Billeje i Buenos Aires, Capital Federal District

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Buenos Aires, Capital Federal District

Buenos Aires, Argentina
9. feb. — 16. feb.
Samme aflevering
Buenos Aires, Argentina
tor. 9.2
Middag
tor. 16.2
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Find billig billeje i Buenos Aires, Capital Federal District

Find den lejebil i Buenos Aires, der passer til dine behov

Biler i Lille

173 kr. - 780 kr.

Alle biltyper

184 kr. - 1.064 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Buenos Aires, Argentina er 385 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Buenos Aires, Argentina er i august. Prisen er 56% lavere end resten af året og ligger på kun 173 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 26% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Buenos Aires. I Buenos Aires kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Buenos Aires, Argentina er 380 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Buenos Aires, Argentina er i august. Prisen er 49% lavere end resten af året og ligger på kun 195 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Buenos Aires. I Buenos Aires kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Buenos Aires

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Buenos Aires, Capital Federal District

Budget

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

9,2

Samlet

9,2

Afhentning/aflevering

8,0

Value

8,8

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,5

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,5

Value

8,5

Rentacar

15 kontorer

Full Rent Car Rental

7 kontorer

Localiza

7 kontorer

UMove

5 kontorer

Avis

4 kontorer

Rentar Low Cost

4 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Buenos Aires

Herunder vises de mest populære hoteller i Buenos Aires

Kørsel i lejebil i Buenos Aires – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Buenos Aires, så du er klar til næste rejse.

De billigste udlejningsbiler i Buenos Aires kan normalt findes gennem Street Rent a Car. Når du booker hos Street Rent a Car, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 25,43/dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Buenos Aires er 27,83/dag.

Når du lejer en bil, kan du forvente at størstedelen af biludlejningssteder i Buenos Aires ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på at momondo ikke bestemmer afbestillingspolitikkerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Buenos Aires. Tjek altid afbestillingspolitikken, når du søger efter en udlejningsbil.

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 18 °C og nedbør på 80 mm i marts, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Buenos Aires. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i marts måned og er et populært valg blandt Buenos Aires rejsende. Leje af en Standard i Buenos Aires koster 397 kr./dag i gennemsnit.

Rentacar har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Buenos Aires, med 15 lokationer.

Hvis du lejer en bil i Buenos Aires, så vær opmærksom på at den nuværende hastighedsgrænse inden for byområderne er 70 km/t. med mindre der er skiltet noget andet. I forstaderne omkring Buenos Aires er der generelt en hastighedsbegrænsning på 110 km/t.. Hvis du rejser på en motorvej i Buenos Aires er hastighedsbegrænsningen 130 km/t..

Normalt er vejret i Buenos Aires i februar måned 24 °C og den forventede nedbør er 100 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Klimaet i Capital Federal District i februar er normalt 24 °C med en forventet nedbør på 100 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Buenos Aires til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Buenos Aires


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Buenos Aires, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Buenos Aires ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Selvfølgelig! momondo har et særskilt filter til brugere, der specifikt er på udkig efter billeje i Buenos Aires med gratis afbestillig.

Ja, momondo indeholder et filter for fair brændstofregler på billeje i Buenos Aires.

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Buenos Aires på momondo.

Ubegrænset kilometertal er bestemt en mulighed, som momondo tilbyder på lejebiler i Buenos Aires.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.