Lej en bil i Ushuaia, Argentina

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Ushuaia, Argentina

Ushuaia, Argentina
4. nov. — 11. nov.
Samme aflevering
Ushuaia, Argentina
tor. 4.11
Middag
tor. 11.11
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Ushuaia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Ushuaia, Argentina
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

10,0
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,0

Comfort

7,0

Samlet

7,0

Afhentning/aflevering

6,0

Valuta for pengerne

7,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Ushuaia, Argentina til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Ushuaia Malvinas Argentinass biludlejningsdisk

Biludlejning i Ushuaia

631 brugere har søgt efter billeje i Ushuaia med momondo i oktober.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Ushuaia for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Ushuaia udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Europcar og Budget.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Ushuaia, Argentina?

Hastighedsbegrænsningen i Ushuaia er 70 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Ushuaia har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 110 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Ushuaia, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 130 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Ushuaia?

Leje af Hyundai Accent og Hyundai i10 in Ushuaia er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai Accent in Ushuaia kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 429 kr./dag og kan gå helt ned til 195 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai i10 kan også variere, men plejer at ligge på omkring 311 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 157 kr./dag.

Hvordan er vejret i Ushuaia, Argentina i oktober?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Ushuaia i oktober måned, bør forvente temperaturer på omkring 7 °C og ca. 35 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i oktober?

Vejret i Ushuaia i oktober vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Ushuaia. Prisbevidste rejsende, der leder efter en lejebil i Ushuaia plejer bedst at kunne lide små biler. De er normalt de billigste. Eksempler på små lejebiler er Hyundai Accent, Hyundai i10 og Ford Focus.

Minder vejret i Ushuaia om vejret i resten af Tierra del Fuego?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Ushuaia til et roadtrip til de omkringliggende områder i oktober måned, er det vigtigt at vide, at resten af Tierra del Fuego normalt har en temperatur på 7 °C, og at du kan forvente 35 mm nedbør.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ushuaia