland! Du kan i den forbindelse med fordel leje bil med fri kilometer. Det er oplagt at tage turen til byen Jbeil, der er blandt landets ældste byer. Jbeil er på UNESCO’s verdensarvsliste og ligger ud til havet ved et gammelt slot. Libanon byder på endnu flere UNESCO-bevarede attraktioner. Du kan med stor fornøjelse taste Baalbek ind på din GPS. Der finder du en af landets hovedattraktioner i form af romerske ruiner. Har du børn med på ferien, så husk at bestille barnestol.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er oftest inkluderet en skadesforsikring og en tyverisikring i forbindelse med biludlejning i Beirut. Begge forsikringer kommer med en selvrisiko, som du har mulighed for at betale dig fra, hvis det ønskes. Derudover inkluderer billeje også en ansvarsforsikring. Du bør overveje tillægsdækninger på genstande som eksempelvis tag, undervogn, bilruder og hjul.

Kan man bruge sit danske kørekort i Beirut, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er kun gyldige i EU-lande og i EØS-lande. Derfor skal du en tur forbi Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort. Det koster ca. 25 DKK, og du skal medbringe kørekort samt et pasfoto. Husk at tage både dit danske og internationale kørekort med på rejsen.

Hvor i Beirut kan man hente og aflevere sin lejebil?

Beirut Lufthavn og Beirut centrum er stederne, hvor din lejebil kan hentes og afleveres igen. Det er dog ikke alle udlejningsfirmaer, der har kontor i indre by.


Find billig billeje i Beirut

Find den lejebil i Beirut, der passer til dine behov

Lille biler

127 kr. - 418 kr.

Alle biltyper

211 kr. - 724 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Beirut, Libanon er 195 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Beirut, Libanon er i januar. Prisen er 36% lavere end resten af året og ligger på kun 127 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 47% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Beirut.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Beirut, Libanon er 377 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Beirut, Libanon er i februar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 267 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 4% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Beirut.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Beirut, Libanon er 805 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Beirut, Libanon er i januar. Prisen er 47% lavere end resten af året og ligger på kun 432 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 55% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Beirut.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Beirut, Libanon er 539 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Beirut, Libanon er i februar. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 273 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 33% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Beirut.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Beirut, Libanon er 315 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Beirut, Libanon er i september. Prisen er 40% lavere end resten af året og ligger på kun 190 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Beirut.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Beirut, Libanon er 416 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Beirut, Libanon er i februar. Prisen er 7% lavere end resten af året og ligger på kun 449 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 13% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen Polo
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

110 kr./dag

6 maj - 30 maj
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

132 kr./dag

6 maj - 30 maj
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

144 kr./dag

13 apr. - 6 maj
Opel Corsa

Biludlejningsfirmaer i Beirut

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Beirut

GREEN MOTION

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

National

1 kontor

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

7,5

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,8

Value

7,6

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,5

Comfort

7,5

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

7,5

Value

7,0

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,6

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,5

Comfort

6,5

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,5

City Car

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,0

Value

8,0

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

6,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,6

Hurtige fakta om biludlejning i Beirut

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Beirut

Det mest populære bureau

Advanced Car Rental

Populære biltyper

Economy, SUV, Compact

Billigste lejebil

141 kr.

Den mest populære model

Class Special SUV
Det mest populære biludlejningsbureau i Beirut, der er fundet på momondo i denne måned, er Advanced Car Rental. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og Ace
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Beirut i de seneste 72 timer: Economy, SUV, Compact.
Den laveste pris for en lejebil i Beirut er 141 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 258 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Beirut i de seneste 7 dage er Class Special SUV. Vores brugere foretrækker også Nissan Micra som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Beirut

Herunder vises de mest populære hoteller i Beirut
Hotel Napoleon Beirut

Hotel Napoleon Beirut

62 N. Yafet Street., Beirut, Lebanon

2,4 km fra centrum

Gefinor Rotana

Gefinor Rotana

Clemenceau Street P.O. Box 113-5202, Beirut, Lebanon

1,8 km fra centrum

Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut

Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut

111267 Phoenicia Street, Ain El Mreysseh, Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon

1,6 km fra centrum

Mövenpick Hotel Beirut

Mövenpick Hotel Beirut

General De Gaulle Avenue, Raouche 2038, Beirut, Lebanon

2,8 km fra centrum

Intercontinental Phoenicia Beirut

Intercontinental Phoenicia Beirut

Po Box 11,Minet El Hosn, Beirut, Lebanon

1,5 km fra centrum

Grand Hotel Beirut

Grand Hotel Beirut

Hamra Street, Beirut, Lebanon

2,8 km fra centrum

Kempinski Summerland Hotel & Resort Beirut

Kempinski Summerland Hotel & Resort Beirut

Al Akhtal Al Saghir, PO Box 11-7791, Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon

3,2 km fra centrum

Beverly Hotel Beirut

Beverly Hotel Beirut

Ibn Sina Street, Beirut, Lebanon

1,6 km fra centrum

Raouche Arjaan by Rotana

Raouche Arjaan by Rotana

Chouran P.O. Box: 13-5325, Beirut, Lebanon

3,1 km fra centrum

Louis V Hotel Beirut

Louis V Hotel Beirut

Beirut Bay Side, Beirut, Lebanon

8,9 km fra centrum

Riviera Hotel Beirut

Riviera Hotel Beirut

Avenue De Paris Corniche El Manara, Po Box 11-4021, Beirut, Lebanon

3,1 km fra centrum

Staybridge Suites Beirut

Staybridge Suites Beirut

Alfred Nobel Street, Verdun P.O. Box 13-5593, Beirut, Lebanon

2,0 km fra centrum

1866 Court & Suites

1866 Court & Suites

1, Bliss Street, Beirut, Lebanon

2,2 km fra centrum

Studio 44

Studio 44

Hamra Street, Beirut, Lebanon

2,2 km fra centrum

Hilton Beirut Habtoor Grand

Hilton Beirut Habtoor Grand

Charles De Gaulle St. Horsh Tabet, Beirut, Lebanon

3,8 km fra centrum

Mayflower Hotel

Mayflower Hotel

1135304 Yafet st. Hamra Beirut, Lebanon, Beirut, Lebanon

2,4 km fra centrum

Hamra Urban Gardens

Hamra Urban Gardens

Abdel Baki Street, Beirut, Lebanon

1,8 km fra centrum

The Parisian Hotel

The Parisian Hotel

Ein El Mreissy - Rustom Basha Street, Beirut, Lebanon

1,9 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Beirut – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Beirut, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Beirut, Libanon i april?

I april i Beirut var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 187 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 187 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Beirut i april, kan du forvente en pris på cirka 176 kr.. De bedste priser fås fra 149 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Beirut, Libanon biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Beirut opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Beirut så som GREEN MOTION , Europcar og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Beirut i april måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Beirut på i april måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Beirut har en gennemsnitstemperatur på 20 °C gennemsnitlig nedbør på 10 mm i april måned. Leje af en Cabriolet i Beirut koster 411 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Beirut, Libanon?

Når du lejer en bil i Beirut, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Beirut er henholdsvis 100 km/t. og 100 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Beirut.

Hvordan er vejret i Beirut, Libanon i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Beirut i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 15 °C og ca. 90 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Beirut om vejret i resten af Beirut?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Beirut til et roadtrip til de omkringliggende områder i marts måned, er det vigtigt at vide, at resten af Beirut normalt har en temperatur på 15 °C, og at du kan forvente 90 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Beirut?

Priser for biler i Beirut opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Beirut?

Fra marts 2024 er der 39 udbydere at vælge mellem for biler i Beirut.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Beirut?

Blandt forskellige lande, herunder Beirut, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Beirut?

For at leje en bil i Beirut, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Beirut?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Beirut. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Beirut?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Beirut. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Beirut med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Beirut og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Beirut på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Beirut med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Beirut, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Beirut.

Kan jeg søge efter billeje i Beirut med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Beirut.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Beirut på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Beirut

Populære typer af udlejningsbiler i Beirut


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo