Billeje i Argentina

Leder du efter billig biludlejning i Argentina? Så søg her!

Buenos Aires, Argentina
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
Buenos Aires, Argentina
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Argentina

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Argentina

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Argentina?

UMove er det billigste biludlejningsfirma i Argentina, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 368 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Argentina 534 kr. om dagen.

Hvad er det mest populære biludlejningssted i Argentina?

Alamo er det mest populære biludlejningsfirma i Argentina med 33% af momondos brugere der har valgt firmaet den sidste måned. Alamo har også 20 anmeldelserog en vurdering på 8,8 ud af 10, hvilket gør dette biludlejningsfirma til et populært valg blandt rejsende.

Hvilket udlejningsbureau i Argentina har flest biludlejningssteder?

Med 91 biludlejningssteder i Argentina er Rentacar det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Rentacar plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Argentina. I Buenos Aires har Rentacar for eksempel 15 biludlejningssteder.

Hvad er den mest populære biltype at leje i Argentina?

Rejsende til Argentina foretrækker normalt en Lille mellemklasse. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 76% af vores brugere lejet en Lille mellemklasse til deres rejse til Argentina til en gennemsnitspris på 332 kr. pr. dag.

Oplysninger om billeje i Argentina

Har Argentina nogen unikke færdselslove?

På mange områder minder de argentinske færdselsregler om de danske. Men derfor skal du alligevel sætte dig ind i de lokale regler, hvis du har planet om at køre rundt i Argentina i en udlejningsbil. Du skal køre i højre side som i Danmark, og alle i bilen skal have sikkerhedssele på. Til gengæld er der ikke helt samme strenge overholdelse af rødt lys i kryds. Det er ganske almindeligt, at der bliver kørt over for rødt, så du skal være ekstra opmærksom, når du kommer til et kryds. Søger du ud i de landlige områder af Argentina i din lejebil, skal du være opmærksom på, at der kan være store huller i vejene, og at der mange steder er grus på vejen, som øger risikoen for, at bilen skrider ud og måske endda vælter.

Hvad er de juridiske krav og dokumentationskrav for at leje en bil i Argentina?

For at benytte udlejningsbiler i Argentina skal du have et gyldigt kørekort, og der er også visse krav til din alder. Kan du ikke leve op til kravene, risikerer du, at du ikke kan leje en bil, eller at der er ekstra gebyrer tilføjet lejeprisen. Biludlejning i Argentina kræver også, at du har haft dit kørekort i helt op til to år forud for lejeperioden, og du vil i tilfælde af at dit kort ikke er på enten engelsk, spansk eller portugisisk også være nødt til at have et internationalt kørekort, du kan vise sammen med enten dit pas eller et nationalt ID-kort. Du skal også benytte et internationalt kreditkort, som står i dit navn, og det skal du vise ved afhentning af bilen. Debetkort og kontanter bliver ikke accepteret som betaling for billeje.

Hvilke områder i Argentina har mest trafik?

Argentinerne er kendt som aggressive bilister, så du gør klogt i at være ekstremt opmærksom, hvis du skal køre i udlejningsbiler i Argentina. Særligt omkring byerne, hvor der også ofte er afgifter på vejene, er der risiko for køer og for stilstand og dermed også for en hel del utålmodighed og brug af hornet. Trafikken er mest tæt i og ved de store byer som Buenos Aires, Cordoba og Rosario, men også La Plata og Mar del Plata kan være en træls omgang i bil. Skal du køre mellem byerne, er det en rigtig god idé at leje en bil, for det er som regel både hurtigere og mere komfortabelt end eventuelle offentlige alternativer. Mellem byerne og i de mange flotte naturområder på landet er der også bedre plads på vejene, så udlejningsbiler kan bruges til store oplevelser frem for at sidde fast i en kø i storbyen.

Hvad er de bedste, naturskønne veje i Argentina?

Lej en bil Argentina og forbered dog på helt ufattelige oplevelser i det smukke land. Prøv for eksempel at køre fra Salta til Cafayete og nyd Quebrada-kløften på ruten. Her er klipper og sten i et væld af farver, og når solen rammer helt rigtigt, får farverne nyt liv. Ellers kan man køre en tur på en af verdens længste vejstrækninger, som lidt uprætentiøst bare hedder Ruta 40. Den passerer mere end 20 nationalparker, og på strækningen mellem Belén og San Antonio de Los Cobres passerer man det højeste punkt på en vejstrækning i verden, da man er en håndfuld kilometer over vandets overflade. En anden vidunderlig tur er fra Bariloche til San Martin, som smyger sig langs syv søer og med udsigt til sne-toppede Andesbjerge i horisonten. Endelig kan du også køre fra Calafate til El Chaltén, hvor turen begynder ved Perito Moreno-gletsjeren, som er i konstant bevægelse. Her kommer man blandt andet også forbi Lago Argentina og Fitz Roy Peak ved grænsen til Chile.


Find billig billeje i Argentina

Find den lejebil i Argentina, der passer til dine behov

Lille

179 kr. - 3.901 kr.

Alle biltyper

191 kr. - 1.630 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Lille bil i Argentina er 748 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Lille bil i Argentina er i august. Prisen er 77% lavere end resten af året og ligger på kun 179 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 11% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Argentina. I Argentina kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en Mellemstor bil i Argentina er 558 kr. Det billigste tidspunkt at leje en Mellemstor bil i Argentina er i august. Prisen er 64% lavere end resten af året og ligger på kun 202 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Argentina. I Argentina kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Argentina er 418 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Argentina er i oktober. Prisen er 5% lavere end resten af året og ligger på kun 443 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 38% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Argentina. I Argentina kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Argentina

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Argentina

Rentacar

91 kontorer

FlexWays

63 kontorer

Avis

61 kontorer

Budget

54 kontorer

keddy by Europcar

51 kontorer

Localiza

42 kontorer

National

42 kontorer

Hertz

41 kontorer

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Argentina

Herunder vises de mest populære hoteller i Argentina

Billeje i Argentina

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Argentina, så du er klar til næste rejse.

I hvilken side af vejen kører man i Argentina?

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Argentina, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Hvor gode er vejene i Argentina?

Vejnettet i Argentina har fået en bedømmelse på 3,1 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 108 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Hvad er promillegrænsen i Argentina?

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Argentina og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Argentina kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Argentina, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Hvor meget koster benzin i Argentina?

I sidste uge lå benzinprisen i Argentina på 6,23 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Som kontrast hertil kan nævnes, at Kuwait i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,41 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 21,87 kr. pr. liter.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Argentina?

Priser for biler i Argentina opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Argentina?

Fra september 2023 er der 846 udbydere at vælge mellem for biler i Argentina.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Argentina?

Blandt forskellige lande, herunder Argentina, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Argentina?

For at leje en bil i Argentina, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Biludlejning i populære byer i Argentina

Sammenlign priser på biludlejning i de mest populære byer i Argentina

Se flere lejebiler i Sydamerika

Find billige udlejningsbiler i Sydamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Argentina


Populære momondo-destinationer

Udforsk anbefalede destinationer, hvor andre brugere elsker at lejer biler året rundt

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Argentina?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Argentina, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Argentina?

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Argentina ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Argentina med gratis afbestilling?

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Argentina, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Argentina på momondo?

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Argentina på momondo.

Kan jeg finde billeje i Argentina, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Argentina.

Kan jeg søge efter billeje i Argentina med ubegrænset kilometertal på momondo?

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Argentina.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Argentina på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.