Billeje i Beirut

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Beirut

Beirut, Libanon
7. dec. — 14. dec.
Samme aflevering
Beirut, Libanon
ons. 7.12
Middag
ons. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Vigtige oplysninger om billeje i Beirut

Mange af de klassiske destinationer som Italien, Frankrig og Spanien har ligheder i kraft af en fælles europæisk kultur. Derfor har du måske lyst til at prøve et nyt land og en ny storby. Beirut er et godt bud på en destination i Mellemøstens Libanon. Du kan med fordel gøre brug af billeje i Beirut og tage på køreture langs kysten, da byen ligger helt ud til Middelhavet. På forhånd skal du dog kende til udlejningsbureauernes regler for biludlejning i Beirut. De forskellige udbydere har på forhånd fastsat en aldersgrænse for leje af bil. Hos City Car er mindstealderen fastsat til 21 år, inden du kan gøre brug af billeje i Beirut. Alle førere under 22 år skal desuden betale et tillægsgebyr på ca. 33,500 LBP (ca. 148 DKK) pr. lejemål. Hos Avis er mindstealderen ligeledes 21 år, mens alle chauffører under 23 år skal af med et dagsgebyr på ca. 10,039 LBP (ca. 45 DKK). Andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Sixt, Budget og Europcar har også fastsat en minimumalder for billeje i Beirut.

Du bør have de libanesiske fartgrænser in mente, inden du sætter dig bag rattet i din lejebil i Beirut. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På Libanons landeveje må du til gengæld køre maksimalt 100 km/t. I Libanon har man en nul-alkohol-politik i forhold til kørsel og alkoholindtag. Derfor er promillegrænsen på 0,0. Der er intet lovkrav om, at du skal køre med dagslyset tændt, men ved mørkets frembrud skal du tænde for både for- og baglys. Du skal ikke bekymre dig om vejafgifter, da de ikke opkræves i landet.

Når du skal på opdagelse i Beirut centrum har du brug for at parkere din lejebil. Mange steder i byen findes der valet parking, der også kendes fra USA, hvor man på visse restauranter og butikker har hyret en person til at parkere bilerne. Du kan også vælge et af parkeringshusene i Beirut, hvad enten det er i Weygand eller ved havnen og området omkring Charles Helou. Du kan også parkere ved Martyr’s Square eller på Hamra Street. Timeprisen er ca. 2,000 LBP (ca. 9 DKK).

Lej bil i Beirut og se mere af byens opland! Du kan i den forbindelse med fordel leje bil med fri kilometer. Det er oplagt at tage turen til byen Jbeil, der er blandt landets ældste byer. Jbeil er på UNESCO’s verdensarvsliste og ligger ud til havet ved et gammelt slot. Libanon byder på endnu flere UNESCO-bevarede attraktioner. Du kan med stor fornøjelse taste Baalbek ind på din GPS. Der finder du en af landets hovedattraktioner i form af romerske ruiner. Har du børn med på ferien, så husk at bestille barnestol.

Der er oftest inkluderet en skadesforsikring og en tyverisikring i forbindelse med biludlejning i Beirut. Begge forsikringer kommer med en selvrisiko, som du har mulighed for at betale dig fra, hvis det ønskes. Derudover inkluderer billeje også en ansvarsforsikring. Du bør overveje tillægsdækninger på genstande som eksempelvis tag, undervogn, bilruder og hjul.

Danske kørekort er kun gyldige i EU-lande og i EØS-lande. Derfor skal du en tur forbi Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort. Det koster ca. 25 DKK, og du skal medbringe kørekort samt et pasfoto. Husk at tage både dit danske og internationale kørekort med på rejsen.

Beirut Lufthavn og Beirut centrum er stederne, hvor din lejebil kan hentes og afleveres igen. Det er dog ikke alle udlejningsfirmaer, der har kontor i indre by.


Find billig billeje i Beirut

Find den lejebil i Beirut, der passer til dine behov

Biler i Lille

118 kr. - 458 kr.

Alle biltyper

215 kr. - 940 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Beirut, Libanon er 224 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Beirut, Libanon er i februar. Prisen er 48% lavere end resten af året og ligger på kun 118 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 61% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Beirut, Libanon er 459 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Beirut, Libanon er i marts. Prisen er 51% lavere end resten af året og ligger på kun 228 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 20% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Beirut, Libanon er 858 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Beirut, Libanon er i januar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 509 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 34% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Beirut, Libanon er 529 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Beirut, Libanon er i marts. Prisen er 58% lavere end resten af året og ligger på kun 227 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 8% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Varevogn i Beirut, Libanon er 381 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Varevogn på i Beirut, Libanon er i oktober. Prisen er 39% lavere end resten af året og ligger på kun 233 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 34% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Luksus i Beirut, Libanon er 907 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Luksus på i Beirut, Libanon er i april. Prisen er 25% lavere end resten af året og ligger på kun 688 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 38% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Cabriolet i Beirut, Libanon er 634 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Cabriolet på i Beirut, Libanon er i oktober. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 651 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Beirut

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Beirut

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

9,0

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

6,8

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,8

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,6

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,5

City Car

8 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

4,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

8,0

Budget

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,2

Comfort

5,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,2

Sunnycars

3 kontorer

AbbyCar Car Rentals

2 kontorer

Hurtige fakta om biludlejning i Beirut

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Beirut

Det mest populære bureau

City Car

Populære biltyper

Economy, Intermediate, Mini

Billigste lejebil

123 kr.

Den mest populære model

Nissan Micra
Det mest populære biludlejningsbureau i Beirut, der er fundet på momondo i denne måned, er City Car. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Europcar og GREEN MOTION
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Beirut i de seneste 72 timer: Economy, Intermediate, Mini.
Den laveste pris for en lejebil i Beirut er 123 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 158 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Beirut i de seneste 7 dage er Nissan Micra. Vores brugere foretrækker også Hyundai Accent som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Beirut

Herunder vises de mest populære hoteller i Beirut

Kørsel i lejebil i Beirut – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Beirut, så du er klar til næste rejse.

I december i Beirut var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 710 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 123 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Beirut i december, kan du forvente en pris på cirka 0 kr.. De bedste priser fås fra 0 kr..

Daglige priser fra City Car er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 114 kr./dag når du lejer en bil i Beirut. Den absolut billigste pris fundet på deres 8 udlejningskontorer i Beirut er 106 kr./dag.

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Beirut opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Beirut så som Europcar, Hertz og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

City Car er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Beirut, Libanon. På de 8 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 114 kr. i Beirut, Libanon.

Når du lejer en bil i Beirut, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Beirut er henholdsvis 100 km/t. og 100 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Beirut.

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Beirut i november måned, bør forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 110 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvis du leder efter udlejningsbil i Beirut til et roadtrip til de omkringliggende områder i november måned, er det vigtigt at vide, at resten af Beirut normalt har en temperatur på 18 °C, og at du kan forvente 110 mm nedbør.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Beirut

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Beirut

Lejebiler der er populære i Beirut

Lej en af disse populære biltyper i Beirut

Kom i gang med at planlægge din rejse til Beirut


Hvorfor vælge momondo?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Beirut. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Beirut. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Beirut og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Beirut med fair brændstofregler.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Beirut.

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Beirut.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.