Billeje i Beirut

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Beirut

Beirut, Libanon
29. sep. — 6. okt.
Samme aflevering
Beirut, Libanon
fre. 29.9
Middag
fre. 6.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Beirut

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Beirut

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Beirut?

De billigste udlejningsbiler i Beirut kan normalt findes gennem City Car. Når du booker hos City Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 96 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Beirut er 198 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Beirut har flest lokationer?

City Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Beirut, med 9 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Beirut?

De fleste momondo-brugere lejer en Hyundai i10 in Beirut, og det næstmest populære valg er ifølge vores data Dacia Lodgy. Hvis du er interesseret i at leje en Hyundai i10, er priserne i gennemsnit på 178 kr. om dagen. Nogle brugere har fundet udlejningstilbud på Hyundai i10 in Beirut på helt ned til 96 kr. om dagen. Leje af en Dacia Lodgy in Beirut ligger i gennemsnit på 189 kr. om dagen, og nogle af de billigste tilbud ligger på 182 kr. om dagen.

Bedste tilbud på lejebiler i Beirut

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Beirut
Economy107 kr./dag
Lille mellemklasse127 kr./dag
Stor mellemklasse127 kr./dag
Standard202 kr./dag
Stor321 kr./dag
Stor SUV429 kr./dag
Premium339 kr./dag
Luksus522 kr./dag
Cabriolet406 kr./dag
Mellemstor SUV165 kr./dag
Standard SUV286 kr./dag
Luksus SUV737 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Beirut

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Beirut?

Mange af de klassiske destinationer som Italien, Frankrig og Spanien har ligheder i kraft af en fælles europæisk kultur. Derfor har du måske lyst til at prøve et nyt land og en ny storby. Beirut er et godt bud på en destination i Mellemøstens Libanon. Du kan med fordel gøre brug af billeje i Beirut og tage på køreture langs kysten, da byen ligger helt ud til Middelhavet. På forhånd skal du dog kende til udlejningsbureauernes regler for biludlejning i Beirut. De forskellige udbydere har på forhånd fastsat en aldersgrænse for leje af bil. Hos City Car er mindstealderen fastsat til 21 år, inden du kan gøre brug af billeje i Beirut. Alle førere under 22 år skal desuden betale et tillægsgebyr på ca. 33,500 LBP (ca. 148 DKK) pr. lejemål. Hos Avis er mindstealderen ligeledes 21 år, mens alle chauffører under 23 år skal af med et dagsgebyr på ca. 10,039 LBP (ca. 45 DKK). Andre udlejningsfirmaer som eksempelvis Sixt, Budget og Europcar har også fastsat en minimumalder for billeje i Beirut.

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

Du bør have de libanesiske fartgrænser in mente, inden du sætter dig bag rattet i din lejebil i Beirut. I byområder må du køre maks. 50 km/t. På Libanons landeveje må du til gengæld køre maksimalt 100 km/t. I Libanon har man en nul-alkohol-politik i forhold til kørsel og alkoholindtag. Derfor er promillegrænsen på 0,0. Der er intet lovkrav om, at du skal køre med dagslyset tændt, men ved mørkets frembrud skal du tænde for både for- og baglys. Du skal ikke bekymre dig om vejafgifter, da de ikke opkræves i landet.

Parkering

Når du skal på opdagelse i Beirut centrum har du brug for at parkere din lejebil. Mange steder i byen findes der valet parking, der også kendes fra USA, hvor man på visse restauranter og butikker har hyret en person til at parkere bilerne. Du kan også vælge et af parkeringshusene i Beirut, hvad enten det er i Weygand eller ved havnen og området omkring Charles Helou. Du kan også parkere ved Martyr’s Square eller på Hamra Street. Timeprisen er ca. 2,000 LBP (ca. 9 DKK).

Udflugtsmål i og omkring Beirut

Lej bil i Beirut og se mere af byens opland! Du kan i den forbindelse med fordel leje bil med fri kilometer. Det er oplagt at tage turen til byen Jbeil, der er blandt landets ældste byer. Jbeil er på UNESCO’s verdensarvsliste og ligger ud til havet ved et gammelt slot. Libanon byder på endnu flere UNESCO-bevarede attraktioner. Du kan med stor fornøjelse taste Baalbek ind på din GPS. Der finder du en af landets hovedattraktioner i form af romerske ruiner. Har du børn med på ferien, så husk at bestille barnestol.

Hvilke forsikringer skal man have?

Der er oftest inkluderet en skadesforsikring og en tyverisikring i forbindelse med biludlejning i Beirut. Begge forsikringer kommer med en selvrisiko, som du har mulighed for at betale dig fra, hvis det ønskes. Derudover inkluderer billeje også en ansvarsforsikring. Du bør overveje tillægsdækninger på genstande som eksempelvis tag, undervogn, bilruder og hjul.

Kan man bruge sit danske kørekort i Beirut, eller skal man have et internationalt?

Danske kørekort er kun gyldige i EU-lande og i EØS-lande. Derfor skal du en tur forbi Borgerservice for at få lavet et internationalt kørekort. Det koster ca. 25 DKK, og du skal medbringe kørekort samt et pasfoto. Husk at tage både dit danske og internationale kørekort med på rejsen.

Hvor i Beirut kan man hente og aflevere sin lejebil?

Beirut Lufthavn og Beirut centrum er stederne, hvor din lejebil kan hentes og afleveres igen. Det er dog ikke alle udlejningsfirmaer, der har kontor i indre by.


Find billig billeje i Beirut

Find den lejebil i Beirut, der passer til dine behov

Biler i Lille

128 kr. - 428 kr.

Alle biltyper

275 kr. - 935 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Beirut, Libanon er 215 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Beirut, Libanon er i januar. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 128 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 63% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Beirut.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Beirut, Libanon er 373 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Beirut, Libanon er i marts. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 269 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Beirut.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Stor bil i Beirut, Libanon er 946 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Stor bil i Beirut, Libanon er i marts. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 541 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 40% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Beirut.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Beirut, Libanon er 545 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Beirut, Libanon er i marts. Prisen er 50% lavere end resten af året og ligger på kun 275 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Beirut.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Varevogn bil i Beirut, Libanon er 471 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Varevogn bil i Beirut, Libanon er i september. Prisen er 60% lavere end resten af året og ligger på kun 192 kr. pr. dag. Leje af Varevogn er normalt 19% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Luksus bil i Beirut, Libanon er 1.000 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Luksus bil i Beirut, Libanon er i april. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 738 kr. pr. dag. Leje af Luksus er normalt 43% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Luksus i Beirut.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Cabriolet bil i Beirut, Libanon er 652 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Cabriolet bil i Beirut, Libanon er i februar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 459 kr. pr. dag. Leje af Cabriolet er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Beirut. I Beirut kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

107 kr./dag

11 okt. - 27 okt.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

123 kr./dag

16 okt. - 5 nov.
Opel Corsa
Ford Focus
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

127 kr./dag

9 okt. - 24 okt.
Ford Focus

Biludlejningsfirmaer i Beirut

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Beirut

GREEN MOTION

1 kontor
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Sixt

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

7,0

Value

9,0

Europcar

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,5

Hertz

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,0

Comfort

7,3

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,6

Avis

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

6,5

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,5

City Car

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

4,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

8,0

Ace

1 kontor

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,2

Comfort

5,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,2

Hurtige fakta om biludlejning i Beirut

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Beirut

Det mest populære bureau

City Car

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Economy

Billigste lejebil

119 kr.

Den mest populære model

Hyundai Accent
Det mest populære biludlejningsbureau i Beirut, der er fundet på momondo i denne måned, er City Car. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Advanced Car Rental og Sixt
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Beirut i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Economy.
Den laveste pris for en lejebil i Beirut er 119 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 228 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Beirut i de seneste 7 dage er Hyundai Accent. Vores brugere foretrækker også Nissan Sunny som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Beirut

Herunder vises de mest populære hoteller i Beirut

Kørsel i lejebil i Beirut – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Beirut, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Beirut, Libanon i oktober?

I oktober i Beirut var gennemsnitsprisen for at leje en bil i en weekend 245 kr., men nogle brugere fandt tilbud helt ned til 118 kr.. Hvis du lejer en bil i en uge i Beirut i oktober, kan du forvente en pris på cirka 432 kr.. De bedste priser fås fra 177 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Beirut, Libanon biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Beirut opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Beirut så som GREEN MOTION , Europcar og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Beirut i oktober måned?

Leje af en standardbil i Beirut i oktober måned er hvad de fleste rejsende foretrækker. Temperaturer på et gennemsnit omkring 18 °C og nedbør omkring 110 mm i oktober, kan en standardbil sagtens klare. Det er den perfekte udlejningstype til vådeveje og temperaturer over frysepunktet. Leje af en Standard i Beirut koster 220 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Beirut, Libanon?

Når du lejer en bil i Beirut, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 50 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Beirut er henholdsvis 100 km/t. og 100 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Beirut.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Audi Q5 in Beirut?

Hvordan er vejret i Beirut, Libanon i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Beirut i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 25 °C og ca. 0 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Beirut om vejret i resten af Beirut?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Beirut til et roadtrip til de omkringliggende områder i september måned, er det vigtigt at vide, at resten af Beirut normalt har en temperatur på 25 °C, og at du kan forvente 0 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Beirut?

Priser for biler i Beirut opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Beirut?

Fra september 2023 er der 39 udbydere at vælge mellem for biler i Beirut.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Beirut?

Blandt forskellige lande, herunder Beirut, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Beirut?

For at leje en bil i Beirut, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære lufthavne i nærheden af Beirut

Lej en bil ved en af disse mest populære lufthavne i nærheden af Beirut

Lejebiler der er populære i Beirut

Lej en af disse populære biltyper i Beirut

Se flere lejebiler i Libanon

Find billige udlejningsbiler i Libanon

Kom i gang med at planlægge din rejse til Beirut


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Beirut?

momondo finder og sammenligner tusindvis af biludlejningssites for at kunne give dig det bedste udvalg af regler og biludlejninger i Beirut. Det er hurtigt og gratis at finde din billeje, så det er fornuftigt at bruge momondo til din booking.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Beirut?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Beirut. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Beirut med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Beirut og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Beirut på momondo?

momondo giver specifikt mulighed for at søge efter lejebiler i Beirut med fair brændstofregler.

Kan jeg finde billeje i Beirut, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Beirut.

Kan jeg søge efter billeje i Beirut med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, momondo kan vise muligheder for billeje med ubegrænset kilometertal i Beirut.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Beirut på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.