Udlejningsbiler fra Hertz i Buenos Aires

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Buenos Aires, Argentina
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Buenos Aires Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Buenos Aires, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,0

Comfort

8,5

Samlet

8,0

Afhentning/aflevering

9,5

Value

8,5

Information om Hertz udlejningsbiler i Buenos Aires

Alle Hertz biludlejningslokationer i Buenos Aires tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Buenos Aires J. Newbery. Du vil finde Hertz beliggende på Ave. Rafael Obligado.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Buenos Aires. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Buenos Aires her.

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Buenos Aires, Standard udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Standard udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 897 kr./dag i gennemsnit og 814 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Der er 5 Hertz biludlejningslokationer i Buenos Aires. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Buenos Aires beliggende på Autopista Teniente Ricchieri. 48% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Buenos Aires lejede fra denne lokation det seneste år.