Billeje i Argentina

Leder du efter billig biludlejning i Argentina? Så søg her!

Buenos Aires, Argentina
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Buenos Aires, Argentina
tir. 4.10
Middag
tir. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Oplysninger om billeje i Argentina

På mange områder minder de argentinske færdselsregler om de danske. Men derfor skal du alligevel sætte dig ind i de lokale regler, hvis du har planet om at køre rundt i Argentina i en udlejningsbil. Du skal køre i højre side som i Danmark, og alle i bilen skal have sikkerhedssele på. Til gengæld er der ikke helt samme strenge overholdelse af rødt lys i kryds. Det er ganske almindeligt, at der bliver kørt over for rødt, så du skal være ekstra opmærksom, når du kommer til et kryds. Søger du ud i de landlige områder af Argentina i din lejebil, skal du være opmærksom på, at der kan være store huller i vejene, og at der mange steder er grus på vejen, som øger risikoen for, at bilen skrider ud og måske endda vælter.

For at benytte udlejningsbiler i Argentina skal du have et gyldigt kørekort, og der er også visse krav til din alder. Kan du ikke leve op til kravene, risikerer du, at du ikke kan leje en bil, eller at der er ekstra gebyrer tilføjet lejeprisen. Biludlejning i Argentina kræver også, at du har haft dit kørekort i helt op til to år forud for lejeperioden, og du vil i tilfælde af at dit kort ikke er på enten engelsk, spansk eller portugisisk også være nødt til at have et internationalt kørekort, du kan vise sammen med enten dit pas eller et nationalt ID-kort. Du skal også benytte et internationalt kreditkort, som står i dit navn, og det skal du vise ved afhentning af bilen. Debetkort og kontanter bliver ikke accepteret som betaling for billeje.

Argentinerne er kendt som aggressive bilister, så du gør klogt i at være ekstremt opmærksom, hvis du skal køre i udlejningsbiler i Argentina. Særligt omkring byerne, hvor der også ofte er afgifter på vejene, er der risiko for køer og for stilstand og dermed også for en hel del utålmodighed og brug af hornet. Trafikken er mest tæt i og ved de store byer som Buenos Aires, Cordoba og Rosario, men også La Plata og Mar del Plata kan være en træls omgang i bil. Skal du køre mellem byerne, er det en rigtig god idé at leje en bil, for det er som regel både hurtigere og mere komfortabelt end eventuelle offentlige alternativer. Mellem byerne og i de mange flotte naturområder på landet er der også bedre plads på vejene, så udlejningsbiler kan bruges til store oplevelser frem for at sidde fast i en kø i storbyen.

Lej en bil Argentina og forbered dog på helt ufattelige oplevelser i det smukke land. Prøv for eksempel at køre fra Salta til Cafayete og nyd Quebrada-kløften på ruten. Her er klipper og sten i et væld af farver, og når solen rammer helt rigtigt, får farverne nyt liv. Ellers kan man køre en tur på en af verdens længste vejstrækninger, som lidt uprætentiøst bare hedder Ruta 40. Den passerer mere end 20 nationalparker, og på strækningen mellem Belén og San Antonio de Los Cobres passerer man det højeste punkt på en vejstrækning i verden, da man er en håndfuld kilometer over vandets overflade. En anden vidunderlig tur er fra Bariloche til San Martin, som smyger sig langs syv søer og med udsigt til sne-toppede Andesbjerge i horisonten. Endelig kan du også køre fra Calafate til El Chaltén, hvor turen begynder ved Perito Moreno-gletsjeren, som er i konstant bevægelse. Her kommer man blandt andet også forbi Lago Argentina og Fitz Roy Peak ved grænsen til Chile.


Find billig billeje i Argentina

Find den lejebil i Argentina, der passer til dine behov

Biler i Lille

196 kr. - 1.431 kr.

Alle biltyper

208 kr. - 1.393 kr.

The average price of a Lille rental in Argentina is 379 kr.. The cheapest time to rent a Lille in Argentina is in august. The price is 49% lower than the rest of the year at just 196 kr. per day. A Lille rental is typically 17% billigere than the average car rental in Argentina. The average price of a vehicle rental in Argentina can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car. Below are the best prices for Argentina Lille rentals found on momondo in the past week.

The average price of a Mellemstor rental in Argentina is 284 kr.. The cheapest time to rent a Mellemstor in Argentina is in august. The price is 23% lower than the rest of the year at just 221 kr. per day. A Mellemstor rental is typically 38% billigere than the average car rental in Argentina. The average price of a vehicle rental in Argentina can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car.

Volkswagen Polo
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer

90 kr./dag

10 dec. - 11 dec.
Volkswagen Polo

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Argentina

Herunder vises de mest populære hoteller i Argentina

Billeje i Argentina

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Argentina, så du er klar til næste rejse.

Hertz er det billigste biludlejningsfirma i Argentina, og du kan være heldig at finde priser på helt ned til 634 kr. om dagen i nogle områder i landet. Til sammenligning er gennemsnitsprisen for billeje i Argentina 634 kr. om dagen.

Med 84 biludlejningssteder i Argentina er Rentacar det firma med flest biludlejningssteder i forhold til andre biludlejningsfirmaer. Rentacar plejer at have biludlejningssteder i alle de byer, man bare må se i Argentina. I Buenos Aires har Rentacar for eksempel 15 biludlejningssteder.

Uanset om du lejer eller ejer en bil i Argentina, er det påkrævet ved lov, at du kører i højre side. Husk, at du altid kan ringe efter en taxa eller vælge at dele transport med andre, hvis du ikke føler dig godt tilpas ved at køre i denne side af vejen.

Vejnettet i Argentina har fået en bedømmelse på 3,1 for sin kvalitet (1 er lavest, 7 er højest). Det placerer landet som nr. 108 i verden ud af 137 andre lande. Vejforholdene kan variere betydeligt i de forskellige regioner i landet, så brug scoren som en rettesnor eller sammenligningsreference.

Den højeste koncentration af alkohol, du må have i blodet i Argentina og stadig køre lovligt bil, er 0,05%. Nogle regioner eller byer i Argentina kan dog have andre promillegrænser, så det er vigtigt, at du undersøger sagen, inden du rejser. Hvis du er under 18, som er den alder, hvorfra det er tilladt at drikke alkohol i Argentina, står du over for strenge straffe, hvis du tages i spirituskørsel. Husk, at det aldrig er en god idé at drikke og køre bil, uanset hvor gammel du er.

Rejsende til Argentina foretrækker normalt en Economy. Det kan skyldes vejret under deres ophold, de aktiviteter, som de har planlagt, eller deres budget. I de seneste 30 dage har 35% af vores brugere lejet en Economy til deres rejse til Argentina til en gennemsnitspris på 353 kr. pr. dag.

I sidste uge lå benzinprisen i Argentina på 7,80 kr. pr. liter i gennemsnit. Dette kan variere afhængigt af den by, du besøger, tidspunktet på året og landets aktuelle økonomi. Som kontrast hertil kan nævnes, at Algeriet i øjeblikket har den laveste gennemsnitspris på benzin på kun 2,55 kr. pr. liter. Du bør også overveje at besøge Hong Kong, selvom du der vil opleve, den højeste gennemsnitspris på benzin på 22,91 kr. pr. liter.


Se flere lejebiler i Sydamerika

Find billige udlejningsbiler i Sydamerika

Kom i gang med at planlægge din rejse til Argentina


Hvorfor vælge momondo?

Det er fornuftigt at vælge momondo til at søge efter billeje i Argentina, fordi det er hurtigt og gratis. Vi finder alle priser på og regler om billeje, så du bare skal vælge det tilbud, som passer bedst til din rejse.

momondo hjælper dig med at finde det bedste tilbud på billeje i Argentina ved at give dig mulighed for at filtrere resultaterne efter pris, passagerantal, ekstraudstyr, afhentnings- og afleveringssted med mere.

Ja, du kan filtrere specifikt for at se biludlejningsbureauer i Argentina, der tilbyder gratis afbestilling, på momondo.

Ja, du skal bare vælge filteret for fair brændstofregler, når du har søgt efter lejebiler i Argentina på momondo.

Øget rengøring cleaning kan findes på alle biludlejningssteder på momondo, inklusive Argentina.

momondo indeholder et særligt filter for ubegrænset kilometertal på billeje i Argentina.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Bestil med sikkerhed
Vi sammenligner tibud på lejebiler fra over 70.000 udlejningssteder, så du hurtigt og nemt kan træffe et valg.
Miljøbevidst
Vælg mellem et bredt udvalg af køretøjer, inklusive hybridbiler og elbiler, så du kan sikre en miljøvenlig rejse.
Ingen skjulte omkostninger
Alle viste priser inkluderer alt. Der er ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, så du kan have tillid til den pris, du ser.