Udlejningsbiler fra Budget i Beirut

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Beirut

Beirut, Libanon
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Beirut, Libanon
tir. 28.9
Middag
tir. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Beirut, Beirut

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

124 kr. - 510 kr.

Alle biltyper

225 kr. - 906 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Beirut, Beirut er i november når priserne er 124 kr. per dag i gennemsnit. 124 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 250 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Beirut. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Beirut, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Beirut Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Beirut, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

5,2

Comfort

5,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,6

Valuta for pengerne

5,2

Information om Budget udlejningsbiler i Beirut

 • Er det sikkert at leje en bil fra Budget i Beirut under COVID-19?

  For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Beirut under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
  • Udlevering af engangshandsker og håndsprit
  • Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
  • Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
  • Grundig oplæring af personalet

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Beirut koste i oktober?

  I oktober, kan du forvente at betale 444 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Beirut. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Beirut fra Budget var 114 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Beirut i gennemsnit 3.109 kr. i oktober. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

 • Har Budget en lokation i Lufthavn: Beirut?

  Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Beirut som som er beliggende på Beirut Airport.

 • Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Beirut?

  Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Beirut. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Beirut her.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Beirut i oktober?

  Med en gennemsnitspris på 199 kr./dag, udlejning af Economy biler fra Budget i Beirut i oktober er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Beirut helt ned til 153 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Economy udlejningsbiler sidste oktober.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Budget i Beirut?

  Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Budget, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Beirut. At leje en Mini fra Budget koster i gennemsnit 330 kr. per dag, hvilket er 63% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 18% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Budget for at spare penge på deres rejse til Beirut.

 • Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Beirut?

  Der er 4 Budget biludlejningslokationer i Beirut. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Beirut beliggende på Beirut Airport. 58% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Beirut lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Beirut

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Beirut biludlejningsfirmaer