Udlejningsbiler fra Hertz i Buenos Aires

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina
7. dec. — 14. dec.
Buenos Aires, Argentina
tor. 7.12
Middag
tor. 14.12
Middag
Chaufførens alder:

Hertz biludlejningstilbud i Buenos Aires, Capital Federal District

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

232 kr. - 2.244 kr.

Alle biltyper

339 kr. - 1.220 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Hertz i Buenos Aires, Capital Federal District er i februar når priserne er 232 kr. per dag i gennemsnit. 232 kr. per dag er 69% lavere end den gennemsnitlige årspris på 741 kr. for en Hertz Lille udlejningsbil i Buenos Aires. Mens februar nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Hertz i Buenos Aires, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Lille udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Buenos Aires, Capital Federal District er i december når priserne er 214 kr. per dag i gennemsnit. 214 kr. per dag er 63% lavere end den gennemsnitlige årspris på 584 kr. for en Hertz Mellemstor udlejningsbil i Buenos Aires. Mens december nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Hertz i Buenos Aires, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Mellemstor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Hertz i Buenos Aires, Capital Federal District er i oktober når priserne er 425 kr. per dag i gennemsnit. 425 kr. per dag er 39% lavere end den gennemsnitlige årspris på 696 kr. for en Hertz Stor udlejningsbil i Buenos Aires. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Hertz i Buenos Aires, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på Stor udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Hertz i Buenos Aires, Capital Federal District er i september når priserne er 408 kr. per dag i gennemsnit. 408 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 699 kr. for en Hertz SUV udlejningsbil i Buenos Aires. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Hertz i Buenos Aires, er november den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i november på SUV udlejningsbiler fra Hertz alt efter hvilken dag du booker.


Buenos Aires Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Buenos Aires, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,0

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

7,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Buenos Aires

Har Hertz en lokation i Buenos Aires J. Newbery Lufthavn?

Hertz har 1 lokation i Buenos Aires J. Newbery Lufthavn. Du vil finde Hertz beliggende på Ave. Rafael Obligado.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Buenos Aires?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Buenos Aires. Det kan dog være forbundet til et gebyr, hvis du afbestiller i sidste øjeblik. Vi anbefaler, at du ringer til Hertz for at få flere oplysninger. Du kan på fanen med udlejningssteder finde lokale telefonnumre til Hertz i Buenos Aires her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Buenos Aires i december?

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i Buenos Aires, Premium udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Premium udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 418 kr./dag i gennemsnit og 410 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvad er den billigste type bil at leje fra Hertz i Buenos Aires?

Den billigste type bil Hertz tilbyder i Buenos Aires er Premium til 418 kr. i gennemsnit per dag. 418 kr. per dag er 2% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Hertz, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 25% af momondo-brugere som har lejet en bil i Buenos Aires fra Hertz valgte Premium, ofte grundet besparelsen.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Buenos Aires?

Der er 3 Hertz biludlejningslokationer i Buenos Aires. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i Buenos Aires beliggende på Autopista Teniente Ricchieri. 56% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i Buenos Aires lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Buenos Aires?

Priser for biler i Buenos Aires blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Buenos Aires?

Fra november 2023 er der 101 udbydere at vælge mellem for biler i Buenos Aires.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Buenos Aires?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Buenos Aires. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Buenos Aires?

For at leje en bil i Buenos Aires, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Buenos Aires på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.