Billeje i Beirut

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Beirut

Beirut, Libanon
23. jan — 30. jan
Samme aflevering
Beirut, Libanon
lør 23.1
Middag
lør 30.1
Middag

Biludlejningsfirmaer i Beirut

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Beirut
Vurdering af udbyder: God 7.3

Vurdering baseret på 3 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.8

Vurdering baseret på 23 anmeldelser

Vurdering af udbyder: God 6.5

Vurdering baseret på 20 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.9

Vurdering baseret på 7 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.6

Vurdering baseret på 14 anmeldelser

Vurdering af udbyder: Okay 5.4

Vurdering baseret på 8 anmeldelser


Hvornår er det billigst at leje en bil i Beirut?

Alle

81 kr. - 1.096 kr.

Economy

110 kr. - 259 kr.

Det billigste tidspunkt at leje en bil i Beirut er i september. Med en lejepris på kun 129 kr. pr. dag er prisen 40% lavere end resten af året. Den dyreste måned er december. Hvis du er på udkig efter en særlig biltype, er det måske værd at leje en Economy-lejebil i november. I Beirut kan prisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du bestiller din lejebil.


Information om din rejse til Beirut

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Beirut?

Mange af de klassiske destinationer som Italien, Frankrig og Spanien har ligheder i kraft af en fælles europæisk kultur. Derfor har du måske lyst til at prøve et nyt land og en ny storby. Beirut er et godt bud på en destination i Mellemøstens Libanon. Du kan med fordel gøre brug af billeje i Beirut og tage på køreture langs kysten, da byen ligger helt ud til Middelhavet. På forhånd skal du dog kende til udlejningsbureauernes regler for biludlejning i Beirut. De forskellige udbydere har på forhånd fastsat en aldersgrænse for leje af bil. Hos City Car er mindstealderen fastsat til 21 år, inden du kan gøre brug af billeje i Beirut. Alle førere under 22 år skal desuden betale et tillægsgebyr på ca. 33,500 LBP (ca. 148 DKK) pr. lejemål. Hos Avis er mindstealderen ligeledes 21 år, mens alle chauffører under 23 år skal af med et dagsgebyr på ca. 10,039 LBP (ca. 45 DKK). Andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Sixt, Budget og Europcar har også fastsat en minimumalder for billeje i Beirut.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du bør have de libanesiske fartgrænser in mente, inden du sætter dig bag rattet i din lejebil i Beirut. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På Libanons landeveje må du til gengæld køre maksimalt 100 km/t. I Libanon har man en nul-alkohol-politik i forhold til kørsel og alkoholindtag. Derfor er promillegrænsen på 0,0. Der er intet lovkrav om, at du skal køre med dagslyset tændt, men ved mørkets frembrud skal du tænde for både for- og baglys. Du skal ikke bekymre dig om vejafgifter, da de ikke opkræves i landet.

Parkering

Når du skal på opdagelse i Beirut centrum har du brug for at parkere din lejebil. Mange steder i byen findes der valet parking, der også kendes fra USA, hvor man på visse restauranter og butikker har hyret en person til at parkere bilerne. Du kan også vælge et af parkeringshusene i Beirut, hvad enten det er i Weygand eller ved havnen og området omkring Charles Helou. Du kan også parkere ved Martyr’s Square eller på Hamra Street. Timeprisen er ca. 2,000 LBP (ca. 9 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Beirut

Lej bil i Beirut og se mere af byens opland! Du kan i den forbindelse med fordel leje bil med fri kilometer. Det er oplagt at tage turen til byen Jbeil, der er blandt landets ældste byer. Jbeil er på UNESCO’s verdensarvsliste og ligger ud til havet ved et gammelt slot. Libanon byder på endnu flere UNESCO-bevarede attraktioner. Du kan med stor fornøjelse taste Baalbek ind på din GPS. Der finder du en af landets hovedattraktioner i form af romerske ruiner. Har du børn med på ferien, så husk at bestille barnestol.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er oftest inkluderet en skadesforsikring og en tyverisikring i forbindelse med biludlejning i Beirut. Begge forsikringer kommer med en selvrisiko, som du har mulighed for at betale dig fra, hvis det ønskes. Derudover inkluderer billeje også en ansvarsforsikring. Du bør overveje tillægsdækninger på genstande som eksempelvis tag, undervogn, bilruder og hjul.

Kan man bruge sit danske kørekort i Beirut, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er kun gyldige i EU-lande og i EØS-lande. Derfor skal du en tur forbi Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort. Det koster ca. 25 DKK, og du skal medbringe kørekort samt et pasfoto. Husk at tage både dit danske og internationale kørekort med på rejsen.

Hvor i Beirut kan man hente og aflevere sin lejebil?

Beirut Lufthavn og Beirut centrum er stederne, hvor din lejebil kan hentes og afleveres igen. Det er dog ikke alle udlejningsfirmaer, der har kontor i indre by. (Information checket 18/05/2019).


Afstanden fra Beirut til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Beiruts biludlejningsdisk

Biludlejning i Beirut

I januar til og med i dag 426 har momondo brugere søgt efter billig billeje i Beirut.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Beirut for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Beirut har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Alamo, National, og Avis. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Beirut. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Beirut i februar?

I februar i Beirut var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 311 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 157 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Beirut i februar, kan du forvente en pris på cirka 447 kr.. De bedste priser fås fra 164 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Beirut har de billigste biludlejningspriser?

Daglige priser fra Sixt er typisk de billigste med en gennemsnitspris på 286 kr./dag når du lejer en bil i Beirut. Den absolut billigste pris fundet på deres 4 udlejningskontorer i Beirut er 109 kr./dag.

Er der et afbestillingsgebyr på min Beirut biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Beirut opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Beirut så som Alamo, National og Avis der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Beirut i februar måned?

Vi anbefaler at leje en bil i økonomi klassen, når du besøger Beirut i februar måned. Økonomibiler er ikke de bedste til at håndtere vejrforhold med sne eller is, men er en ideel lejebil til milde temperaturer og regn. I februar måned i Beirut ligger temperaturen i gennemsnit på 15 °C med 90 mm nedbør - ideelle forhold til at leje en bil i økonomi klassen. Leje af en Economy i Beirut koster 231 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Beirut har flest biludlejningssteder?

City Car er det udlejningsfirma med flest udlejningssteder i Beirut. På de 7 udlejningssteder,kan du forvente at betale en daglig pris på 275 kr. i Beirut.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Beirut?

Når du lejer en bil i Beirut, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Beirut er henholdsvis 100 km/t. og 100 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Beirut.

Hvordan er vejret i Beirut, Libanon i januar?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Beirut i januar måned, bør forvente temperaturer på omkring 12 °C og ca. 180 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i januar?

Klimaet i Beirut under januar måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Beirut. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Beirut plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai i10, Ford Focus og Hyundai Accent.

Minder vejret i Beirut om vejret i resten af Beirut?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Beirut til et roadtrip til de omkringliggende områder i januar måned, er det vigtigt at vide, at resten af Beirut normalt har en temperatur på 12 °C, og at du kan forvente 180 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Beirut

 • Få den seneste informatiom om fly til Beirut

  Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

  Find fly til Beirut
 • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

  Få overblik over de bedste hoteller i Beiruts mest populære områder

  Find hoteller in Beirut
 • Ophold i en feriebolig

  Nyd godt af faciliteterne hjemmefra, selvom du er ude. Læs mere om ferieboliger her.

  Find ferieboliger i Beirut