Lej en bil i Buenos Aires, Argentina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires, Argentina
5. aug — 12. aug
Samme aflevering
Buenos Aires, Argentina
tor 5.8
Middag
tor 12.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Buenos Aires, Argentina

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

156 kr. - 450 kr.

Alle biltyper

170 kr. - 483 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Buenos Aires, Argentina, er 128 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Buenos Aires, Argentina, er i november. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 156 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 33% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Buenos Aires. I Buenos Aires kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Buenos Aires.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Buenos Aires, Argentina, er 177 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Buenos Aires, Argentina, er i august. Prisen er 0% lavere end resten af året og ligger på kun 180 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 6% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Buenos Aires. I Buenos Aires kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Buenos Aires.


Biludlejningsfirmaer i Buenos Aires

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Buenos Aires, Argentina
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

9,6

Comfort

8,8

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

6,8

Valuta for pengerne

7,6
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

8,0

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

8,0

Valuta for pengerne

7,0
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

6,2

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

7,2

Valuta for pengerne

6,4
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

3,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
13 kontorer
7 kontorer
7 kontorer
5 kontorer

Afstanden fra Buenos Aires, Argentina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Buenos Aires Ministro Pistarini Intles biludlejningsdisk

Biludlejning i Buenos Aires

I juli har vi foretaget 11 søgninger på biludlejning i Buenos Aires for momondos brugere.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Buenos Aires for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Buenos Aires udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Budget, Alamo og Hertz. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Buenos Aires har de billigste biludlejningspriser?

Europcar har typisk de billigste daglige priser i Buenos Aires, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 261 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 232 kr./dag for deres udlejningsbil i Buenos Aires.

Er der et afbestillingsgebyr på min Buenos Aires, Argentina biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Buenos Aires ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Buenos Aires. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Buenos Aires har flest biludlejningssteder?

Europcar har flest udlejningssteder i Buenos Aires, Argentina med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 261 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Buenos Aires, Argentina?

Hvis du lejer en bil i Buenos Aires, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 70 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Buenos Aires er der generelt en hastighedsbegrænsning på 110 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Buenos Aires er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Hvordan er vejret i Buenos Aires, Argentina i juli?

Normalt er vejret i Buenos Aires i juli måned 11 °C og den forventede nedbør er 50 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Vejret i Buenos Aires i juli vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Buenos Aires. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Buenos Aires plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai i10 og Ford Ka.

Minder vejret i Buenos Aires om vejret i resten af Capital Federal District?

Klimaet i Capital Federal District i juli er normalt 11 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Buenos Aires til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Biludlejning i lufthavne i Buenos Aires

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Buenos Aires

Kom i gang med at planlægge din rejse til Buenos Aires