Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Udlejningsbiler fra Budget i Beirut

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Beirut

Chaufførens alder: 26-65
Thu 23.5
Thu 30.5
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Budget biludlejningstilbud i Beirut, Beirut

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

152 kr. - 525 kr.

Alle biltyper

152 kr. - 1.337 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Beirut, Beirut er i marts når priserne er 152 kr. per dag i gennemsnit. 152 kr. per dag er 51% lavere end den gennemsnitlige årspris på 310 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Beirut. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Beirut, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Beirut, Beirut er i februar når priserne er 271 kr. per dag i gennemsnit. 271 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 467 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Beirut. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Beirut, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Budget i Beirut, Beirut er i juni når priserne er 499 kr. per dag i gennemsnit. 499 kr. per dag er 47% lavere end den gennemsnitlige årspris på 941 kr. for en Budget Stor udlejningsbil i Beirut. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Budget i Beirut, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Beirut, Beirut er i februar når priserne er 332 kr. per dag i gennemsnit. 332 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 707 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Beirut. Mens februar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Beirut, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

267 kr./dag

29 Jul – 13 Aug
Audi A3
Audi A3
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Budget

289 kr./dag

29 Jul – 13 Aug
Audi A3

Beirut Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Beirut, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,3

Comfort

5,3

Samlet

5,3

Afhentning/aflevering

5,3

Value

5,3

Information om Budget udlejningsbiler i Beirut

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Budget i Beirut koste i juni?

I juni, kan du forvente at betale 372 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Beirut. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Beirut fra Budget var 181 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Beirut i gennemsnit 2.607 kr. i juni. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Har Budget en lokation i Beirut Lufthavn?

Ja, Budget har 1 lokation i Beirut Lufthavn som som er beliggende på Beirut Airport.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Beirut?

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Beirut. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Beirut her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Beirut i juni?

Med en gennemsnitspris på 372 kr./dag, udlejning af SUV biler fra Budget i Beirut i juni er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Beirut helt ned til 328 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for SUV udlejningsbiler sidste juni.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Beirut?

Der er 5 Budget biludlejningslokationer i Beirut. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Beirut beliggende på Beirut Airport. 87% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Beirut lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Beirut?

Priser for biler i Beirut opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Beirut?

Fra maj 2024 er der 42 udbydere at vælge mellem for biler i Beirut.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Beirut?

Blandt forskellige lande, herunder Beirut, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Beirut?

For at leje en bil i Beirut, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Beirut på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Thu 23.5
Middag
Thu 30.5
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo

Find bedre resultater til din overnatning i Beirut

Populære typer af udlejningsbiler i Beirut