Billeje i Libanon

Leder du efter billig biludlejning i Libanon? Så søg her!

Beirut, Libanon
4. dec. — 11. dec.
Beirut, Libanon
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Libanon

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Libanon

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Libanon?

Ifølge vores data er Avis det billigste biludlejningsfirma i Libanon. Rejsende, som booker lejebil hos Avis, får ofte tilbud på under den daglige gennemsnitspris på 400 kr. om dagen. Afhængigt af den by, du besøger, den biltype, du gerne vil leje, og længden på billejen, kan du finde priser på helt ned til 264 kr. om dagen, hvis du booker hos Avis.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Libanon?

Ifølge vores data er GREEN MOTION et af de mest populære biludlejningsfirmaer i Libanon. Den sidste måned har 60% af brugere valgt GREEN MOTION til at dække deres behov for biludlejning. 1 bruger har givet en anmeldelse af deres oplevelse med GREEN MOTION under deres besøg i Libanon, og har givet udlejningsfirmaet en vurdering på 10,0 ud af 10.

Hvilket udlejningsbureau i Libanon har flest biludlejningssteder?

City Car er det biludlejningsfirma i Libanon, der i øjeblikket har flest biludlejningssteder. Med 9 biludlejningssteder fordelt i hele landet, bør det ikke volde nogen problemer at finde et sted i nærheden af din destination. Overvej et besøg til Beirut, som er den mest populære by i Libanon. City Car har en stor tilstedeværelse her med over 9 biludlejningssteder – mange af dem ligger i lufthavnen og i centrum.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Libanon?

Der er mange forskellige slags lejebiler at vælge imellem, men når du rejser til Libanon, er den mest populære type en Economy. Vi anslår, at 46% af vores brugere valgte en Economy i de seneste 30 dage, og i gennemsnit betalte de 134 kr. om dagen i leje. Husk, at du er meget velkommen til at vælge en anden biltype afhængigt af f.eks. budget, planlagte aktiviteter og vejret.

Bedste tilbud på lejebiler i Libanon

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære lejebiler i Libanon
Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

101 kr./dag

10 dec. - 17 dec.
Volkswagen up!
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

108 kr./dag

10 dec. - 17 dec.
Fiat Panda
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

133 kr./dag

10 dec. - 17 dec.
Peugeot 208
Opel Corsa
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

163 kr./dag

9 dec. - 22 dec.
Opel Corsa
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

173 kr./dag

22 jan. - 31 jan.
Peugeot 208
Kia XCeed
eller lignende Stor mellemklasse
Op til 5 passagerer

193 kr./dag

10 dec. - 17 dec.
Kia XCeed
Hyundai i40
eller lignende Standard
Op til 5 passagerer

240 kr./dag

22 jan. - 31 jan.
Hyundai i40
BMW X1
eller lignende Standard SUV
Op til 5 passagerer

303 kr./dag

22 jan. - 31 jan.
BMW X1
Nissan Qashqai
eller lignende Mellemstor SUV
Op til 5 passagerer

306 kr./dag

9 dec. - 22 dec.
Nissan Qashqai

Oplysninger om billeje i Libanon

Har Libanon særlige færdselsregler?

Libanon har færdselsregler, som ligner de danske. Man kører i højre side og overhaler venstre om. Du må ikke tale i håndholdt mobiltelefon. Det der kan være svært er, at færdselsreglerne ikke nødvendigvis holdes i hævd på samme måde, som du er vant til i Danmark. Derfor er det vigtigt,at du holder øjnene på vejen og på dine medtrafikanter hele tiden for at undgå uheld. Du skal selvfølgelig som gæst overholde alle reglerne, og flere af dem handler om sikkerhed, som for eksempel at børn under fem år skal sidde i autostol, og børn under 10 år må generelt ikke sidde på forsædet. Du må ikke bruge radar-detektorer, som kan advare om politiets fartfælder. Mange af de nyere GPS-systemer har den funktion, hvilket du bør være opmærksom på, når du lejer din bil. Vil du være på den sikre side, så undgå at bruge din egen GPS.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Libanon?

Inden du rejser ind i Libanon, skal du have et turistvisum, ligesom du skal have et gyldigt pas. Du skal altid have et dansk førerbevis, når du vil leje bil. Når du låner udlejningsbiler i Libanon, skal du være opmærksom på, at du skal være fyldt mindst 20 år og have haft dit kørekort i mindst ét år, før du kan leje en bil. Er du under 25 år, kan du desuden komme ud for at skulle betale et ekstra gebyr. Libanon ligger ikke i EU, og derfor skal du sørge for at få lavet et internationalt kørekort, inden du tager af sted. I det internationale kørekort er dit billede, navn og førerinformation, og det er alt sammen oversat til 12 forskellige sprog. Du bør også have styr på dine forsikringer, inden du lejer udlejningsbiler i Libanon. Kravet til forsikringer kan varierer fra biludlejning til biludlejning, og det kan anbefales, at du lejer din bil hjemmefra før afrejse.

Hvilke områder i Libanon har mest trafik?

Der er helt klart mest trafik omkring de større byer i Libanon. For eksempel hovedstaden Beirut eller Tripoli i det nordlige Libanon. Det kræver i den grad øvelse at køre bil i en by som Beirut. Der er nemlig virkelig mange gader i den gamle hovedstad, som er ensrettede. Samtidig er der fyldt med parkerede biler på de i forvejen smalle gader. Det kan besværliggøre køreturen. Uden for byerne er det ikke trafikken, der er problemet. Her er det snarere vejenes dårlige tilstand, der volder besvær for bilisterne. Det anbefales derfor ikke, at du kører uden for byerne, når det er mørkt. Mange steder er det i øvrigt heller ikke muligt at få tanket op om aftenen, da de fleste tankstationer holder lukket.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Libanon?

Libanon har en flot og lang kystlinje med strande og bjerge, hvilket gør det oplagt at opleve landet i bil. Derfor bør du tage dig en tur i din udlejningsbil langs Middelhavet. Her kan du nyde de gode strande og den smukke kyst. Start din tur i Beirut og nyd historiens vingesus i byen, som har været hjemsted for både fønikere, grækere, korsriddere og arabere. Kør herefter en tur ind i landet og bevæg dig lidt syd for Beirut mod Libanons Bjerge. Besøg Deir El Qamar, Månens Kloster. Her finder du synagoge, kirke og moske liggende op ad hinanden. Er det muligt, så kør endnu længere mod syd. Her finder du mellem Beirut og Damaskus Bekaa dalen, som har de fineste vinmarker og vinslotte. I det hele taget er der mange naturskønne veje i Libanon både i bjergene og ud mod kysten.


Find billig billeje i Libanon

Find den lejebil i Libanon, der passer til dine behov

Lille cars

124 kr. - 412 kr.

Alle biltyper

268 kr. - 914 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille car bil i Libanon er 210 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille car bil i Libanon er i februar. Prisen er 42% lavere end resten af året og ligger på kun 124 kr. pr. dag. Leje af lille car er normalt 63% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Libanon. I Libanon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille car i Libanon.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Libanon er 367 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Libanon er i marts. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 261 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 35% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Libanon. I Libanon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor car i Libanon.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor car bil i Libanon er 920 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor car bil i Libanon er i marts. Prisen er 43% lavere end resten af året og ligger på kun 526 kr. pr. dag. Leje af stor car er normalt 39% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Libanon. I Libanon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor car i Libanon.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Libanon er 562 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Libanon er i marts. Prisen er 53% lavere end resten af året og ligger på kun 268 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Libanon. I Libanon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Libanon.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Libanon er 503 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Libanon er i september. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 186 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 11% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Libanon. I Libanon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Libanon.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus car bil i Libanon er 973 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus car bil i Libanon er i april. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 718 kr. pr. dag. Leje af luksus car er normalt 42% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Libanon. I Libanon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Libanon er 634 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Libanon er i februar. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 447 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 12% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Libanon. I Libanon kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Volkswagen up!
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

101 kr./dag

10 dec. - 17 dec.
Volkswagen up!
Fiat Panda
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer

108 kr./dag

10 dec. - 17 dec.
Fiat Panda
Peugeot 208
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

133 kr./dag

10 dec. - 17 dec.
Peugeot 208

Biludlejningsfirmaer i Libanon

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Libanon

City Car

9 kontorer

Budget

7 kontorer

Avis

5 kontorer

Sixt

4 kontorer

Europcar

3 kontorer

keddy by Europcar

3 kontorer

AbbyCar Car Rentals

2 kontorer

Ace

2 kontorer

Find populære seværdigheder tæt på, hvor du henter din lejebil

Besøg disse seværdigheder, som bare skal ses, i nærheden af populære biludlejningssteder i Libanon

Nærliggende attraktioner:

Faraya Mzaar Kfardebian37,6 km

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Libanon

Herunder vises de mest populære hoteller i Libanon

Billeje i Libanon

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Libanon, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Libanon?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Libanon, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i Libanon?

I 2019 blev Libanon rangeret som nr. 118 ud af 137 lande for kvaliteten af vejnettet. Libanon fik en bedømmelse på 2,8 for vejkvaliteten, hvilket er baseret på en skala fra 1 til 7, hvor 7 er den bedste score.

Hvad er promillegrænsen i Libanon?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Libanon og stadig køre lovligt bil, er 0,08%. Nogle regioner eller byer i Libanon kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Bemærk, at man i Libanon skal være 18 for at måtte indtage alkohol. Personer, som er yngre end dette, og vælger at køre bil, vil blive straffet hårdere.

Hvor meget koster benzin i Libanon?

Du kan i gennemsnit forvente at betale 5,52 kr. pr. liter for benzin i Libanon. Husk, at dette er sidste uges nationale gennemsnit, og at benzinpriserne kan variere i de forskellige dele af landet. Som kontrast hertil kan nævnes, at Kuwait i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,32 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,11 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Libanon?

Priser for biler i Libanon opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Libanon?

Fra november 2023 er der 46 udbydere at vælge mellem for biler i Libanon.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Libanon?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Libanon. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Libanon?

For at leje en bil i Libanon, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Libanon?

Hvis du bruger momondo til at booke billeje i Libanon, kan du spare tid og penge. momondo søger på tusindvis af biludlejningssites for at give dig et bredt udvalg af biler at vælge imellem.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Libanon?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Libanon ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Libanon med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Libanon, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Libanon på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Libanon.

Kan jeg finde billeje i Libanon, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Libanon på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Libanon med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Libanon.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Libanon på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.