Udlejningsbiler fra Budget i Beirut

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Beirut

Beirut, Libanon
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Beirut, Libanon
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Budget biludlejningstilbud i Beirut, Beirut

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

108 kr. - 438 kr.

Alle biltyper

130 kr. - 877 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Budget i Beirut, Beirut er i maj når priserne er 108 kr. per dag i gennemsnit. 108 kr. per dag er 46% lavere end den gennemsnitlige årspris på 202 kr. for en Budget Lille udlejningsbil i Beirut. Mens maj nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Budget i Beirut, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Lille udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Budget i Beirut, Beirut er i januar når priserne er 264 kr. per dag i gennemsnit. 264 kr. per dag er 38% lavere end den gennemsnitlige årspris på 423 kr. for en Budget Mellemstor udlejningsbil i Beirut. Mens januar nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Budget i Beirut, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Budget i Beirut, Beirut er i januar når priserne er 264 kr. per dag i gennemsnit. 264 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 457 kr. for en Budget SUV udlejningsbil i Beirut. Mens januar nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Budget i Beirut, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Budget alt efter hvilken dag du booker.


Beirut Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Beirut, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,2

Comfort

5,6

Samlet

5,2

Afhentning/aflevering

5,6

Value

5,2

Information om Budget udlejningsbiler i Beirut

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Budget i Beirut under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Budget har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I marts, kan du forvente at betale 130 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Beirut. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Beirut fra Budget var 120 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Beirut i gennemsnit 911 kr. i marts. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Ja, Budget har 1 lokation i Lufthavn: Beirut som som er beliggende på Beirut Airport.

Budget tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Beirut. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Budget for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Budget i Beirut her.

Med en gennemsnitspris på 128 kr./dag, udlejning af Mini biler fra Budget i Beirut i marts er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på Budget udlejningsbiler i Beirut helt ned til 120 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste marts.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra Budget, så burde du overveje at leje en Mini, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Beirut. At leje en Mini fra Budget koster i gennemsnit 128 kr. per dag, hvilket er 9% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 48% af vores brugere valgt at leje en Mini fra Budget for at spare penge på deres rejse til Beirut.

Der er 5 Budget biludlejningslokationer i Beirut. Ifølge vores brugere er den mest populære Budget lokation i Beirut beliggende på Beirut Airport. 84% af vores brugere som har lejet bil fra Budget i Beirut lejede fra denne lokation det seneste år.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Beirut

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Budget? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Beirut biludlejningsfirmaer